malgos2 02.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No chyba sie kosmaci, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No chyba sie kosmaci, nie? Chyba mechaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Chyba mechaci Noooo czy tam mechaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 o, moje poduszki:) Te szare z kuleczkami - są baaardzo fajne, spore, solidne. I kupiłam je chyba po 10 zł na wyprzedaży:) Dario, witam się i napiszę, że fajne masz plany, podobają mi się plany bieli, beżu, szarości:) Cześć Aneczko, dawno, dawno się nie widziałyśmy Gdzie Twój dziennik, gdzie komentarze? Kilka razy szukałam, bez skutku. A jak dzieciaczki? Fajne te poduszki z kuleczkami a cena jeszcze lepsza, ale Ci się udało Nic się z nimi nie dzieje? Te szarości to tak od kilku dni mnie gnębią, podobają mi się od początku, ale byłam pewna, że u mnie się ich nie da zastosować. A dziś jakoś tak.. zmieniłam zdanie Aniu, gdzie takie piękne poduchy dorwałaś? Piękne!!! W BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Noooo czy tam mechaci. Jak do tej pory nie widziałam w tych słowach różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dario to kiszka, jak tak strasznie na tym przejsciu Ci zalezy ... no ale praktyczne jest w uzytkowaniu najwazniejsze. ps ta poduche jak na tym drugim zdjeciu a raczej polowke, to tez mam ... zreszta na focie widac ale ja juz chyba nic wiecej z filcu nie kupie a przynajmniej nic co sie uzytkowuje intensywnie Widziałam, widziałam śladem tej poduchy idąc szukałam podobnej.. Filc podoba mi się szalenie od jakiegoś czasu, ale nie bardzo wiedziałam, gdzie dostać takie poduchy, dziś szukałam pół dnia. I mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ania, w Pakamerze sa absolutnie sliczne poduszki. Nie sa tanie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 uhu, wlasnie sie mechaci i pokrywa od tego takimi drobnymi kuleczkami - ktore cisnienie mi podnosza - dlatego wywalilam je do szarego pokoju na gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dario, wybacz, ale nie chce mi się czytać całego wątku - odniosę się do tego, co widzę na ostatnich zdjęciach i do Twoich marzeń - zielone makarony muszą odejść - może udałoby się dać tylko zasłony? masz ładne okna i szkoda je zasłaniać - czy można tv przenieść na ścianę z komodą? - sufit podwieszany przemaluj na biało -makarony odejdą do szafy, choć przyznam szczerze, że w lecie są bardzo wygodne, bo ciągle mam balkon otwarty i nie muszę nic odsuwać, żeby latać na balkon i z powrotem. -ta ściana z komodą będzie trasą do sypialni, telewizor może i by nie przeszkadzał w chodzeniu, ale regał pod nim raczej tak. Trzeba by było omijać to szerokim łukiem. Myślę też, że źle się będzie oglądać tv, jak będzie ktoś ciągle chodził do sypialni czy w drugą stronę (dzieci pewnie będą ciągle latać) Ale pomyśleć jeszcze nad tym można -sufit podwieszany w ten sposób mam zrobiony od kuchni do salonu, połączony ze ścianami. A ścian nie chcę białych, tym bardziej, że z drugiej strony, czyli od kuchni mamy stół. Poszukam starego zdjęcia, tam będzie to bardziej widoczne. Kto by pomyślał, że to, co 4 lata temu było najwyższym hitem (te sufity i zabudowy kg.) będą teraz w takiej niełasce. Tak to wygląda w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No ale co Ci szkodzi sufit pomalowac na bialo? Na suficie tez nie moze byc bialo? No Aaaaaania, bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kolejna kolorowanka: http://lh4.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TUm1xexV78I/AAAAAAAAD_4/4WeTFWJ1vgU/darioturk..JPG Jej, nie poznałam tego miejsca Fajnie to wygląda, książki miałyby należyte miejsce.. A pusta ściana za narożnikiem mogłaby jednak pomieścić jakiś obraz w tej sytuacji Kolory:- proponowałabym 2 lub 3 kolory sąsiadujące z sobą (do pomalowania hallu, kuchni i salonu), zerknij np. na te trójki Benjamina Moore'a: 1. HC-82, HC-83, HC-84 2. HC-94, HC-95, HC-96 3. HC-172, HC-173, HC-174 Ten pierwszy zestaw mi pasi najbardziej Ale gdzie dostać te farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No ale co Ci szkodzi sufit pomalowac na bialo? Na suficie tez nie moze byc bialo? No Aaaaaania, bez jaj. Się znaczy, żeby sam sufit malnąć na biało a ściany od niego oddzielić? No.. to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ania, w Pakamerze sa absolutnie sliczne poduszki. Nie sa tanie niestety... A to ja szukam tanich i ładnych, do Pakamery chyba pół wieku nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 uhu, wlasnie sie mechaci i pokrywa od tego takimi drobnymi kuleczkami - ktore cisnienie mi podnosza - dlatego wywalilam je do szarego pokoju na gore. Ale to przy intensywniejszym użytkowaniu...mam nadzieję? Tego lepiej eMowi nie powiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Się znaczy, żeby sam sufit malnąć na biało a ściany od niego oddzielić? No.. to się da Noooo jasne. Zgubiloby go sie troche. A farby jesli chcesz BM to prosze Cie bardzo - w KRK. I masz jak w banku, ze sie nie machna z kolorem, ale ceny mezowi lepiej nie pokazuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Tak myślałam...Dużo wyższa cena od Beckersów i tym podobnych?Znalazłam w KRK tylko przedstawiciela tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak by co to moze udaloby mi sie jakis rabat zalatwic na firme. Litr BM to... 97 zl. Mysle, ze Tikkurila tez da rade, to tez dobra farba, a cena znacznie przyjazniejsza. No chyba, ze chcesz przejechac sie do KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Aaaa i tak sobie pomyslalam o wersji joliski z regalem tam gdzie TV. Moze isc w rozwiazanie kompromisowe, cos takiego jak ma besta w ikei. Takie cos jak to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79866310 czy to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79887553 tylko wezsze oczywiscie... Chodzi o to, zeby polki na ksiazki nie musialy wisiec na tej scianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No tak, ale jak je dam przy tv to znów tam nasram.. Zawsze mogę te książki, jak już pisałam spróbować upchać w sypialni, ale nie wiem, czy miejsca mi starczy. Bo w tej klitce, która powstanie będzie 2,45 na niecałe 2 m. Trzeba odjąć od tego skos, pod który nic nie wlezie i okno balkonowe i drzwi jeszcze.. Tikkurila też tylko w KRK, u nas nie ma takich dobrych farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hmmmm.... ze tak powiem - wszystkie je znajdziesz na mojej ulicy. Nie nasrasz jesli ksiazki beda zamkniete w szafkach, ja mowie tylko o systemie, fronty nie musialyby byc przezroczyste. Tak, zeby odciazyc z kolei te sciane, gdzie teraz sa polki, bo tam to koliduje z kuchnia, oknem i innymi rzeczami, ktore sie tam dzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts