DarioAS 27.10.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja może dzisiaj pojadę (jak znajdę jakiegoś kierowcę) po płytki do łazienki na podłogę bo mi ostatnio wpadły jedne w oko i kłują zdradzisz nam jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no pewnie jak skończę odkurzać sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Śmiech to zdrowie. Mięśnie śmiechowe trzeba ćwiczyć - świetnie działa na serduszko Nie wiem, jakie szyby do drzwi wewnętrznych Pan mnie namawia na podwójną szybę z folią w środku, ale jak dla mnie, to wygląda jak w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Nie no Dziewczynki nie nadążam za Wami Tyle się tu wydarzyło o wczoraj, że trochę mi się zeszło zanim przeczytałam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Śmiech to zdrowie. Mięśnie śmiechowe trzeba ćwiczyć - świetnie działa na serduszko Nie wiem, jakie szyby do drzwi wewnętrznych Pan mnie namawia na podwójną szybę z folią w środku, ale jak dla mnie, to wygląda jak w szpitalu OK a jak to wygląda? Nie mam rozeznania w tych szybach niestety. Ja wiem, że w moich jest decormat, no i jestem zadowolona, pomimo tego, że już wszędzie są po domach podobne. Ale one nic pomiędzy sobą nie mają chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Nie no Dziewczynki nie nadążam za Wami Tyle się tu wydarzyło o wczoraj, że trochę mi się zeszło zanim przeczytałam wszystko. ja sama nie nadążam chwilami ale jak mi tu dzień leci.. już drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ok a gdzie Ty w Wawie urzędujesz?? Bo ja też z Wawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To jest chyba właśnie ten decormat - są gładkie po obu stronach i białe - dwie zwykłe szyby, pomiędzy nimi biała folia, wszystko sklejone razem. Nie chcem takich buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To jest chyba właśnie ten decormat - są gładkie po obu stronach i białe - dwie zwykłe szyby, pomiędzy nimi biała folia, wszystko sklejone razem. Nie chcem takich buuu mówisz... a mnie się podobają to jakie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Magi, widzę, widzę. Tylko za cholerę nie wiem, który to Stanisławów I - tyle ich jest, że się gubię. Nawet nie wiem właściwie ile ich jest A z moim urzędowaniem to wygląda chwilowo tak: - mieszkanie się remontuje na Muranowie (okolice Pałacu Mostowskich ) - pracuję w N. Iwicznej k. Piaseczna - chwilowo mieszkam u mamy na Chomiczówce - w związku z w/w pół dnia spędzam w korkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Magi, widzę, widzę. Tylko za cholerę nie wiem, który to Stanisławów I - tyle ich jest, że się gubię. Nawet nie wiem właściwie ile ich jest A z moim urzędowaniem to wygląda chwilowo tak: - mieszkanie się remontuje na Muranowie (okolice Pałacu Mostowskich ) - pracuję w N. Iwicznej k. Piaseczna - chwilowo mieszkam u mamy na Chomiczówce - w związku z w/w pół dnia spędzam w korkach No tak korki, to i moja największa zmora Stanisławów Pierwszy leży na drodze do Nieporętu, po prawej stronie kanałku żerańskiego. W sumie to od granicy Wawy jest jakiś kilometr. Ja teraz mieszkam na Pradze Pólnoc, pracuję na Bemowie, więc korki nie są mi obce-niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 To jest chyba właśnie ten decormat - są gładkie po obu stronach i białe - dwie zwykłe szyby, pomiędzy nimi biała folia, wszystko sklejone razem. Nie chcem takich buuu mówisz... a mnie się podobają to jakie chcesz? Mi się kojarzą ze szpitalem Na pewno praktyczne są (jak to w szpitalu ) i to ich duża zaleta. Ale pomijając moje chore skojarzenia, to nijak mi nie pasują do mojej koncepcji drzwi Nie wiem, jakie chcę Zaczyna mi świtać, że powinno to być chyba szkło matowe fazowane... Tylko..... To by się wiązało z koniecznością zrobienia szprosów konstrukcyjnych, a miały być naklejane Więc pewnie cena znowu by skoczyła do góry Więc szukam jakiegoś szkła fakturowanego, żeby nie było całkiem przezroczyste, tylko znów nic mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 u nas nie ma takich szyb w szpitalach dlatego się zdziwiłam ale to czego szukasz to faktycznie wyjdzie dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ktoś trzymał mocno kciuki... dzwonił meblarz... i... we wtorek przyjeżdża!!!!! aż se muszę poskakać z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Magi, widzę, widzę. Tylko za cholerę nie wiem, który to Stanisławów I - tyle ich jest, że się gubię. Nawet nie wiem właściwie ile ich jest A z moim urzędowaniem to wygląda chwilowo tak: - mieszkanie się remontuje na Muranowie (okolice Pałacu Mostowskich ) - pracuję w N. Iwicznej k. Piaseczna - chwilowo mieszkam u mamy na Chomiczówce - w związku z w/w pół dnia spędzam w korkach No tak korki, to i moja największa zmora Stanisławów Pierwszy leży na drodze do Nieporętu, po prawej stronie kanałku żerańskiego. W sumie to od granicy Wawy jest jakiś kilometr. Ja teraz mieszkam na Pradze Pólnoc, pracuję na Bemowie, więc korki nie są mi obce-niestety. Hihihi, to my prawie sąsiadki jesteśmy Z Bemowa na Chomiczówkę, to rzut beretem No i jeden Stanisławów mam już zlokalizowany, hurra, to już coś będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ktoś trzymał mocno kciuki... dzwonił meblarz... i... we wtorek przyjeżdża!!!!! aż se muszę poskakać z radości SUPER Przecież wszyscy trzymają za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 u nas nie ma takich szyb w szpitalach dlatego się zdziwiłam ale to czego szukasz to faktycznie wyjdzie dużo drożej U nas chyba też nie ma Ale nic nie poradzę, że mi się tak kojarzy No... G R A T U L A C J E Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No dziewczynki. Uciekam na razie, może coś jeszcze uda mi się dzisiaj załatwić NP. folię w płynie do łazienki Bawcie się grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oczywiście, że wszyscy trzymają. Tylko, że może niektórzy mocniej trzymajcie nadal, bo w sumie z tym gościem to jeszcze wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts