nitubaga 20.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ania... dużo zdrówka życze i bardzo się ciesze, że co najgorsze przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.10.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wcale nie przechodzi... w piątek zjedliśmy na obiad rybę i o mały włos nie skończyliśmy w szpitalu.. wszyscy do dziś mnie mdli, mam zawroty głowy i jestem osłabiona, to były najgorsze chwile w moim życiu, ja mdlałam, a dziećmi trzeba się było zająć.. ja z mężem byliśmy w najgorszym stanie, bo zjedliśmy makrelę i rybkę na obiad, dzieci zjadły tylko tą smażoną po trochu. Ale do teraz nie możemy się pozbierać. Zgłosiliśmy sprawę do sanepidu. Podejrzewam, że przyczyną był ten kilkunastogodzinny brak prądu a pani się nie domyśliła, że to może rybkom zaszkodzić... Tylko jak od awarii, która była w środę mogła jeszcze taki towar sprzedawać w piątek?? zawsze myślałam, że w piątki są najświeższe dostawy nic mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dobrze, ze to zglosiliscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale bym panią zje..ła Ania, trzymajta się. Duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 O rety.. Aniu tak mi przykro ,ze zła passa jeszcze nie jest przerwana. Życzę Wam zdrówka i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 O cholerka Aniu Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że już będzie wszystko dobrze. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 o rany dobrze, że zgłosiliscie to...ch.... jasna przecież cała rodzine mogła złatwic, a jeszcze nie waidomo ile jeszcze osób się zatruło...... współczuje Wam bardzo! wiem jak to jest jak cżłowiek sama niema siły wstac a tu jeszcze brzdące latają pozdrawiam i ściskam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Anusia, przykro mi, wiem jak się czujesz, ostatnio przeszłam grypę żołądkową, paskudztwo.Pij kisielki, herbatę miętową i koniecznie Lakcidofil, żeby przywrócić odpowiednią florę bakteryjną. Tak mi kazał lekarz rodzinny.I niech minie to wszystko jak najszybciej, trzymam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 21.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 trzymajcie się, mam nadzieję że pani ze sklepu dostanie wysoką karę i że nikomu nic się nie stało, nie wiadomo ilu osobom sprzedano stary towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Aniu jak Wasze zdróweczko? Jak przeczytałam co się zdarzyło ,to aż mi ciarki przeszły... Nie dajcie się choróbskom... Pozdrawiam cieplutko PS.Okazuje się,ze na tym świecie jest baaardzo dużo ludzi nieodpowiedzialnych.. Ja też jakiś czas temu(będąc w sanatorium) kupiłam sobie rybkę, wędzoną..dorsza.. Przy kolacji patrzę, coś mi się ta rybka nie podoba..zakładam okularki i co widzę Rybka w środku cała spleśniała.. Nie muszę pisać jak zabrzmiał mój język polski.. Gdyby nie to,że był okropny upał, do sklepu kawałek drogi, to jakbym wpadła do sklepu, to ...wiadomo... Jak tak można?Kazałabym pani w sklepie zjeśc tę rybkę, przy mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 25.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Boże Aniu jakas faktycznie zla passa was ostatnio dopadla, ale zlę passy przechodzą więc oby juz wkrótce. A z ta rybą szok normalnie...ze ludzie ciągle tak robią...zeby tylko sprzedać...a drugi człowiek sie nie liczy. Dobrze ze zgłosiliśćie to tam gdie trzeba.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 27.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ania... ja rzadko bywam na forum ale jak Ciebie nie ma to trochę niepokojące, wszystko w porządku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aniu i jak zdrowko? mam nadzieje ze lepiej buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aniu wróć do nas!! Mam nadzieję, że ze zdrówkiem lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Cze Ania, lepiej juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aniu-co sie dzieje? przeszło tydzień bez odezwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aniuchna, i jak tam? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 i ja Cię wywołuję :roll:wracaj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ???..Aniu...Mam nadzieję,że to tylko net nie działa u Ciebie... Ściskaaaam mooooocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts