aka z Ina 09.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 agawi-super propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tylko nie bezem w ten naroznik, bo sie utopisz w budyniu. Zobacz u Nelki, w jakim zestawieniu ona ma podobne meble. U Nelli? Ale gdzie ona ma swój wątek, bo go już kilka razy szukałam Cześć Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Cześć Anulka! Neli jakis czas temu schowała swój wątek-pewnie ktos na priva Ci prześle namiary a mi się to strasznie podobahttp://thelennoxx.files.wordpress.com/2009/09/img35l.jpgbardzo bym hciala mieć taką szafke jak powyzej! a ten klimat mi bardzo odpowiada, oczywiscie biorąc pod uwagę większe łóżko:Dhttp://thelennoxx.files.wordpress.com/2009/07/poba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 agawi-super propozycje! Dzięki Aka- tym bardziej mnie to cieszy, że ja wolę raczej beże niż szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Piękne inspiracje:)Ja jak mieszkałam w bloku to miałam w większości szarości i już mi się troszkę opatrzyły,choć nie mówię że kiedś znowu do nich nie wrócę.A wiecie co najbardziej mnie wkurzało,jak ktoś się pytał czy te ściany takie już zszarzałe są.....bo niektórym szary się kojarzy z brudnym niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nadulka, mnie też kiedyś szary kojarzył się z brudnym kolorem , ale to wiele zależy od odcienia i tego jak jest urządzone wnętrze. Teraz zdecydowanie już mi się tak nie kojarzy. Aka, tak myślałam, widząc podpis Nelki, że chwilowo nie ma jej domku. Ale pamiętam co nieco z jej wnętrz. Tylko tych mebli nie kojarzę akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nelka ma schowana galerie, napisz do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Walentynkujecie się? Ja mam piękny weekend za sobą Szkoda, że tak rzadko teraz robimy samotne wypady. Odkąd przyszła skrzynia, Nadula jej nie odstępuje na krok, całe dnie bawi się maskotkami, które.. do tej pory zbierały kurz i nie interesowały zbytnio dzieci. Maskotki mają teraz swoje pięć minut Przyszły poduszki Bałam się, że trochę będą się gryzły z kolorem narożnika, ale chyba nie jest źle? Przy okazji wypadu odwiedziłam kilka marketów w poszukiwaniu farb, ale nic tam nie było zbytnio. O dziwo, mój mąż zamiast narzekać, że mi się szaro porobiło (nie lubi tego koloru), to nawet sam szukał odpowiedniej dla nas szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Zmniejszyłam zdjęcie i widzę, że poduszki straciły wyrazistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nelka ma schowana galerie, napisz do niej. Napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Niom.. nie ma ogródka, to się trzeba w domu wyładować, przygarnęłam zatem storczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 sama nie wiem co śliczniejsze skrzynia, córcia czy poduszki...:lol2: Aniu- szare poduchy wyglądają ekstra i bardzo pasują do narożnika. Już widzę jasno szare tło ścian... Będzie pięknie:yes: Nie wiem czy bym łączyła 2 kolory. Ja wszystkie ściany widzę w jednej szarej tonacji, a jedna ściana z pasującą tapetą. Jak wprowadzisz drugi kolor to znowu zrobi się misz-masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jejku, Nadusia jest po prostu sliczna... Zatkalo mnie z wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dzięki Aka- tym bardziej mnie to cieszy, że ja wolę raczej beże niż szarości... Kolejny raz się przyglądam tym zdjęciom, które wkleiłaś.. Bardzo się cieszę, że są to akurat same fotki z ciemnymi meblami, bo dotychczas tylko białe mi chodziło po głowie do szarego i greige. Atu tymczasem i to pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jejku, Nadusia jest po prostu sliczna... Zatkalo mnie z wrazenia. No co Ty, ona tyle co wstała akurat, jeszcze widać, że ma oczy podkrążone i jaka jest zaspana Ale kurczę wyszła tu tak, że całkiem jak tatuś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 sama nie wiem co śliczniejsze skrzynia, córcia czy poduszki...:lol2: Aniu- szare poduchy wyglądają ekstra i bardzo pasują do narożnika. Już widzę jasno szare tło ścian... Będzie pięknie:yes: Nie wiem czy bym łączyła 2 kolory. Ja wszystkie ściany widzę w jednej szarej tonacji, a jedna ściana z pasującą tapetą. Jak wprowadzisz drugi kolor to znowu zrobi się misz-masz... Dzieki Nie wiem jeszcze, czy się zdecydujemy na tapetę, nie wiem, gdzie by ją można było dać i normalnie nie chce mi się szukać a tym bardziej jej kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.02.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 uhu, tez tak sie patrze i patrze i zrezygnuj z tapety i tak przyjda Ci w pokoju dodatkowe drzwi i troche optycznie przestrzeni zabiora i namieszaja ... tak ze juz wiecej niczego mieszajacego nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Właśnie dlatego mam mętlik. Gdyby to była delikatna tapeta, jak u Ciebie, to jeszcze by przeszła, tylko nie mam pojęcia gdzie by ją można było wcisnąć. Nie mam takiej ściany, która nie byłaby zbytnio obstawiona. Wejścia, przejścia, meble, telewizor.. Salon jest otoczony czymś z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dlatego jej nie dawaj, zreszta tapete zawsze mozesz walnac juz po malowaniu. Narazie wstaw drzwi, zrob kolorek i zobaczysz jak to wyglada optycznie z tym wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.02.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Jedna skrzynia ,a ile radości:)Nadusia jaka już duża jest,śliczna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts