Nelli Sza 27.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Trzymam kciuki za piękną pogodę! Aniu, bardzo się cieszę Twoją radością. Aż ciepło na sercu sie robi, jak tak piszesz, z takim entuzjazmem. To niesamowite uczucie, jak w domu, na ogrodzie coś się zmienia, coś się dzieje.... Byłam dzisiaj na dwóch budowach, u braci Pawła. Normalnie łezka w oku mi się zakręciła, kiedy macałam sobie "pustaki", otwory okienne i słuchałam jak córka brata P. mówiła patrząc w przestworza (póki co ) "Ciociu, a tam w górze, jest mój pokój. Widzisz?" Pewnie, że widziałam. Naprawdę go widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ania, brakowalo Cie tutaj, wiesz? Jak zaczelas wklejac te sliczne foty to od razu poczulam, ze jestem na "starym" forum. Trzymaj sie cieplo i nie mysl za duzo, jeszcze zdarzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.04.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Aniu piękne te twoje rośliny, miło na nie popatrzec. A co do znikania z forum i rozmowach o psach i kotach-to co to komu szkodzi, że sobie o tym czy o tamtym pogadamy? Każda zmiana w ogrodzie, każdy nowy kot - to zmiana w naszych domach. Wydaje mi sie że budowa czy wykańczanie domu nigdy sie nie kończy. Co chwila coś się przestawia, zmienia, dosadza i fajnie że możemy te wszystkie zmiany podglądać. A propos zdjęcia, które wrzuciłaś Aniu do mnie - to bardziej niż filiżanka interesuje mnie co tam smacznego na talerzyku leży - mniam Ty to masz talent koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hejka Aniu:) Fajnie, że do nas wróciłaś i wklejasz te piękne fotki wiosennego ogrodu:) Od razu lepiej się żyje:) Buziaki zostawiam i życzę miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Miłego dnia!!A zapowiada się piękny i słoneczny(przynajmniej u nas...). Śliczną masz wiosnę w ogrodzie ,chwasty tez mi się podobają.U mnie w ogródku zaczyna królować kret,i chyba cała jego rodzinka ,bo kopce powstają jak grzybki po deszczu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Cześć Aniu:) pięknie wiosennie u ciebie... aż miło popatrzeć:rolleyes:Trzymam kciuki za ładna pogodę podczas robienia elewacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 I ja tez prognzoy sa beee ale mam nadzieje, ze oni wszyscy się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej, jak tam Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Aniu, piękne oznaki wiosny. Ja właśnie kilka dni temu posadzilam śliwę Pissardi, moja to jedynie badylek:-) Ale mnostwo listkow wszędzie sie pojawia, a jak cieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dorbie, ja sadziłam Pisardii w tamtym roku, bardzo ładnie i szybko przyrasta, i Twoja na jesień będzie nie do poznania Małgosiu, trzymam się dzielnie.. Alunek, Nituś, prognozy się jednak sprawdziły Deszcze od rana Beauty, krety to ciężka sprawa, dużo ich w ogrodach, chyba ta zima się im przysłużyła. Podobnie jak nornicom. Cześć Magi, dzięki za miłe słowa Coffee, będę się trzymać tego, co napisałaś Bo przecież z tego miejsca nie można ot tak zniknąć... Ciasto było truskawkowe... Akuś, nawet mleczy nie masz? To musisz ciągle dbać o ogród, bo u mnie rosną i nie nadążam z wyrywaniem chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Trzymam kciuki za piękną pogodę! Aniu, bardzo się cieszę Twoją radością. Aż ciepło na sercu sie robi, jak tak piszesz, z takim entuzjazmem. To niesamowite uczucie, jak w domu, na ogrodzie coś się zmienia, coś się dzieje.... Byłam dzisiaj na dwóch budowach, u braci Pawła. Normalnie łezka w oku mi się zakręciła, kiedy macałam sobie "pustaki", otwory okienne i słuchałam jak córka brata P. mówiła patrząc w przestworza (póki co ) "Ciociu, a tam w górze, jest mój pokój. Widzisz?" Pewnie, że widziałam. Naprawdę go widziałam. Neluś, wiesz, że ja Cię lovam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Pogoda nam nie dopisała, leje od rana, a dziś mieli już nam kłaść tynk Cały tydzień się taki zapowiada. Mąż miał robić z ogrodzeniem, nie da się. Za to szaleje na strychu, robi porządki Trzeba w końcu wydeskować resztę strychu, więc i zrobić miejsce przy okazji. Stary słup wyrwany Nawet jakoś poszło, bez większych strat. Słup był przy huśtawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dom jest na takim etapie Gotowa jest część wzdłuż dachu i przy oknach, poniżej tej części pójdzie poziomy pasek, bo inaczej nie zgubimy krzywizny i różnicy między starym a nowym styropianem.Kolor..Wcale nie wychodzi taki jak miał wyjść http://forumogrodnicze.info/images/smiles/scared.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jejku, jak ja teraz lubie tu zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.05.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Aniu, rewelacyjne masz tulipany, bardzo fajnie jak pokazujesz zdjecia ogrodu, uwielbiam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jejku, jak ja teraz lubie tu zagladac. Mam to samo. Ten wątek dosłownie mnie odmładza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ooo, Aniu, w sam raz trafiłam kiedy ruszyły roboty budowlane Ładna będzie ta elewacja, taka delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dom jest na takim etapie Gotowa jest część wzdłuż dachu i przy oknach, poniżej tej części pójdzie poziomy pasek, bo inaczej nie zgubimy krzywizny i różnicy między starym a nowym styropianem. Kolor.. Wcale nie wychodzi taki jak miał wyjść http://forumogrodnicze.info/images/smiles/scared.gif Aniu, spokojnie, na początku to tak wygląda .Trzeba poczekać na ostateczny efekt:) Witam się majówkowo:) http://foto2.m.onet.pl/_m/e8c43d4aea83dc5c7b38dcc7a33f9552,10,19,0.jpg ...na Twoje kwiaty nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ania podziwiam Cię za znajomość nazw kwiatów ja ich nigdy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 WIdzę, że i u Ciebie tulipanów mnóstwo Chyba niektóre mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts