Magi77 04.12.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pozdrawiam Was cieplutko i oby już wszystko złe sobie poszło, bo coś nas ostanio nie omija My też pozdrawiamy i zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Aniu, pozwoliłam sobie obejrzeć Twój różany ogród. Piękne te Twoje kwiaty. Kolejny coraz piękniejszy. Pamiętam początki i dlatego jestem pełna zachwytu dla tego co stworzyłaś. I jeszcze 12 róż ??? Pozdrawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hejka Aniu Jak się czujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 hallo, tak myślę co by tu napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To ja napiszę "Cześć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 cześć OK ale się cieszę, że tu zajrzałaś zaglądam tu dość często, ale chyba nie mam weny twórczej do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zajrzałam, bo Ty zajrzałaś A resztę doskonale rozumiem, mnie dziś wyjątkowo naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Czesc Aniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cześć Magpie Olga, mnie często nachodzi, ale nic z tego nie wychodzi czasu mi brakuje w dodatku ostatnio strasznie ale, ale.. od wczoraj w końcu mamy zimno, coś tam sobie popadało śniegu (juz go nie ma ), i czuję, że wpadam w ten czarowny świąteczny nastrój.. nawet choinkę kupiliśmy... sztuczną tak sie wypierałam, że nie, że tylko żywa itd, a tu proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nooo, zimno i snieg pada, ale na szczescie taki ladny na razie, jak z filmow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja się modlę, żeby tego śniegu jak najwięcej napadało, bo to taka kołderka dla róż a mają być mrozy u nas ponoć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja juz zyje swietami, bardzo lubie Boze Narodzenie. U mnie beda goscie jak zawsze z noclegiem, robie powoli zakupy tego co moze lezec, prezenty w polowie kupione, a choinke zywa i ryby maz kupuje. Za tydzien w sobote juz mama przyjedzie, bedziemy lepic pierogi i uszka w ilosci przemyslowej . Sprzatanie takie przedswiateczne mam juz zakonczone. Wlasnie sprawdzalam pogode na 2 tyg. (podczas budowy zawsze mi sie sprawdzala) i od 22 do 28 ma codziennie sypac snieg, a temp -7 w dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja się modlę, żeby tego śniegu jak najwięcej napadało, bo to taka kołderka dla róż a mają być mrozy u nas ponoć.. W najblizszy czwartek ma byc w nocy -15 . Aniu jak dzieciaczki - zdrowe? Dawno fotek nie wstawialas, a na pewno bardzo sie zmienily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Magpie, a to Twoje pierniczki zrobilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dzieciaczki zdrowe, dzięki, pomijając ten - tamten katar Nadusi jest na razie wszystko ok. Katarek tez na szczęście w końcu minął. Dawidek sie chyba nie zmienia a Nadusi.. no.. włoski urosły Magpie, zazdroszczę Ci troche tych świąt, takie właśnie pamiętam z dzieciństwa, teraz idę na łatwiznę i od kilku lat wigilia i pierwszy dzień świąt jest u teściów, w drugi leżymy do góry brzuchami. Nawet nic specjalnego nie gotuję, bo kto to zje I to troche powoduje, że to juz nie te święta co były kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Magpie, a to Twoje pierniczki zrobilam? Czemu sie nie pochwalilas w watku swiatecznym ? Smakuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Magpie, a to Twoje pierniczki zrobilam? Czemu sie nie pochwalilas w watku swiatecznym ? Smakuja? Uno momento, jeszcze sa nie upieczone. Dojrzewaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 z wieści domowych, w skrócie.. -jak już pisałam, choinka kupiona -telewizor w końcu polazł z regału na ścianę -Ania przytyła 2 kg (a sezon zimowy dopiero się zaczyna...) -szał różany trwa nadal.. zamówiłam róże w serbskiej szkółce, będą w lutym. Oby i nic się więcej nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a o co chodzi z tymi pierniczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zaczelam sie zastanawiac, o jakiej Ani mowisz. Pierniczki magpie kraza po forum, zrobilam ciasto jakies 2 tygodnie temu - lezy i czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts