DarioAS 13.08.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Buzka dla Dawidka. Przekazana, dziękujemy U wszystkich tak gorąco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.08.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Aniu, piękne zdjęcia!!! Czym malowałaś huśtawkę? Ona była kupiona, czy zrobiona. Jeżeli zrobiona to gdzie kupowaliście drewienko? Dawidek to prawdziwy kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Aniu,super fotki.Torcik śliczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.08.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Solenizant widzę,spisał się na medal:)Aniu,ale pięknie w Twoim ogrodzie:)Teraz już wiem co porabiasz jak długo Cię nie ma n FM:)Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Bogusiu, właśnie w ogrodzie się zatracam czasami, choć efekty marne, ale zawsze coś tam robię Potem wpadam do domu, kąpię dzieci, siebie i jak już padnę... Usypiając Nadusię.. To do rana Nadulko, dzięki . Czekam na Twój wątek, doczytałam, że się zbierasz Bardzo się cieszę Nelluś, huśtawkę robił nam teść (zdolna bestia ), malowałam ją w celach poprawkowych, bo pozdzierała się farba w niektórych miejscach drewnokornem Śnieżki. Bardzo dobra jakość, aż jestem zdziwiona. A głównie kolor i połysk rzadko spotykany, sporo osób się pyta właśnie o farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No i najważniejsza odsłona tygodnia, którą mąż pieczołowicie skręcał 4 dni http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Ale dlatego, że do domu wraca po 19tej, zanim zje, itd, to już jest po 20tej i zaraz ciemno. Dzieci marudzą i trzeba do domu. Więc taka robota to nie robota. W dodatku okazało się, że pergola nie warta swoich pieniędzy, bo wszystko się chwieje, wykrzywia i pęka, musieliśmy dokupować inne śruby, przerabiać kratki (jeszcze nie dokończone) i porządnie ją ustawić. No... Tadam... A teraz włączamy wyobraźnię i widzimy na pergoli winogronko, które może za 3 lata będzie już widoczne na kratce http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif a póki co, musicie wierzyć, że już tam rośnie przy rynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 I żeby nie było, że tylko róże pokazuję, to dziś dla odmiany hortensje, moja druga, świeża miłość. Limelight Love You Kiss Pinky Winky Le Vasterival Blue Bird NN I ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.08.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Aniu,pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.08.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Aniaaa - hortensje to moja miłość też ! Cudne są te u Ciebie ! Gdzie kupujesz? Może na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 WitamAniu, podziwiam Twój ogród, piękny ogród, piękne kwiaty, i wspaniałe fotografie pozdrawiam serdecznieTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Aniu ja mam tylko Anabelle, ale zakochałam sie będąc w szkólce w sobotę w Limelight i te Pinky mnie urzekły....pięknie masz zagospodarowany ogród, kolorowo, cudnie!buziaki dla małego jubilata! a mnie interesuje ta pergola w formie klatki dla ptaków, na prawo od ławki.....róże, czy powojnika masz na niej? gdzie kupowana i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.08.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 W TV podali,że w Twojej okolicy Aniu przeszły poteżne wichury...Wszystko ok u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Aniu, pięknie kwitną Twoje hortensje, niezłą już masz kolekcję.Moja jesienią posadzona Limelight nie zakwitła, nie wiem dlaczego.A od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką Renhy Vanille Fraise. Zakup z Allegro.Jak dla mnie absolutnie powalająca.Ale kwitnąć będzie już dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.08.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Aniu. Tak bardzo mi przykro,tyle pracy włożyłaś w ogródek... Ale mam nadzieję,że wszystko szybko poprawisz i będzie ok!! Głowa do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Aniu tak mi przykro..... http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.08.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To po tej wczorajszej burzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.08.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ...przykro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 17.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 bidulka.. ale naprawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć Aniu.Aż boję się zapytać co u Ciebie?Mam nadzieję że już się uporałaś z ogrodem...Trzymaj się,pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 co tam Aniu u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts