Alunek 13.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Aniu, ode mnie równiez poszedł już SMS ..nawet jak nie wygrasz to i tak uważam,że twój blog jest świetny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Głos oddany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Mój głos też masz:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Skoro ma Ci to pomóc Aniu w wygranej, to też głosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.01.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Aniu,a wiesz ile masz już głosów? Jak mój mąż wróci z pracy to jeszcze z jego telefonu poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Bardzo Wam dziękuję To głosowanie decyduje o wejściu do finału, z 762 blogów w mojej kategorii przechodzi dalej tylko 10. To jest zaszczyt, być w tej 10tce. To powoduje, że blog ma zainteresowanie, więcej obserwatorów, ma 'większy ruch'. A to dla nas, blogujących najważniejsze, bo chcemy pisać i dzielić się tym z innymi. Mam jeszcze jedną prośbę, kto tylko może.. niech się podpisze.. http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Dlaczego niektórzy nie mają serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Aniu,a wiesz ile masz już głosów? Jak mój mąż wróci z pracy to jeszcze z jego telefonu poślę Dwie kulki przy blogu oznaczają 5-50 punktów, nie wiem ile mam. Prosiłam tylu znajomych..ale jak i w tamtym roku im ktoś bliższy tym mniej pomocny. Samo życie...bo ona może mieć lepiej.. Jestem pewna, że od forumowiczów mam więcej głosów niż od koleżanek.. Kulki kulkami, a miejsce miejscem, jestem 16, to wielki sukces. Ale znajomych mam jeszcze na innych forach, zresztą wiecie Nadulko, będę wdzięczna bardzo bardzo za jeszcze jeden głos http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Tutaj można śledzić moją kategorię http://www.blogroku.pl/kategoria.html?catId=57 Kto wyżej, ten ma więcej głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam serdecznie 4 głosy oddane, pozdrawiam gorąco Tinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 14.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.01.2011 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To trzymam kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.01.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Kciuki można puścić... W tym roku myślę, że konkurs mogę uznać za zakończony, jednak blog nie jest tego wart. A może szkoda niektórym tych smsów.. Muszę się wyżalić, bo spadłam z niebios i porządnie glebłam Przeliczyłam na spokojnie ilość oddanych głosów, rzeczywistość okazała się bardziej brutalna niż w tamtym roku, nawet 1/3 osób nie wysłała tych głosów. Spamowałam ile wlezie, tutaj, na NK, na inym forum, wśród znajomych. A nie mam nawet 50 głosów na koncie, totalna porażka. Jeszcze raz dziękuję tak czy siak, temat konkursu uważam za zakończony. Wczoraj miałam kolędę, teraz tak chodzę od rana koło choinki i myślę, czy dać jej jeszcze pożyć z tydzień czy rozbierać... Ciemno mam w salonie przez nią, kwiatki ledwo dychają, ale ona taki nastrój, taki klimat wprowadza... Myślę.. Zanurzam się w kolejną porcję zdjęć, idę coś posegregować i zaraz wrócę ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja swoja wywalilam juz dawno temu a teraz zaloze sobie swiatelka na antresoli dla nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Anusia, ja też się zastanawiałam czy rozebrać, sypie się, ale wciąż pachnie.A że wirusy mnie dopadły i nie nadaję się do roboty, zostawiłam.Rozbiorę w przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Aniu , może jeszcze nie wszystko stracone.Szkoda że nie ma więcej chętnych na wysłanie sms-a, 1,23 to nie majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.01.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Aniu ,a do kiedy można wysłać sms-y?.jeszcze można? ,bo mnie dwa dni nie było na fm.Nic nie wiedziałam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.01.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Anula - nie mów tak:( Do kiedy można wysyłać głosy? P.S. W jakim programi "obrabiasz" zdjęcia, tzn. dodajesz napisy itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Anula - nie mów tak:( Do kiedy można wysyłać głosy? P.S. W jakim programi "obrabiasz" zdjęcia, tzn. dodajesz napisy itd.? Programy mam różne, opisy robię w PhotoScape, dużo tez robię w Picassie i w Corelu . Aniu ,a do kiedy można wysłać sms-y?.jeszcze można? ,bo mnie dwa dni nie było na fm.Nic nie wiedziałam, Beatko, smsy można wysyłać do czwartku do 12.00, ale opuściły mnie wczoraj siły, bo najgorzej jest wówczas, jak sie człowiek cieszy, że ma tyle poparcia a potem się okazuję, że to tylko słowne, nic nie znaczące poparcie . Kiedyś wszędzie miałam znajomości i pomoc w potrzebie, teraz tej pomocy coraz mniej. Nic już nie znaczę ot i tyle . Ale już jest dobrze, dołek minął, na to przecież nie ma rady . Jeśli jeszcze ktoś może, to niech zagłosuje, będę niezmiernie wdzięczna. Jestem od kilku dni wciąż na tej samej pozycji, potrzebuję kilkunastu głosów, żeby przejść wyżej, żebym przeszła dalej muszę mieć powyżej 50 głosów. Aniu , może jeszcze nie wszystko stracone. Szkoda że nie ma więcej chętnych na wysłanie sms-a, 1,23 to nie majątek. Może nie.. Wciąż z ciekawością sprawdzam aktualizacje wyników Anusia, ja też się zastanawiałam czy rozebrać, sypie się, ale wciąż pachnie. A że wirusy mnie dopadły i nie nadaję się do roboty, zostawiłam. Rozbiorę w przyszłą sobotę. Zdecydowaliśmy, że też rozbierzemy ją za tydzień, my mamy sztuczną, więc wciąż jest w formie Dziś usunęłam stroiki, prawie okryłam tym igliwiem hortensje. Ja swoja wywalilam juz dawno temu a teraz zaloze sobie swiatelka na antresoli dla nastroju. Zrób zdjęcie, to będzie super wyglądać. Ja takie światełka mogłabym cały rok trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Sorki za byki, ale jedną rękę mi Romek podgryza i cieżko mi idzie klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dorzuciłam jeszcze jeden głosik od siebie...a w zasadzie od mojego męża:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Aniu odemnie też masz dwa sms-y...tzn. ode mnie i od mego męża....głowa do góry może jeszcze się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts