Magi77 08.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam się z rana i życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 brzmi pysznie. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a co to za ciasteczka amaretto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ania, z tymi kulkami to bylo tak jak Ci mowilam - ciasteczka amaretto moczy sie w kawie z rumem, smaruje sie serkiem mascarpone pocukrowanym cukrem pudrem i obtacza w kokosie i to wszystko. Małgosia, ja jestem blondynka z natury wiesz... prościej proszę co to za ciasteczka amaretto? takie już sie kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 niestety fotki nie widzę cześć przyszłam powiedzieć!!! ja tez nie i też mówię: cześć a bo juz nie ma tego zdjęcia cześć dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 niestety fotki nie widzę cześć przyszłam powiedzieć!!! ja tez nie i też mówię: cześć a bo juz nie ma tego zdjęcia cześć dziewczynki no cześc!!! a czemu niema???? i nie bedzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 przepraszam, ale pogoda dopisuje, więc oddaje sie pasji ogrodowej tzn. niszcze cały mój tegoroczny aspekt , przesadzam, dosadzam itd, powoli zbiża sie zima więc juz pora. Niektóre róże niestety okazuje się, że sie robią za wielkie i trzeba je przenieść gdzie indziej a wieczorami padam dziś mam zaś gości, jutro jade z Nadią do laryngologa i potem my w gości, w sobote ja mam gości..... uf Makotko, podaje przepisy SAŁATKA KARBOWA Składniki: •makaron ryżowy (drobne nitki) •paczka paluszków krabowych mrożonych •kukurydza •1 większy ogórek zielony •pęczek kopeku i natka pietruszki •2-3 ząbki czosnku (w/g upodobania) •sól i pieprz do smaku •majonez przed podaniem Sposób przygotowania: Makaron przełożyć do miseczki, trochę posolić, zalać wrzątkiem tak żeby był cały przykryty i odstawić na 15 min. W tym czasie wcześniej rozmrożone paluszki krabowe pokroić w plasterki (ok. 0,5cm) i wrzucić do drugiej miski. Ogórek pokroić w drobną kostkę, dorzucić do krabów. Koperek i natkę drobno posiekać a czosnek przecisnąć przez praskę i dołożyć do reszty składników. Makaron odcedzić i pokroić na krótsze kawałki. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem a na sam koniec dołożyć majonez, tylko nie za wiele bo sałatka straci smak. SAŁATKA Z KURCZAKIEM PANIEROWANYM -2 filety z kurczaka -3 ogórki konserwowe -papryka konserwowa -0,5 kg pieczarek -cebula filety pokroić w kostkę (na kęsa), posypać solą i pieprzem, odłożyć na 2 godz. do lodówki. Przygotować panierkę: -2 łyżki mąki zwykłej -łyżka mąki ziemniaczanej -2 łyżki majonezu -1 łyżka musztardy -2 jajka wymieszać, obtoczyć filety, upiec. Ja wole kroić po upieczeniu, bo wszystko się lepi do siebie przygotować pieczarki: obrać, pokroić, poddusić z cebulką, na koniec dodać łyżkę koncentratu pomidorowego. zalewa so sałatki -3 szkl. wody 1/2 szkl. octu -łyżka soli -4 łyżki cukru zagotować, przestudzić no i... układać warstwowo -filet -pokrojona papryka -ogórek -pieczarki -przelać zalewą -następna warstwa -zalewa można ją zrobić trochę wcześniej, wówczas filecik elegancko najdzie zalewą (spuchnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a ta sledziowo-ananasowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Heloł -tu widzę też betonówa na topie też muszę w końcu ten beton pomacać, bo już raz mnie ominęło -impreza u Malgos wiosną objęła tylko knajpy, a nie beton no, Kasia, ja nie wiem czemu Cię nie było teraz Akuś, nie ma, bo usunęłam z serweru to zdjęcie i reszta jest w albumie Małgosi. Efilko, dziękujemy ślicznie Onna, a to taka malutka jesteś?? Cześć Nituś, miło Cię widzieć u mnie Usunęłaś komentarze i dziennik? Na stałe? Ewuniu, dziękuję za życzenia, co Ty porabiasz, że teraz tak rzadko zaglądasz na forum? Cześć Magi a teraz lece co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 przepiski tez sobie skopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a ta sledziowo-ananasowa? a juz.. SAŁATKA ŚLEDZIOWA WARSTWOWA -1 kg płatów śledziowych w zalewie octowej pokroić w większa kostkę (na kęsa), posypać cukrem, odstawić na godzinę do lodówki -ananas -por -śmietana 18tka+2 łyżki majonezu, doprawić solą i pieprzem przekładać warstwowo -śledzik -ananas -por na koniec polać sosem Markotko, szybka i łatwa, a naprawdę pierwsza mi znika ze stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no raczej tak ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ewuniu, dziękuję za życzenia, co Ty porabiasz, że teraz tak rzadko zaglądasz na forum? co porabiam? pracuję do 16.30, potem pomagam synowi w lekcjach, jest teraz w 4-tej klasie i dużo im zadają, to jednak co innego niż klasy 1-3, pomagam mu jak się uczyć... bo szkoła tego nie uczy ale wymaga... poza tym zajmuję się w międzyczasie córką, psem, robię obiad na następny dzień itd... czyli to co większość próbuję wykroić też trochę czasu dla siebie... choć to w ostatniej kolejności a internet... jak wieczorem nie padam na "przysłowiowy pysk" to czasem odpalam kompa... no i jak nie chce mi się pracować to też zajżę na forum Aniu, sałatki brzmią przepysznie, na pewno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 uczę się.. zostawiam pierwszy filmik mojej produkcji na wieczór o czym, to chyba każdy wie jak ktoś wie, jak się zakłada stronę internetową, to niech mówihttp://www.forumogrodnicze.info/images/smiles/notworthy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no super zdolniacho!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no normalnie dziołcha zakochała się w różach pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór proszę mi tu o jedzeniu nie gadać, bo ostatnio przytyłam 2 kg [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór proszę mi tu o jedzeniu nie gadać, bo ostatnio przytyłam 2 kg [/u] ale dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór proszę mi tu o jedzeniu nie gadać, bo ostatnio przytyłam 2 kg ale dużo no -ale jeszcze nawet zimy nie ma! czyli sezon obżarstwa dopiero się zaczyna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts