TINEK 26.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Tinek, dzięki wielkie za kolejne wsparcie, jestem ogromnie wdzięczna jak tam Hania? Trzymam kciuki za ogród Hania ma "trudne dni" w znaczeniu ząbki idą w niedzielę gorączkowała, a dziś w nocy budziła się z płaczem co chwila, teraz odsypia, mam nadzieję, że te ząbki w końcu wyjdą. Po za tym wszystko OK, Tydzień temu parametry na 6,5 miesiąca - 8,2 kg, 68 cm pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej Aniu -puściłam dwa głosiki jak jutro zaiwanie dzieciakom komórki puszczę następne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Doberek Aniu Co dobrego słychać? Czy już Cię żadne kataklizmy nie dopadają? A jak Nadusia? Ząbki rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.01.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a doberek, doberek Magi, ale trafiłaś Nadusi dwa dni temu wyszedł kolejny ząbek (13ty), myślałam, że spoko, poszło bez prloblemu. przebija się drugi i od wczoraj gorączka, 39 st Albo od ząbka, albo ma trzydniówke albo jeszcze co innego, może ja co bierze za długo było dobrze trzymajcie kciuki, żeby to tylko ząbki były, bo jak choroba, to jeszcze pójdzie młody i mam przynajmniej dwa tygodnie z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a doberek, doberek Magi, ale trafiłaś Nadusi dwa dni temu wyszedł kolejny ząbek (13ty), myślałam, że spoko, poszło bez prloblemu. przebija się drugi i od wczoraj gorączka, 39 st Albo od ząbka, albo ma trzydniówke albo jeszcze co innego, może ja co bierze za długo było dobrze trzymajcie kciuki, żeby to tylko ząbki były, bo jak choroba, to jeszcze pójdzie młody i mam przynajmniej dwa tygodnie z głowy... Trafiłam, bo moja ząbkuje non stop od paru miesięcy. Na szczęście nie gorączkuje, ale łapek z buzi nie wyjmuje i bardzo się kręci w nocy. Mam nadzieję, że u Nadusi to tylko ząbki i zaraz gorączka minie. Tego Wam życzę. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześć Aniu Ja też trzymam, za zębole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Aniu, przytulanka, pocieszanka dla Nadusi http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/879.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To ja też coś przyniosłam http://kolos.math.uni.lodz.pl/~marcinl/eb/agusia1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Aniu gratuluje wejścia do finału. Jak tam ząbki u najmłodszej pociechy. Dajecie radę? Zostawiam mały drobiazg żeby było wam troche weselej http://www.dlarodzinki.pl/m/articles/photos/2231/0dab46d6ce6fba68822b38bcc02a8dfb1a2a4509_oryginal.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 juz sama nie wiem, czy to od ząbków.. dziś na szczęście obeszło się bez gorączki, ale za to marudzenie na 102 wychodzą małej krostki na pleckach, zastanawiam się, czy to czasem nie była trzydniówka. Jutro zobaczymy w każdym razie, ząbek jest już widoczny, ale jeszcze nie przebił błonki dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ania, ratuj... Ten moj kaktus czerwony, wiesz ktory... Najpierw zaczal jasniec, a teraz szarzec, jest caly miekki. I taki drugi fajny chyba sie od niego czyms zarazil, bo ma plamki brazowe. Co mam robic? Wywalic tego czerwonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.01.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Małgosiu, one są w jednej doniczce? A nie przelałaś ich czasem, bo to wygląda na zgnicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Małgosiu, one są w jednej doniczce? A nie przelałaś ich czasem, bo to wygląda na zgnicie Sa w jednej... Ten jeden to zgnity raczej na 100% (wkurzona jestem na mame jak cholera ), ale ten drugi mnie martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgosia, odpisałam u Ciebie więc teraz w skrócie.. -ząbek wyszedł, przeszła gorączka -gorączka była trzy dni, jest wysypka... czyżby trzydniówka przy okazji? -od dwóch dni mnie bierze choroba, dziś poległam, Nadia niestety polegnie też , Dawidek się jeszcze trzyma, ale pewnie nie długo -w poniedziałek nam siadł czajnik.. -dziś mąż naprawiając kran w łazience trzasnął lustro... -o umierającej klawiaturze nie wspomnę... sokczek młoda wylała fajny tydzień mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Anusiek, to pechowy tydzien mieliscie wspolczuje, a jak tam glosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 też nijak , co dzień jestem pozycję niżej trudno się mówi, juz nie liczę na nic, bo tych strat nie ma jak dogonić, a z tego, co osiągnęłam i tak jestem dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dzieki Ania. Taki pech to mnie ciagle przesladuje, bez tego zycie byloby nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Właśnie Aniu, masz być z tego co zrobiłaś bardzo dumna.Ja jestem pełna podziwu dla Twojej pasji i tego jak to pokazałaś-przepiękne zdjecia róż http://republika.pl/blog_ri_486097/845483/tr/pussmun2.gif .....a tymi ostatnimi "wypadkami" się nie przejmuj- to się nazywa prawo serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 09.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu, przyszłam z rewizytą Pokoiki córci i synka - przecudne, aż nie mogę się doczekać kiedy będziemy meblowali pokoje dla naszych pociech. Gratulacje z ząbków Pozdrowienia, A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Puk, puk Aniu,gdzie jesteś?... http://obrazki.joe.pl/sub_images/biala-roza-filizance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts