DarioAS 27.10.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No dziewczynki. Uciekam na razie, może coś jeszcze uda mi się dzisiaj załatwić NP. folię w płynie do łazienki Bawcie się grzecznie że co??? cholerka, dużo rzeczy jeszcze nie wiem ps. my się zawsze grzecznie bawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oczywiście, że wszyscy trzymają. Tylko, że może niektórzy mocniej trzymajcie nadal, bo w sumie z tym gościem to jeszcze wszystko możliwe Trzymamy Trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Skończyłam latać na odkurzaczu i wracam chwilowo do Was bo potem jadę po te płytki Ale tych na podłogę nie mogę znależć na necie Ale na ścianę będą chyba takie: http://www.arte-ceramika.pl/images/Image/ara/fidzi_ps8.jpg http://www.arte-ceramika.pl/images/Image/ara/fidzi2.jpg http://www.arte-ceramika.pl/images/Image/fidzi_004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bianca, no coś Ci powiem... To trzecie zdjęcie jakiś czas temu wpadło w moje ręce w jakiejś gazecie... i tak chciałam mieć zrobiną łazienkę Tylko, że w sumie doszliśmy do wnoisku, że choć ładne, to nie dla nas, bo mamy dość ciemno w łazience i ponuro, dlatego daliśmy weselszą kolorystykę, bo tam nawet słonko nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 W gazetce z Castoramy była właśnie taka Ja brązowe będę miała tylko mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A tak w ogóle to Agnieszka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No dziewczynki. Uciekam na razie, może coś jeszcze uda mi się dzisiaj załatwić NP. folię w płynie do łazienki Bawcie się grzecznie że co??? cholerka, dużo rzeczy jeszcze nie wiem ps. my się zawsze grzecznie bawimy No, ale się wybrałam Zakręciłam się ze dwa razy po mieszkaniu i nie wyszłam. Pytasz o folię w płynie? Bianca-Agnieszka, bardzo fajne te płyteczki, lubię ten kolor - myślę o nim do sypialni A ja Olga jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bianca- Agnieszko.. OK- Olgo... oficjalnie powiem, że bardzo mi miło No i co OK, nie idziesz ???? no o folię w płynie, bo pierwsz raz słyszę, że jest coś takiego Bianca, dokładnie w gazetce z Castoramy je wyczaiłam kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bianca- Agnieszko.. OK- Olgo... oficjalnie powiem, że bardzo mi miło No i co OK, nie idziesz ???? no o folię w płynie, bo pierwsz raz słyszę, że jest coś takiego Bianca, dokładnie w gazetce z Castoramy je wyczaiłam kiedyś tam Idę zaraz, idę Ale już do Taty na obiadek Folią w płynie się podobno maluje łazienkę przed kafelkowaniem - podłogę, geberita, zabudowy KG, okolice brodzika i wanny - dla izolacji Ponoć to wygląda jak olejna trochę. Brat kazali - budowlaniec jest, jak Mama i Tata zresztą - tylko ja się wyrodziłam z zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 OK, w życiu nie słyszałam o czymś takim ale to fakt, że jestem w tym zielona No, ja muszę uciekać. Jadę na zakupy i po te płytki. Dzwonił gościu, że uzbierali tyle ile potrzebujemy . I coś jeszcze... nie chcę się wku.. właśnie się okazało, że gościu, który robił nam centralne nie pozakładał odpowietrzników do podłogówki!!!! i twierdzi, że się tego nie robi a wszędzie są, pytaliśmy już po znajomych. I nie działa nam ta nieszczęsna podłogówka, normalnie już mi bielmo na oczy wyłazi jak se o tym pomyślę ciekawie się zapowiada, bo chyba będzie trzeba kuć płytki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 u mnie bylo malowane folia w plynie, przenosilismy lazienke na gorze do malego pokoju zeby byla wieksza bo oryginalnie byla malutka... konsystencja farby olejnej, w dotyku po zaschnieciu jak guma ale nie lepiaca i piekny turkusowy kolorek.. przynajmniej moja taki miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Piękne to Twoje poddasze DarioAS Podczytuje już od jakiegoś czasu i coraz piękniej się robi . Jeszcze nie dawno szukaliśmy mieszkania w Trzebini, ale zmieniliśmy plany. Mam tam rodzinkę. A jak plany zakupu legwana ????????/ Ja też mam takie plany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no fajnie zanim przeczytałam te stony od wczoraj to Wy już gdzies wyjeżdżacie .Dario ja też ,za Ciebie trzymam kciuki :Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Cześć. Ja już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 cześc smaczny był objadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jeszcze raz dzieki dziewczyny. No to jeszcze jedno i uciekam spać. Uhh kiedy to było... http://images32.fotosik.pl/21/a62c4e7acfc19f68.jpgBeea tu wyszliście bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Trzeba chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja miałam z wczoraj Ale przynajmniej dziś się obijam -piwko spijam i po forum latam .Nygustwo mnie całkowicie opanowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja miałam z wczoraj Ale przynajmniej dziś się obijam -piwko spijam i po forum latam .Nygustwo mnie całkowicie opanowało Mnie opanowało już wczoraj i nie chce sobie pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oby do poniedziałku pusciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts