DarioAS 29.10.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Najpierw to może się przywitam, bo pierwszy raz odzywam sie w twoim wątku. Kibicuję ci od dośc dawna i bardzo mi sie podoba to co robicie na swoim poddaszu, ale jeszcze bardziej chyba uwielbiam twoją energię i podejście do życia. A z ostatnich zdjęć najbardziej chyba wystrój kuchni mnie urzekł hihihi, to taki mały żarcik, pieknie zaczyna wyglądac u ciebie w domciu, chyba wpadne na kawke kiedyś a jeszcze jedno Aniu szukałaś kiedyś takiego hamulca do drzwi, znalazłas juz? o witam serdecznie bardzo mi miło, że i u mnie zawitałaś . Kuchnia też mi się najbardziej podoba póki co, a ciekawe co będzie jutro, jak mi przywiozą te meble i zrzucą w kuchni . Bo montaż będzie w środę, jutro tylko dostarczą sobie towar na miejsce a hamulca ni ma ale ja i tak go znajdę, tylko jak ważniejsze sprawy się skończą no, na kawkę zapraszam baaardzo serdecznie oczywiście, w końcu to tylko jakieś 650 km będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Slicznie u Ciebie Aniu Skąd u Ciebie tyle energii?? Ja już mam dość mojego domku domek coraz piękniejszy oby tak dalej Lampka do salonu ok mi też się taka podoba. Pzdrowionka dla Ciebie i synia Roszponko, jakbym miała całą chałpę na głowie od podstaw, a nie tylko stryszek, to pewnie też już nie miałabym siły . Jak zacznie się robić już czysto, przytulnie i domowo, to wstąpi w Ciebie nowa energia, zobaczysz. Też miałam chwile zwątpienia (malutkie), zwłaszcza przy okazji płytek do przedpokoju i do kuchni . Aż mi się ryczeć chciało przez tą kuchnię, zwłaszcza, że nic mi się nie podobało, szklarz miał kosmiczną cenę i musiałby dojechać z Krakowa i wogóle... A jeszcze jak potem znalazł się tani szklarz w Olkuszu... Myślałam, że se... I nic, zostały już te płytki. Ale mam co wspominać Głowa do góry, będzie dobrze. Chcesz, to przyjdę Cię pocieszyć, bo już dawno nic nie pisałaś a ogród masz prze... piękny poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Piękne to Twoje poddasze DarioAS Podczytuje już od jakiegoś czasu i coraz piękniej się robi . Jeszcze nie dawno szukaliśmy mieszkania w Trzebini, ale zmieniliśmy plany. Mam tam rodzinkę. A jak plany zakupu legwana ????????/ Ja też mam takie plany . że też dopiero teraz wyczaiłam Twój wpis sorki, to przez te szybkie doskoki do netu ostatnio obiecuję poprawę Czemu zrezygnowałaś z mieszkania w Trzebini?? Tu jest w sumie dość fajnie, tym bardziej, że dużo jest kąpielisk naokoło i wszędzie blisko. Nasz Balaton przecież robi furrorę... Rodzinkę tu masz?? Może znam? Legwan na razie w planach bardziej odległych, póki co wygrywa kot, o ile uda mi się małża namówić na tak drogie kocisko Brytyjski musi być i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 melduję posłusznie, co następuje... jutro 8.30 wyjazd na zakupy... w planach zamówienie rolet, zakup bucików dla Dawidka i oddanie butów do szewca... Ku... znów złamałam obcasa 13.00 przyjeżdzają meble i do wieczora znów pewnie mnie nie będzie a jak jestem, to normalnie nie mam z kim pogadać a ja tęsknię za Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 29.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej Aniu spójrz tutajhttp://www.allegro.pl/item262300966_stoper_do_drzwi_tylko_14_49_zl.htmlja mam taki i jest fajny, kupiłam go kiedyś w Lidlu za taka samą cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej. Przeczytałam Twój wątek jednym tchem. Chyba zagoszczę u Ciebie na dłużej. Jeśli mogę oczywiście. Hm wiecej nie napiszę bo właśnie dziecko mi się obudziło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 30.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej Ania, podziwiam Cię za te kwiaty. Ja mam do tego totalnego lenia:( A płytkami w kuchni się nie martw, każdy tak ma, że musiał się zadowolić "półśrodkami", bo albo nie te finanse, albo za długi termin dostawy, albo nic w "oko nie wpadło". A Jak chcesz trochę zamaskować te płytki (ale one są naprawdę neutralne - pamiętam je z wystawki w sklepie, to może jakieś relingi? Ja u siebie też planuję, taka jest fajna polska firma, mają dużo dodatków, a 2 razy tańsi niż Peka. Ja u siebie planuję półki na przyprawy, taki "trójnik" na papier i folię i co mi tak jeszcze się spodoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Aniu Śliczne te kwiatki Kurka, u Ciebie to już mieszkać można I to tak fajnie mieszkać Czy to dzisiaj masz mieć "wystrój kuchni" robiony? Trzymam kciuki Mocno trzymam Jak ja już bym chciała wieszać te wszystkie lampki, zasłonki, firaneczki i inne duperelki Normalnie doczekać się nie mogę Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Rozglądam się i rozglądam I nie ma z kim poplotkować Pewnie wszyscy zarobieni To może i ja się wezmę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej Aniu spójrz tutaj http://www.allegro.pl/item262300966_stoper_do_drzwi_tylko_14_49_zl.html ja mam taki i jest fajny, kupiłam go kiedyś w Lidlu za taka samą cene. Dorsli, normalnie lubię Cię coraz bardziej życie mi ratujesz (a raczej moim drzwiom i ścianom....- Dawidek ), już lecę zamówić i to cztery sztuki właśnie wiem, że kiedyś były w Lidlu, dlatego się napaliłam na takie coś zamiast na stopery, które trzeba mocować śrubami do podłogi . I na allegro kiedyś patrzyłam, ale nie było. Co za miła niespodzianka, normalnie aż się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej. Przeczytałam Twój wątek jednym tchem. Chyba zagoszczę u Ciebie na dłużej. Jeśli mogę oczywiście. Hm wiecej nie napiszę bo właśnie dziecko mi się obudziło. Pozdrawiam Andzik, ja się cieszę z każdej wizyty Zwłaszcza z miłej... a to mamy dzidziusia?? czy starsze dłużej lubiące pospać maleństwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej Aniu -jakbyś miała chwilkę to luknij do wątku OK bo tam jest mój dylemacik łazienkowy zapodany.. potrzebuję konstruktywnych opini od Was kobiety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A płytkami w kuchni się nie martw, każdy tak ma, że musiał się zadowolić "półśrodkami", bo albo nie te finanse, albo za długi termin dostawy, albo nic w "oko nie wpadło". A Jak chcesz trochę zamaskować te płytki (ale one są naprawdę neutralne - pamiętam je z wystawki w sklepie, to może jakieś relingi? Ja u siebie też planuję, taka jest fajna polska firma, mają dużo dodatków, a 2 razy tańsi niż Peka. Ja u siebie planuję półki na przyprawy, taki "trójnik" na papier i folię i co mi tak jeszcze się spodoba:) Mikita i Ty wiesz, że ja sobie pozwolę wykorzystać Twój pomysł?? To faktycznie będzie lepsze rozwiązanie . No.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej Aniu -jakbyś miała chwilkę to luknij do wątku OK bo tam jest mój dylemacik łazienkowy zapodany.. potrzebuję konstruktywnych opini od Was kobiety ... nio... właśnie lukam w między czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Piękne to Twoje poddasze DarioAS Podczytuje już od jakiegoś czasu i coraz piękniej się robi . Jeszcze nie dawno szukaliśmy mieszkania w Trzebini, ale zmieniliśmy plany. Mam tam rodzinkę. A jak plany zakupu legwana ????????/ Ja też mam takie plany . że też dopiero teraz wyczaiłam Twój wpis sorki, to przez te szybkie doskoki do netu ostatnio obiecuję poprawę Czemu zrezygnowałaś z mieszkania w Trzebini?? Tu jest w sumie dość fajnie, tym bardziej, że dużo jest kąpielisk naokoło i wszędzie blisko. Nasz Balaton przecież robi furrorę... Rodzinkę tu masz?? Może znam? Legwan na razie w planach bardziej odległych, póki co wygrywa kot, o ile uda mi się małża namówić na tak drogie kocisko Brytyjski musi być i tyle . Witaj DarioAS Cieszę się ze znalazłaś mój wpis , już myślałam że mnie nie chcecie w swoim gronie. Chyba mamy podobny gust, legwany i koty brytyjskie, marzenia piękne tylko mężowie niezbyt zadowoleni co? Ja już mam dwa koty , ale trzeci też jest w planach , meincoon , albo brytyjski ale to tak cichutko żeby się mój mężuś nie dowiedział. Na legwana też kasę zbieram bo to spory wydatek jest Trzebine bardzo lubię , szukaliśmy tam mieszkania i nawet złożyliśmy wniosek o przyznanie nam mieszkania w systemie tbs , ale to jeszcze długo, długo nic bo trzeba czekać. I zdecydowaliśmy ze będziemy się budować , na działce w rodzinnej miejscowości męża. a rodzinkę mam na ulicy Gwarków, w blokach . Pozdrowienia dla synusia, mam dwóch małych urwisków 2 latka i 7miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja znalazłam w cerkolorze coś takiego: http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=260 Magi, ale to są płytki czy naklejki?? Ja wiem, że widziwiam bo zawsze coś wymyślę bo sama nie wiem, co mam ze sobą zrobić... z jednej strony podobają mi się te płytki w kuchni, są inne niż inne ( ), ale z drugiej strony, to nadal nie to czego szukałam i boję się, jak to będzie wyglądać z meblami i blatem. Myślę, czy może nie lepiej je trochę (naprawdę nieznacznie) "zamaskować", czyli zwrócić uwagę na coś innego, np. jakiś mały motyw MIkita, to Ty się trochę upublicznij (na początek), będzie nam bardzo miło poznać Cię bliżej Kochana to są płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Skorpionik, bardzo się cieszę, że jeszcze tu zaglądłaś już myślałam, że będę miała sąsiadkę i to poznaną na Muratorze Ja mieszkam w tej chwili niedaleko Twojej rodziny, bo ciut za Krystynowem To jak wpadniesz rodzinkę odwiedzić to i do mnie na kawkę zapraszam . No, co do małża to mam ten sam problem, wyrzuca mi, że chcę zwierzyniec w domu zrobić . Że już o tych moich kwiatkach nie wspomnę, bo ciągle powtarza, że połowę to trzeba wyrzucić Ale kota to i tak do domu jakoś przemycę . Legwan to duży wydatek?? To niedobrze, bo w takim razie łatwo też nie przejdzie . Jeszcze się nie orientowałam w cenie, ale w sumie to pewnie dużo wyjdzie, żeby kupić nie tylko zwierzaka ale i cały sprzęt dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no właśnie Magi, to płytki, a ja już ich nie mam gdzie dać, dlatego szukałam naklejek na płytki, żeby znów nie zrywać tych co są na ścianie Zbliża się sprzątanko u Ciebie, aż trzymam kciuki, żeby szybko i przyjemnie poszło. Bo to ciężka robota, żeby wszystko do ładu doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no właśnie Magi, to płytki, a ja już ich nie mam gdzie dać, dlatego szukałam naklejek na płytki, żeby znów nie zrywać tych co są na ścianie Zbliża się sprzątanko u Ciebie, aż trzymam kciuki, żeby szybko i przyjemnie poszło. Bo to ciężka robota, żeby wszystko do ładu doprowadzić Oj już nic mi nie mów ale cieszę się podwójnie, że przez miesiąc do pracy chodzić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts