DarioAS 21.04.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) No, to.. Zaczęło się Plac boju, który mi spać nie dawał.. Było... minęło W tą sobotę może uda się zrobić podjazd, garaż mają nam przywieźć do 3 tygodni Potem zostanie nam posprzątanie terenu wokół garażu i będzie już tylko lepiej. Drugą dobrą wiadomością jest fakt, że dziś wkroczyła ekipa od elewacji Tzn. wkroczyli, rozłożyli rusztowanie, pościągali rynny i... Pojechali Nie wiem czemu, dowiem się pewnie, jak Darek wróci z pracy. Przyszli robić do nas o 3 tygodnie wcześniej, ale pod warunkiem, że będą to same popołudniówki, po pracy właściwej. Albo mamy czekać.. Poszliśmy na to, mam nadzieję że nie będzie to dla nas złe rozwiązanie. Edytowane 14 Września 2011 przez joliska tinypic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Achh,,uwielbiam oglądać budzące się roslinki ! A to przecież dopiero początek !Aniu - gratuluję postępów i trzymam kciuki za dalsze sukcesy !A elewacja jaka będzie? Pewnie pisałaś a ja przegapiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Nie wiedziałam, że są miodunki kwitnące na różowo. Ja mam tylko niebieską. Gdy zobaczyłam fundamenty juz myślałam, ze altanę robisz ale doczytałam, że to pod garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Znalazłam Cię!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Byłam, odwiedziłam i teraz już wierzę, że wiosna jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Aniu jakie Ty cudne fotki robisz! piękne wiosenne roślinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Oj Anusia, dobrze, że jest wiosna i że Ty jesteś i Twój twórczy zapał do upiększania świata. Znów na forum zapachnie różami i bardzo mnie to cieszy:) Niech Ci więcej pomysły z opuszczaniem forum do głowy nie przychodzą. Zobacz, ile forumowych ludków cieszy Twoja galeria, zdjęcia, to co piszesz. To prawda, że nasze domy dawno wybudowane, ale ogród to przedpokój domu. A ogrody nie ustają w zmianach, przeobrażeniach, remontach. Więc w pewnym stopniu budowa swego miejsca na ziemi wciąż nie ukończona, trwa. I trzeba o tym pisać, bo czytelników nie brakuje. Pisz więc dobra kobieto, ku naszej wielkiej uciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Oj Anusia, dobrze, że jest wiosna i że Ty jesteś i Twój twórczy zapał do upiększania świata. Znów na forum zapachnie różami i bardzo mnie to cieszy:) Niech Ci więcej pomysły z opuszczaniem forum do głowy nie przychodzą. Zobacz, ile forumowych ludków cieszy Twoja galeria, zdjęcia, to co piszesz. To prawda, że nasze domy dawno wybudowane, ale ogród to przedpokój domu. A ogrody nie ustają w zmianach, przeobrażeniach, remontach. Więc w pewnym stopniu budowa swego miejsca na ziemi wciąż nie ukończona, trwa. I trzeba o tym pisać, bo czytelników nie brakuje. Pisz więc dobra kobieto, ku naszej wielkiej uciesze Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Aniaaaaaaaaaaa, mam cos dla Ciebie, ale to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Aniu jak to zrobiłaś, że zdjęcia wychodzą Ci w rzeczywistym formacie a nie tak jak mi-miniaturki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.04.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Akuś, wgrywam zdjęcia na serwer foto z ustawioną rozdzielczością (chyba 640 na 480??), potem kopiuję http z właściwości (jak przedtem), klikam na drzewko i wklejam ten kod. I już Małgosia, dzięki Toluniu, Ty powinnaś zostać psychoterapeutką, wyleczysz ze wszystkiego, podpowiesz jak to jest, jak ma być, przywrócisz wiarę w siebie.. Bardzo Cię za to cenię i podziwiam. I dziękuję Ci, że jesteś Neluś, Ty moje kochane, dobre Mzimu Amtlo, Rasiu, bardzo Wam dziękuję za odwiedziny Maylandziu, wiem czemu pomyślałaś o altanie Ale to póki co zostawmy Tobie , a ja się tym zajmę może w przyszłym roku.. Póki co, nie mam na to wiesz czego Arco, z elewacją mamy wciąż problem, a w poniedziałek musimy już wiedzieć. Miało być oliwkowo, czy tam pistacjowo czy coś od tego. Teraz jednak przeszły nam te zdecydowane kolory i będzie coś kremowego, ale nie wiem dokładnie co. Czyli będzie coś od kawki z mleczkiem, jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wpadłam z odwiedzinami Aniu:) i widze,że nie odpuszczasz:) Dużo zmian zajdzie u Ciebie,wspaniale.Informuj nasz na bieżąco-obowiązkowo:) Najbardziej cieszy mnie jednak to,że Twoje piękne róze nie dały się tej paskudnej zimie...i nadal będą cieszyć nasze oczęta:) ..i będą inspiracją dla naszych ogrodów:)Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Aniu! Wpadłam na kawusię! Ależ Ty piękne zdjęcia robisz,dziewczyno!!! U Ciebie ,to prawie jak w ogrodzie botanicznym widzę ,ze ruszacie z budowa garażu .Trzymam kciuki z pogodę ,aby poszło szybciutko i bezboleśnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ania, trzymaj sie cieplutko. I daj znac, koniecznie, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Doberek Aniu:)Ale pięknie u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Aniu pamiętasz moze od kogo kupowałaś tą różę?http://3.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/S0crklI_jUI/AAAAAAAAGag/mf42aWi05f0/s640/Double+Delight2Double+Delight.jpgRose Double Delight co do fptek to juz zakumałam o co biega...Dzięki!!! Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez aka z Ina dopiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Akuś, to nie moja róża, to róża jednej z osób, które dorzuciły się do galerii różanej na bloga. Ale z tą odmianą nie powinno być problemu, raczej jest łatwo dostępna, nawet w Rosarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Cześć Madziu, cieszę się, że się pojawiłaś Małgosiu, dzięki za wsparcie. Jak tylko będę mieć wyniki to się odezwę. Do czwartku już niedaleko. Aż mi się coś robi.. Beauty, jak miło Cię gościć Dzięki za ciepłe słowa, garaż będzie za 2 tygodnie, już jest zamówiony. W cenie jest od razu montaż, więc nas już nic nie interesuje. Bogusiu Staram się informować na bieżąco Mnie też cieszy fakt, że nic nie wypadło po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Elewacja się robi, jutro już pójdzie podkład :lol2::lol2::lol2: Zamówiliśmy drzwi zewnętrze, bo przy okazji by się zdało stare wymienić http://www.lestol.com/img/zew/44_s.jpg Tylko kolor palisander będzie. Ciemny trochę kurczę.. Ale w okazyjnej cenie Trzymajcie kciuki za weekend majowy, bo potrzebna nam pogoda. Mąż ma wolne, więc okazja do posprzątania ogrodu, przebrania i pomalowania drewna na wydeskowanie poddasza i moglibyśmy pociągnąć siatkę od lasu, bo płot już ledwo zipie Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 :pja ani sasanek ani mleczy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts