DarioAS 04.06.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Za domem powstaje nowa rabatka, hostowo-żurawkowa, tylko żurawek jeszcze brak Miały być hortensje, ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie i poszły pod płot. od ściany pójdzie opaska żwirowa, dlatego tak tam pusto. Hortensja od koleżanki, jako pocieszyciel w trudnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.06.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 jak ja się cieszę, że wróciłaś!!! dom nie do poznania...pamiętam zmagania z nim, ale najważniejsze mimo pięknych roślin do których masz rękę, abyś dbała o siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Beatko, dwóch lekarzy i ordynator oddziału potwierdzili moje obawy, że żołądek nie przyczynił się do tego stanu zapalnego . Bóle brzucha mam od kilku lat, teraz się nasiliły do tego stopnia, że się wystraszyłam, były coraz częstsze i coraz bardziej bolesne. Aniu ,przyczyn bóli brzucha może być tysiąc.Jezeli lekarze robiąc Ci dokładne badania wykluczyli podłoże organiczne ,to może to być na tle nerwowym.Przy zespole jelita nadwrażliwego tez mogą być silne ,nieuzasadnione bóle ,albo ze strony kręgosłupa? No dobrze ,dosyć już o chorobach.Pogodę mamy dzisiaj jak z tropików ,a zatem i nastrój o niebo lepszy.Oby tak dalej..... A zdjęcia Twoich roślinek- przepiękne ,można tak patrzeć ......i patrzeć .Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Ale sliczne roslinki. A domek faktycznie nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.06.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pięknie u Ciebie;)Nie myślałam jeszcze o tym czy zakładać galerie....no ale może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Aniu, Wasz domek przeszedł prawdziwą metamorfozę Jest śliczny! Taki ciepły, przyjemny, przytulny! Gratulacje! Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania, w wielu dziedzinach Uważaj na siebie! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 07.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Aniu jak fajnie, że już jesteś, na pewno wszystko będzie dobrze Trzymaj się A domek śliczny i wokół domku też ...kiedy u mnie tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj Aniu, ogród masz przepiękny, a fotki domu przed i po rozbudowie imponujące. Dom zmienił się nie do poznania. Życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Oj a gdzie gospodyni? Aniu byłam pryskać moje róże,tyle mszyc,czy wy też tyle macie? Pogoda wreszcie się poprawiła,oby jak najdłużej.. Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hejka Aniu:) Fajnie, że do nas wróciłaś Domek zmienił się nie do poznania, a o ogrodzie to już nawet nie wspominam:):) Dbaj o siebie i oszczędzaj się troszkę, to pewnie i zdrówko się naprawi:) Buziaki zostawiam i życzę miłego upalnego dzionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ania znowu pewnie w ogrodku zniknela i tyle ja widzielismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Pewnie tak,pogoda jest super! Mam nadzieję że jakieś zdjęcia będą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ania znowu pewnie w ogrodku zniknela i tyle ja widzielismy... Prawie, że W ogródku zniknęłam, ale nic nie robię, cały tydzień leżakuję z małymi na huśtawce (najwięcej tam cienia). Jest taki upał, że nie da sie nic robić, kwiatki mdleją, ja też Choroba trzyma mnie nadal, wciąż mam katarzysko i gardło ciągle boli jak cholera, już drugi tydzień. Odpieluchowywuję Nadusię , więc muszę ją pilnować, żeby nie sikła, gdzie nie trzeba . Powiem szczerze, że jestem zdziwiona, bo już w pierwszy dzień dobrze załapała o co biega . Podłoga załatwiona tylko raz, reszta już w nocnik. Ale w dalszym ciągu ją pilnuję, żeby nie pomyślała, że już po nauce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Oj a gdzie gospodyni? Aniu byłam pryskać moje róże,tyle mszyc,czy wy też tyle macie? Pogoda wreszcie się poprawiła,oby jak najdłużej.. Miłego wieczorku życzę Nadulko, u mnie mszyce od samego początku wiosny, już tyle razy pryskałam i nic, wciąż są nowe http://forumogrodnicze.info/images/smiles/martelo.gif Nie tylko na różach, wszędzie są, mamy plagę. Siedzą na wierzbach, tawułach, trzmielinach, nawet na lubczyku, rabarbarze i na każdym kwitnącym kwiatku http://forumogrodnicze.info/images/smiles/icon_evil.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Aniu, Wasz domek przeszedł prawdziwą metamorfozę Jest śliczny! Taki ciepły, przyjemny, przytulny! Gratulacje! Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania, w wielu dziedzinach Uważaj na siebie! Pozdrawiam serdecznie!!! Neluś http://forumogrodnicze.info/images/smiles/icon_redface.gif Z tym wzorem to grubo przesadziłaś, nic takiego nie robię , to Ty jesteś tą dobrą duszyczką, którą warto naśladować. Dziękuję Wam za pochwały, też jestem zadowolona teraz z domu. W końcu nabrał wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witaj Aniu, ogród masz przepiękny, a fotki domu przed i po rozbudowie imponujące. Dom zmienił się nie do poznania. Życzę zdrówka Przeoczyłabym , Witaj Aniu, dziękuję za komplement , i za życzenia. Bardzo mi miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Aniu Ciesze się że wracasz do zdrowia, wszytko będzie dobrze !!!!!!!!!!Trzymam kciuki...................jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienia się Twój domek, pięknie w nim , dzieciaczki do schrupania............pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ach, Aniaaaaaaa, zostane sobie tu u Ciebie troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.06.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Piękne roslinki. A róże cudnie sie zapowiadaja, juz za momencik paki pekną.U mnie juz tez zaczynaja pekać, ale ja mam 2 róże tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 13.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Śliczne roślinki i wszystko takie dopracowane Tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts