malgos2 04.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No bjuti. Moglam im mape narysowac, przeciez nalezalo przewidziec, ze jak sie malka z Duchem wypuszcza to NA PEWNO sie zgubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Lidszu i Zuzanka tez przepadły w tym Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No nie, nie było mnie jakiś czas i przegapiłam taką imprezę. Wszystkiego najlepszego dla Nadusi A Ciebie podziwiam, że Ci się chciało tyle potraw szykować. Mnie się przeważnie nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zuzanka jest tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 a fakt Dorfi, bardzo Ci dziękuję w imieniu Nadusi:D mnie też sie nie chciało tyle szykować, ale czasem jednak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Prosze o info co to za ludziska nr 1, 2 i 4 liczac od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Lidszu i Zuzanka tez przepadły w tym Tesco o nie, nie - zuzanka nie była w Tesco wszak jestem na fotce obok Małgoś a z Lidszu poszła Malka znaczy że nikt mnie tam nie zuwazył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Lidszu i Zuzanka tez przepadły w tym Tesco o nie, nie - zuzanka nie była w Tesco wszak jestem na fotce obok Małgoś a z Lidszu poszła Malka znaczy że nikt mnie tam nie zuwazył Ja zauważyłam Witam się i ciesze się że spotkanko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Lidszu i Zuzanka tez przepadły w tym Tesco o nie, nie - zuzanka nie była w Tesco wszak jestem na fotce obok Małgoś a z Lidszu poszła Malka znaczy że nikt mnie tam nie zuwazył spoko, spoko tylko ja nie zauważyłam ale to dlatego, że byłam pewna, że poszłyście razem (bo Wy wszędzie razem ) a zdjęciom bliższej uwagi nie poświęciłam, sporawdziłam tylko, czy wszyscy wyglądaja ok i tyle dopiero dzis, na spokojnie przeglądam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Lidszu i Zuzanka tez przepadły w tym Tesco o nie, nie - zuzanka nie była w Tesco wszak jestem na fotce obok Małgoś a z Lidszu poszła Malka znaczy że nikt mnie tam nie zuwazył spoko, spoko tylko ja nie zauważyłam ale to dlatego, że byłam pewna, że poszłyście razem (bo Wy wszędzie razem ) a zdjęciom bliższej uwagi nie poświęciłam, sporawdziłam tylko, czy wszyscy wyglądaja ok i tyle dopiero dzis, na spokojnie przeglądam fotki wszędzie razem chciał nic z tego bo łóżka w hotelu były rozdzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Prosze o info co to za ludziska nr 1, 2 i 4 liczac od lewej No babeczki zdradzcie tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Markotko, to nie forumowicze znajomi Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Aniu, a ja tam chciałabym wiedziec co tak pysznie wyglada w tych salaterkach. Głodna jakass jestem jak tam głodek?? rychło wczas odpisuję , ale naprawde mało czasu było Onna, była sałateczka śledziowo-ananasowa, z filetem w cieście i pieczarkami, z buraczków i jajeczek i z paluszków krabowych z makaronem ryżowym I rybka po grecku i jeszcze troche innych rzeczy, których na zdjęciu nie widać a na co masz smaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zuzia, no ne mów, że spałyście osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Aniu, piękności moja Śliczny awatarek no... i kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zuzia, no ne mów, że spałyście osobno nooooooooooo coz brutalna rzeczywistość myslałam zeby pocichaczu wskoczyć do niej ale spała jak zabita i nawet by nie wiedziała że ma mnie obok a to przecież nie o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poprosze o przepis na ta sledziowo-ananasowa i ta z zielonymi akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kochani - takie piękne maleństwa - tyle jeszcze przed wami !!!( moja córcia dziś właśnie rozpoczyna studia ) ale chciałabym jeszcze raz móc mieć ją malutką , taką bezbronną przy sobie i dawać jej tyle miłości ile na pewno wy dajecie swoim dzieciom witaj Duduś rany, jak czas leci.. studia to ważny etap w życiu, to taka dorosłość, napewno wtedy wspomniałaś, że kiedyś córka była taaaaka malutka to piękne dni, chciałabym, żeby trwały jak najdłużej. Niemożliwe.. ale za to robię masę zdjęć na pamiątkę, to najpiękniejsze wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wszystkiego dobrego dla pieknej Nadii!!! A Ty kobieto zlituj sie nad nami. Takie awatarki wklejac!!! No ja nie moge. Schowam wszystkie lustra w domu!!!! e tam.. wystarczy dobry program do obróbki i każdy będzie jak z żurnala za zyczonka dziekujemy slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czesc Aniu, mam nadzieję, ze to spotkanko kiedyś bedziemy mogły powtórzyć. Pamietaj: bierz ferajnę i w drogę na Rzeszów a pamiętam... ja ma dobrą pamięć, więc się szykuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts