Magi77 14.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 właśnie nam doszło do wszystkiego zapalenie ucha całą poprzednią noc nie spałam, Nadia zanosiła się od płaczu, dzis była pediatra, oczywiście zaś laryngolog, albo szpital. Błonka juz pękła, Nadia sie uspokoiła, jutro na 17tą mam laryngologa, tym razem idę prywatnie biedne to moje dzieciątko , a ja mam 5 nocy zarwanych, teraz juz nosem piszę Oj moje Bidulki Skąd te choróbska Was ciągle dopadają Całuję Was mocno i zdróweczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 14.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 o rany, współczuję i trzymam kciuki że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Aniu, głowa do góry..Tak to jest z małymi dziećmi-najczęsciej często chorują, A jak jeszcze jest dwójka takich maluszków to -jedno zdrowieje a drugie zaczyna chorować Trzeba przez to przejść, niestety..U mnie tak też było,ale na szczęscie już w przedszkolu córki zaczęły się "hartować" i później nic takiego poważnego im nie dokuczało. Po-zdrówka i całuski dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ania wiem jak to jest jak Dzieci chorują... trzymam za Ciebie kciuki ... a Maluchom życze dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Aniu -życzę zdrówka malutkiej! a Dawidek w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 mała bidulka-zdrówka dla nie moc!!!!! My tydzien temu przechodzilismy zapalenie ucha u Kubunia...nocka była z głowy Aniu-napisałam priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Aniu kochana, trzymam za Nadulkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 u Ani zima na całego i do tego przeszedł kataklizm, prądu nie było, bo kable pozrywane przez zwalajace drzewa.....Na ogrodzie ma wszystko połamane je drzewka, róze...... przykro mi Aniu , bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zdrówka dla Nadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Uwaga, uwaga wiadomość od Ani Ukradli prąd stop Nie wiadomo kiedy oddadzą stop Ania wkurzona stop ja się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 u Ani zima na całego i do tego przeszedł kataklizm, prądu nie było, bo kable pozrywane przez zwalajace drzewa.....Na ogrodzie ma wszystko połamane je drzewka, róze...... przykro mi Aniu , bardzo ...szkoda drzewek,szkoda róz ..ale najważniejsze żeby dzieciaczki i ich rodzice byli zdrowi Aniu trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nowe wiadomości, z Nadią juz ok ale głodni chodzą, bo obiad bez prądu ugotować to masakra jakaś, cóż zjedzą obiad na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Irma już ma prąd więc może Ani też się uda odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 prąd już jest , ale ciągle z przerwami Co jakiś czas siada i nie ma dość długo. Ponoć tak będzie do poniedziałku, dopóki się nie uporają z przewodami więc póki co jestem nieobecna, bo normalnie w końcu mi siądzie ten komputer jak tak dalej pójdzie Aka, Malka, dzięki tak mam tam, gdzie się dokopałam... to część ogródka, reszta pod śniegiem... Nadia juz ok, w środe byłyśmy prywatnie u laryngologa, mała dostała krople do uszu i Dalacin, pomogło. Dziś juz jest wszystko ok, no.. oprócz tego kataru za 3 tygodnie robie powtórny wymaz i będziemy sie pozbywać tego dziada gronkowca Dawidek zdrowy, póki co jest mało chorowitym dzieckiem, oby tak było dalej. bardzo dziekuję za wszystkie miłe słowa, pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Oj Aneczko kochana! Co Ci napisać, żeby choć trochę Cię pocieszyć Najważniejsze, że z Nadią lepiej! A róże Dasz radę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.10.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Aniu, każda mama przez to przechodzi (ciekawe jak będzie przechodzić babcia ) A róże? Nie możesz ich wziąć do flakona? Sypnij do wody szczyptę kwasku cytrynowego, zgnieć końcówki i będą stały 2 tygodnie, albo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Jeżuu, Ania ale masz zimę, a ja się zastanawiam gdzie ona jest jak jej nie ma (u ciebie ) za 3 tygodnie robie powtórny wymaz i będziemy sie pozbywać tego dziada gronkowca Nie pozostaje nic, jak tylko krzyknąć głosno : "Spie..szaj dziadu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ale zima. Trzymam kciuki za nasza Coreczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam się Cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej i oby tak dalej Pogoda nam się poprawiła więc od razu lepiej się żyje Buziaki zostawiam i zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dobrzeże z Nadusia lepiej!!!!to najważniejsze!!!! a różyczki choc mi serce się kraje jak patrze na nie, odbiją na wiosne i znowu beda piękne jak tego roku...zobaczysz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts