DarioAS 12.01.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no... to już wiem co i jak z blogiem... i się zaczęło http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html głosowanie trwa 9 dni, polega na wysłaniu smsa na podany tam numer z wpisanym kodem. Jest 300 blogów w moje kategorii, 10 przechodzi dalej. Trzymajcie kciuki za mnie, razem ze mną http://forumogrodnicze.info/images/smiles/smile073.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zapraszam. http://forum.muratordom.pl/rozany-blog-pomozcie-wygrac-darioas,t178040.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu, podany link nie otwiera się. Co prawda poradziłam sobie, ale popraw, łatwiej będzie wejść na stronę A poza tym bardzo podoba mi się u Nadusi. Lal baaaardzo zadroszczę Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 i ja zostawiam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu zaczatki pokojo Nadi bardzo mi sie podobaja. Glosik na blog oddany . Fajnie, ze wstawilas zdjecia (pamietam Wasze poczatki z domkiem, bo sledzilam galerie regularnie). Mam propozycje, moze w tytule swojej galerii umiesc dopisek "zdjecia strona...", bo jesli ktos chce obejrzec co nieco to raczej nie przebrnie przez wszystkie strony, a za kilka dni zdjecia ponownie zostana gdzies w srodku watku i znowu bedzie trzeba szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 o a ja nie wiedziałam ,że się tutaj coś dzieje Ja też śledziłam galerię od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mikopiko, tu się zawsze coś dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no... prawie Mikuś, a ja Cię od początku pamiętam Magpie, dziekuje za głosa wchodząc w link z podpisu od razu wyskakuje odopwiednia strona, może tak będzie ok? Cześć Anuś, dziękuje ślicznie za dopiskę w Twoim dzienniku bardzo jestem wdzięczna http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif TomKa, poprawiłam, powino być dobrze. Dzięki Małgosiu, ja Cię love po prostu http://forumogrodnicze.info/images/smiles/wub.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nooo.... nie było mnie tu 10 dni, a tu tak kolorowo i cudniście się zrobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejka Aniu wprowadziłam pełną mobilizację w związku z głosowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hejka Aniu wprowadziłam pełną mobilizację w związku z głosowaniem hehe tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Sprawdzałam blog jest na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witanko. Blog na pierwszym miejscu i tak ma zostać Superowe te mebelki Nadusi, a lale... marzenie każdej młodej damy. Aniu, ja jeszcze z pytankiem, czy mozesz napisac ile metrów ma ten pokój który bedziesz dzieliła na dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2010 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 padam.. coś mam dziś ciężki dzień chciałam podziękować za głosy przed spankiem rozsyłałam dzis po NK prośby do znajomych o głoswanie.. i wiecie co.. myślę, że kolejny raz wychodzi na to, że im bliższy przyjaciel, tym dalszy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 padam.. coś mam dziś ciężki dzień chciałam podziękować za głosy przed spankiem rozsyłałam dzis po NK prośby do znajomych o głoswanie.. i wiecie co.. myślę, że kolejny raz wychodzi na to, że im bliższy przyjaciel, tym dalszy jest.... No właśnie też miałam się ostatnio okazję o tym przekonać może przyjaciel to za dużo powiedziane, ale dobra koleżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aniu-zaglądniesz do mnie, może cos poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Sprawdzałam blog jest na pierwszym miejscu nie damy Ani zginąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Sprawdzałam blog jest na pierwszym miejscu nie damy Ani zginąć na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 kto sie zna na IP? jakaś panienka fajne rzeczy mi wypisuje w Księdze Gości na blogu, zaczęło sie oczywiście każdemu może się to nie podobać, ale wóczas sie nie wraca i nie pisze oszczerstw na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 przykro mi Aniu na IP sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts