DarioAS 01.03.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Agawi, ten szary zostawiam do obmyślenia, byłby dobry do salonu Do Nadusi wolę coś od fioletu, w końcu to mała dziewczynka i niech ma trochę koloru A ta jesienna mgła? http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolory,lekko_jak_z_platka.xml Mam katalog i w nim jest to odcień bardzo rozbielonej kawy z mlekiem, na monitorze widzę piękny ocień fioletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nie znam tej jesiennej mgły- Aniu musisz kupić próbki, bo sama widzisz ten sam kolor, a różnie zinterpretowany i pokazany.Monitor zwykle przekłamuje trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Aniu,szalejesz Dobrze,bo trudne wybory Cię czekają,a czasu coraz mniej. Będę śledziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.03.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jestem w transie, szukam... Dekoral - 'Koronkowy róż' http://www.budnet.pl/zdjecia/Dekoral___Akrylit_W___Fashion_Collection_5duze.jpg http://www.foters.pl/pub/img/df_koronkowy_roz_2_5l4cb59119901b0_w250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 piękny...w moim typie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak tylko jestem ciekawa, jak te kolorki wychodza na scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 tenkoronkowy roz to moze taki "gaciowy" wyjsctrzeba na scianie, madrze przedmowczynie radza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ania, wiem, że u Nadusi chcesz dać trochę koloru, ale pokoiki po podziale będą malutkie i ja pomalowałbym wszystko w jednym, jasnym szarym odcieniu. Będzie spójnie i elegancko. A u Nadusi możesz zrobić kolorowe RÓŻOWE aplikacje malowane bądź naklejane na ścianę, kolorowe zasłonki, dywanik. Pokój- szczególnie dla dziewczynki zawsze da się łatwo ożywić Natomiast baza, czyli kolor ścian i mebli powinna być taka sama. Takie jest moje zdanie, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jak tylko jestem ciekawa, jak te kolorki wychodza na scianach. Nie mam pojęcia, wrzucam tu, żeby pamiętać, co oglądałam na necie, w niedzielę może się przejadę do jakiegoś marketu i sprawdzę te kolory. tenkoronkowy roz to moze taki "gaciowy" wyjsc trzeba na scianie, madrze przedmowczynie radza Bardzo możliwe. Szukam takiego odcienia, który będzie w sobie miał sporo szarości. To, co tu wrzucam to tylko przykłady, które trzeba przejrzeć na żywo. piękny...w moim typie! Na tym zdjęciu tak, ale nazwa jakoś do mnie nie przemawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ania, wiem, że u Nadusi chcesz dać trochę koloru, ale pokoiki po podziale będą malutkie i ja pomalowałbym wszystko w jednym, jasnym szarym odcieniu. Będzie spójnie i elegancko. A u Nadusi możesz zrobić kolorowe RÓŻOWE aplikacje malowane bądź naklejane na ścianę, kolorowe zasłonki, dywanik. Pokój- szczególnie dla dziewczynki zawsze da się łatwo ożywić Natomiast baza, czyli kolor ścian i mebli powinna być taka sama. Takie jest moje zdanie, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz W jednej tonacji będzie przedpokój, kuchnia, salon i chyba sypialnia. Nie wystarczy? Ja się szybko nudzę, więc muszę mieć trochę różnorodności Do Naduli chcę ten kolor http://farm5.static.flickr.com/4101/4932860628_9689a2366d.jpg ale nie ma go u nas, więc szukam jak najbardziej zbliżonego. Przecież to też wpada w szarości?? Jeśli uda mi się wyrwać w niedzielę na zakupy, to spróbuję kupić jeden z tych kolorów z Dekorala, Natural Taupe lub Rum Caramel. W małej pojemności. Przemaluję kawałek ściany i będę wiedzieć, czy mi się to widzi, czy nie. Mam nadzieję. Jeśli kolor się nie sprawdzi, wówczas i u małej pójdę w szare A dziś nie mogłam się oprzeć, bo zamawiałam imię z drewnianych literek dla córeczki koleżanki i dla Nadusi też zamówiłam. Czy będą pasować... Będę się martwić jak przyjdą. Wiecie... taki impuls głupi Taki wzór dla Nadusi http://i1217.photobucket.com/albums/dd388/abcliterki/0030.jpg A to dla Ani, malusieńkiej jeszcze http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001846632/4_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Fajne te literki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Literki amelkowe superaste, oj widzę, że nadal tłuką Cię kolory i dobrze, wybieraj aż to będzie TEN o którym powiesz TO JEST TO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Literki te pierwsze ma Helenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Fajne literki:) Aniu czy już robisz coś w ogrodzie? Mój sąsiad wczoraj przycinał jakieś drzewa,krzaki itp...a nocą jeszcze duże mrozy są,ja się nie znam hehe,ale jakoś bym się bała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 świetne te literki na nadusi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aniu, ja niedawno malowałam pokój Kini decoralem i uwierz mi kolor wyszedł dokładnie taki jak na puszce Malowałam niezapominajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A skąd te literki są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 U mnie piasek pustyni w sypialni wyszedl niestety ciemniejszy ale znowu - nie jestem pewna ale cos z czekoladowym snem, ktory mam w goscinnym wyszedl identyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A skąd te literki są??? A z allegro na przyklad. http://allegro.pl/drewniane-kolorowe-literki-imie-dziecka-next-i1475995599.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts