DarioAS 11.01.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nadusia, Nadusia.. Oczywiście migdał nie puszcza , wyciąć go nie chcą i męczymy się dalej. Od kilku dni znowu bolały ją uszka, nacierpi się biedaczek mój Nocki mamy nieprzespane a wciągu dnia z rąk mi nie schodzi. Dobrze, że Dawidek chociaż się trzyma. Niom.., zaraz muszę lecieć po niego do przedszkola. I tak mi zlatuje teraz dzień za dniem. Byłam w końcu w ogrodzie (zimą mnie mało interesuje... ) i nie wierzę własnym oczom. Wszystko zielone, nic nie obmarzło, powojniki już mają pąki a niektóre róże to nawet nadal mają zielone liście Śnieg się topi i wygląda na to, ze wiosna idzie... Niemożliwe. W pierwszej połowie stycznia? Niech tak teraz ino przymrozi, to będziemy płakać a nie skakać z radości Śniegowej kołderki już prawie nie ma na roślinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Niektóre róże czekają na słonko.. Inne wyglądają jak figury woskowe.. Co niektóre róże nie pomyślały nawet o tym, żeby zrzucić ubranie na zimę i wciąż stoją strojne w zielone liście I woda dla ptaszków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A teraz na osłodę troszkę lata... Porządkuję zdjęcia i zgrywam na płytki, trzeba zrobić miejsce na otwarcie nowego sezonu czosnki ozdobne http://2.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/TSOVAVqnQdI/AAAAAAAAKSI/x5qZ3acrvY8/s1600/czosnek+sztyletowaty+%25285%2529.JPG http://3.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/TSORo-1JQnI/AAAAAAAAKSE/7JSUpjsDa6E/s1600/P7135299.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) wiosna, wiosna ach to TY.... jeszcze trochę niestety pozostało nam do tej wiosenki.....no cóż czekamy nadal dzieciaczki urocze, a Dawidek to chyba z oka Ci wypadł, ale jest podobny do Ciebie..... Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Lilie i inne cebulowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jasssne, przyjdzie wiosna i znowu znikniesz calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jasssne, przyjdzie wiosna i znowu znikniesz calkiem. Chciałabyś... Nigdzie się w tym roku stąd nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 wiosna, wiosna ach to TY.... jeszcze trochę niestety pozostało nam do tej wiosenki.....no cóż czekamy nadal dzieciaczki urocze, a Dawidek to chyba z oka Ci wypadł, ale jest podobny do Ciebie..... Już chodzi za mną ta piosenka http://forumogrodnicze.info/images/smiles/smile073.gif I chyba jeszcze trochę pochodzi Większość osób twierdzi, że Dawidek jest mój, jak i Nadia tatusia , myślę, że pod kątem charakteru również. Mam dwójkę różnych dzieci, na szczęście póki co jakoś się dogadują ze sobą, choć nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aniu,dzieci cudne:) Ogród też wygląda super , ja również czekam z utęsknieniem na wiosnę U mnie już też nie ma prawie oznak śniegu,tylko zostały te duże "górki" gdzie zwalaliśmy śnieg. Już prawie połowa stycznia,więc już coraz bliżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Hejka Aniu. Dzieciaczki przesłodkie:) Też uważam że Dawidek poszedł urodą w mamę a córcia w tatusia. Ale to podobno dobrze:)Moje dziewczynki też raczej się dogadują, choć Dominika ma chwilowo fazę że wszystko jest jej więc Wice wszystko zabiera i krzyczy. Ale ogólnie razem im dobrze, jak Wika idzie na górę pisać lekcje, to Dominika staje pod schodami i krzyczy Siasia Siasia chodź do mnie. Na razie duż róznica wieku nie przeszkadza, ale myślę że to już niedługo jak Wika już się nie będzie chciała bawić, tylko będzie uciekać do swojego pokoju.Pozdrawiam i dużo zdrówka Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.01.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 U mnie tak samo Klara tatusiowa ( uroda ) a Mieszko na mamusię podał się , między nimi jest 6 lat różnicy i ni jak nie idzie w parze dogadanie się ale mam nadzieję, że kiedyś dogadają się i będzie cichooooo, a nie jak teraz : - mamo bo...., -mamo bo tamto..... i - mamo, mamo ciągle w kółko to samo..... A co do charakteru Klarcia cała mamusia i Miecho cały tatuś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.01.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ......za mną też chodzi już wiosna a to dopiero połowa stycznia.... jak ja przetrzymam tą szarugę i zimno i brudno i bez słońca uuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Na szczęście u nas cały śnieg prawie stopniał i część roślinek już widać. Na jesieni zasadziłam sporo różnych cebul kwiatowych i nie mogę się doczekać tej wiosny... http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty37.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Mamy już połowę stycznia. Tylko patrzeć jak zaczną się ferie zimowe. Po feriach będzie już luty, a że to najkrótszy miesiąc w roku to nawet nie zauważymy jak będzie marzec. A w marcu już kalendarzowa wiosna. Jak więc z tego wynika to już prawie jest wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Podoba mi sie ta logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dziewczynki moje kochane Rozpoczął się konkurs na Blog Roku 2010. Pamiętacie ubiegły? Doszłam dzięki Wam do finału http://www.blogroku.pl/2009/kategoria.html?catId=47 Nie wiem, czy ktoś i w tym roku będzie chętny oddać głos na mojego bloga i oczywiście doskonale to rozumiem. Nie dla każdego to istotna sprawa. A tym, którzy będą mi pomocni bardzo dziękuję i będę niezmiernie wdzięczna. Głosowanie polega na wysłaniu smsa pod numer 7122 z treścią, czyli moim kodem H00600 Koszt to 1,23 zł, dlatego mam śmiałość prosić Z jednego numeru może iść tylko jeden głos. No, to zapraszam chętnych do głosowania http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gwg2t,blog.html i bardzo dziękuję za pomoc Tym razem będzie cieżko, jest mało czasu, oczywiście za późno się obudziłam, że to już , dopiero się zorientowałam, jak dostałam prośbę z innego bloga o głosa Głosowanie tylko do czwartku do południa, trzymajcie za mnie kciuki. Ale mam adrenalinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aniu,pewnie że poślę sms-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję , ziarnko do ziarnka.. Na razie jestem tak daleko gdzieś... że się znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 12.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam Aniu z mojego telefonu poszło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aniu mój głos już masz. I nawet dostałam potwierdzenie z adresem blogu, na który zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts