Nefer 23.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Żeby nie było - ja też wysyłam, tylko się nie chwalę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ania, F00041 pilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Neferciu, Toluś..nawet pisać nie musicie, bo wiem, że Wy każdemu zawsze pomożecie http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif to co.. zostawię coś na niedzielę http://3.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/S1Tun1AN8kI/AAAAAAAAG3I/HEAOWk1hZMU/s640/Rhapsody+in+Blue+(9).JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tez sie nie pochwalilam eee zapomnialam albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 24.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Jak już tak wszyscy się chwalą, to ja też... Zagłosowałam (P.S. Śliczny ten Twój różany blog Aniu, nie mogę się napatrzeć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dario ! ...wszystko co w mojej mocy ... uczyniłam Na efekty - poczekajmy. Wracam do chłopa ... bo sie daaawno temu mecz skończył i zaraz się naburmuszy Buziole Jeżykowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Laze i laze i nie moge do Ciebie dojsc... Ale oczywiscie jestem i trzymam reke na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I ja głosik oddałam, bo piękny blog i należy mu się nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pozdrowienia zostawiam i melduję że głosy oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I ja też Aniu, słów mi brak Jesteś niesamowita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 To się nazywa "solidarność jajników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 To się nazywa "solidarność jajników" znów jakieś perwersje? wódko pozwól zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 To się nazywa "solidarność jajników" znów jakieś perwersje? - oj tam zaraz perwersje ... wódko pozwól zyć - chcesz o tym porozmawiać ??? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wódko pozwól zyć - chcesz o tym porozmawiać ??? tym razem jakoś sam dałem radę, ale kolejnym to może być rozmowa potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 tym razem jakoś sam dałem radę, ale kolejnym to może być rozmowa potrzebna Nie ma sprawy - polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 tym razem jakoś sam dałem radę, ale kolejnym to może być rozmowa potrzebna Nie ma sprawy - polecam się zapamiętam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aguś, Ty to wszystkim pomożesz Mohag, buziola posyłam w podzięce , dzięki, dzięki Asienka, zaglądasz jeszcze czasem do mnie, bardzo się cieszę Co słychać u Ciebie? I Tobie też dziękuję bardzo, bardzo Aguś, masz u mnie taakiego plusa i nie wiem, jak sie odwdzięczę, bo pomogłaś mi wskoczyć o 4 miejsca w górę (jeżyk łamie serca ) Małgosia, wiem, że trzymasz Senkju Ci dobra kobieto AGP, ślicznie dziękuję, jest mi bardzo miło Anuś, cmok http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif Neluś, no co Ty z czym? dzięki za wsparcie Tinek.. ktos gdzieś pisał dzisiaj, że w przepowiedniach dzisiejszy dzień ma być obfity w kataklizmy.. no tak.. wstałam rano, lecę jeszcze z zamkniętymi (zaspanymi..) ślepkami do kuchni po herbatkę dla młodej a tu.. oj od razu się obudziłam.. czajnik zastrajkował, sie znaczy oddał życie.. a całą wodę wylał na blat, z blatu pociekło do szafek, do szuflad.. no i na podłogę taka zimna woda na podłodze gdy jeszcze zimno w domu, bo przecież mróz na polu to potrafi człowieka obudzić.. i pół dnia roboty w kuchni (no dobra.. przesadziłam , zanim zrobiłam porządek ze wszystkim co mokre ale nie ma tego złego.. tak mi nie pasił ten czajnik w tej kuchni.. kolorem zwłaszcza , że dobrze się stało.. taki będzie teraz.. http://www.mixelectronics.pl/kupic_img/m_12174-czajnik-zelmer-17z018-old-.jpg na szybko nic lepszego nie znalazłam, chciałam taki bajerancki, co zmienia kolor razem z tempraturą wody, ale ni ma A ten co był to pojemność nie ta Małgosia, Ty chyba masz taki bajer, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a teraz jeszcze jedno.. kto może, niech pomoże, bo każdy grosz sie liczy.. http://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm ja sobie nie wyobrażam, jak można żyć w takiej temperaturze w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 26.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Hej Aneczko zaglądam kiedy tylko mogę U mnie na razie nic się nie dzieje, już nie mogę się doczekać wiosny, żebyśmy mogli ruszyć z naszym poddaszem. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moj tylko na zielono swieci... A ten ze zmina koloru wody jest w tchibo, bylo mowic, to bym Ci wczoraj kupila. Jeszcze sa w Bonarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts