Amtla 16.05.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) O mamusiu moja:) takich słodkich pozdrowień to ja już dawno nie miałam :D:D wiedziałam, za kim mam tęsknić \ Śliczne te Twoje dzieciaczki Aniu (tfu, tfu żeby nie zapeszyć). Dawidek mężnieje,, a z Nadii prawdziwy pączek się robi a nie dzieciątko. Fajnie jej włoski urosły. O oczach obojga nie będę już wspominać bo ile można wychwalać Gratuluję finalizacji z elewacją. Domek odżył po dodaniu kolorków. Teraz tylko życzmy sobie ciepłych dni, żeby można było wyjść i podziwiać wszystko z pola - bo tak się u was mówi, prawda? pozdrawiam cieplutko Edytowane 18 Maja 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 17.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Aniu, dawno mnie tutaj nie było i po prostu jestem w szoku! Śliczny ten Twój domek, super kolor elewacji wyszedł A ogród... normalnie brak słów... przecudny!!!! Pozdrawiam cieplutko Edytowane 17 Maja 2010 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 cudne dzieciaczki! zawsze takie były ,ale za to jak porosły.....buziaczki dla słodziaków!!! domek z elewacja nie ten sam!Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.05.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witaj Aniu, wszystko pięknieje u ciebie... dzieciaczki, ogród.... domek:) Serdecznie cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 18.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Aniu pisałam to już ze 100 razy ale napiszę jeszcze raz: śliczne masz dzieci córcia jak księżniczka z bajki. Dom prezentuje się bardzo ładnie. Ogród pięknieje z tygodnia na tydzień. Czym ty kobieto robisz takie piękne zdjęcia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.05.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Aniu:)Cudne te Twoje dzieciaczki:) A Nadusia jak ma dużo włosków:)Elewacja pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Szczęśliwe chwile są ulotne Dopiero co wyszłam z jednego stresu, bo podejrzewano u mnie komórki nowotworowe... Mam następne problemy. Idę do szpitala, muszę mieć porobione szczegółowe badania, tym razem ze strony jelitowej. Jeśli zajdzie potrzeba to będzie operacja, mam powiększone węzły chłonne krezki, wgłębienie, jakieś płyny.. Trzymajcie za mnie kciuki, bo ja już nie mam siły,za dużo tego na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.05.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Aniu- http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif będzie dborze! Trzymaj się kobietko!!!jesteśmy z Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ania..... ja też zostawiam ciepłe myśłi....:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 19.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Trzymam kciuki Aniu, na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.05.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Aniu... bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas. Jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 TRZYMAMY KCIUKI...I BĄŹ DOBREJ MYŚLI.....MYŚL POZYTYWNIE to bardzo pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.05.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witaj AniuPrzechodziłam to samo ( z tymi komórkami), więc wiem co przeszłaś, a teraz jeszcze to!! Będzie dobrze, trzymaj się dzielnie, trzymam kciuki. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.05.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Aniu, jestem z Tobą, jak tylko mogę... najmocniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Aniu przytulam Cie mocno i trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Aniu,myśl pozytywnie. Nie załamuj się,bo nic gorszego od depresji nie może być.A wtedy każda choroba się przyplacze. Moooocno przytulam:hug:Wiesz Aniu co min. zapamiętałam ze studiów-najpierw trzeba wykluczyć chorobę najprostszą,podstawową a później myśleć o najgorszej.I ja tak własnie w pracy i w swoim życiu staram sie postępować. I mam jeszcze jedno pytanie? Czy wielka woda was omija?Mam nadzieję,ze tak.Bo jak zobaczyłam Twoje tereny, i Sandomierz gdzie mieszka moja koleżanka z dzieciństwa...to płakać mi się chciało.. Edytowane 19 Maja 2010 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.05.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ania, trzymaj sie Kochana. Daj znac, jesli bede Ci mogla pomoc w Krakowie. A dzieci... Slicznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.05.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Aniu trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Aniu, Nadusia już taka duża, śliczna dziewczynka z niebieskimi oczami.Dawidek też przystojniak. Potrzebują zdrowej mamy. Trzymam więc mocno za Twoje zdrowie.Niech okaże się, że nastryszyli Cię niepotrzebnie i że ze zdrowiem będzie wszystko tak jak trzeba.Przytulam Cię mocno i czekam na dobre wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts