Anoleiz 30.10.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 bosz... to ja wolę zdecydowanie coś mniejszego gabarytowo... zdecydowanie koty, psy, szczury, myszy... zółwie i tego typu milusińskie zwierzątka... pajęczaków żadnych chyba bym miec nie mogła, bo normalnie zeszłabym na zawał, że taki wylezie i będzie się pałetał po mieszkaniu... i jeszcze zabiłabym kapciem np. w nocy z zaskoczenia zwierzątko domowe a węże lubie w terrarium w zoo oglądać i nic poza tem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Mi jakoś też wystarczą dwa koty (no, może w przyszłości trzy, ale to max ). Psa bym jeszcze chciała, tylko bidul musiałby siedzieć sam cały dzień i nie miałby kto z nim wychodzić Koty sobie lepiej radzą w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do zwierzaków jeszcze... Kumpel z poprzedniej pracy (facet ok. 60) ten to miał problem Małżonka zafundowała sobie 2 pytony Jak podrosły ponad 2 m, to się ich pozbyć nie mógł, a zajęły mu całą piwnicę Rozdawał na lewo i prawo no, znowu dziecko obudzę, a tyle co się uśpił najbardziej, to podoba mi się fakt, że to żona kupiła i mało tego, że dwa to jeszcze pytony... i jakoś mi się to kojarzy dziwnie, że małż już nie starczał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do zwierzaków jeszcze... Kumpel z poprzedniej pracy (facet ok. 60) ten to miał problem Małżonka zafundowała sobie 2 pytony Jak podrosły ponad 2 m, to się ich pozbyć nie mógł, a zajęły mu całą piwnicę Rozdawał na lewo i prawo no, znowu dziecko obudzę, a tyle co się uśpił najbardziej, to podoba mi się fakt, że to żona kupiła i mało tego, że dwa to jeszcze pytony... i jakoś mi się to kojarzy dziwnie, że małż już nie starczał... dwa metry to zdecydowanie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do zwierzaków jeszcze... Kumpel z poprzedniej pracy (facet ok. 60) ten to miał problem Małżonka zafundowała sobie 2 pytony Jak podrosły ponad 2 m, to się ich pozbyć nie mógł, a zajęły mu całą piwnicę Rozdawał na lewo i prawo no, znowu dziecko obudzę, a tyle co się uśpił najbardziej, to podoba mi się fakt, że to żona kupiła i mało tego, że dwa to jeszcze pytony... i jakoś mi się to kojarzy dziwnie, że małż już nie starczał... Może to było boa? Nie jestem pewna, jakieś wielkie. Ale on chyba też miał takie podejrzenia Małżonka zdaje się lubiła takie, bo zwierzaków dziwacznych mieli więcej, tylko z tymi dwoma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no.. dla mnie 2m to też duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nie było mnie 3 godzinki a tu się prawdziwe zoo zrobiło u was A najlepsze te dwa pytony rozdawane na prawo i lewo ! I udało mu się rozdac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A skąd Wzięłabyś? Nawet ZOO ich nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To co zrobili? czyżby na skórki poszły... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A skąd Wzięłabyś? Nawet ZOO ich nie chciało no, ja też bym ich nie wzięła i sama jestem ciekawa co z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 muszę Wam coś napisać... trochę mnie nosi i poszłam na wnętrza obadać co tam słychać we wątku szczyt kiczu.. a tam ktoś rzucił się na venge.. ja nie wiem, co kiczowatego jest w takim a nie w innym kolorze mebli, więc trochę przyszałałam i napisałam kilka słów... Aż się boję, jaki będzie odzew się kłócić nie chciałam, a nie wiem, czy nie sprowokowałam kogoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 muszę Wam coś napisać... trochę mnie nosi i poszłam na wnętrza obadać co tam słychać we wątku szczyt kiczu.. a tam ktoś rzucił się na venge.. ja nie wiem, co kiczowatego jest w takim a nie w innym kolorze mebli, więc trochę przyszałałam i napisałam kilka słów... Aż się boję, jaki będzie odzew się kłócić nie chciałam, a nie wiem, czy nie sprowokowałam kogoś ... Nie napisałaś nic złego , masz racje w swoim poście. żyrandol w kryształki tej osoby nie razi a ma pretensje że wszędzie jest venge. To co dla innych jest szczytem piękna innych śmieszy. Nawet nie wiedziałam że jest tam taki temat, muszę sobie go dokładnie przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 W temacie pytonów , to muszę Was zmartwić - nie mam pojęcia, czy dalej w tej piwnicy nie rosną Zmieniłam pracę i nie wiem, co się z nimi stało Biedactwa Wprawdzie ostatnio była jakaś imprezka po latach, ale zapomniałam się dopytać o zdrówko węży - było sporo innych tematów A co do wenge, to, hhhmm Po co Ty się tak denerwujesz dziewczyno Brak Ci innych powodów do wku...? Nie wierzę Chociaż muszę powiedzieć, że ten bojowy ton idealnie mi pasuje do miny Dawidka w Twoim awatarku Ale bardzo mądrze napisałaś I chyba ucięłaś tę dyskusję przy okazji Parafrazując: nie to ładne, co modne, ale co się komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 i bardzo wam dziękuję bo nie chodziło mi o to, żeby się kłócić czy coś, tylko każdy ma swój gust i że akurat coś jest w modzie co mu się podoba, to nie znaczy, że za nią ślepo podąża. no, może troszkę... właśnie wróciłam z domku, bo byłam pomierzyć okna (muszę jutro podać dokładne wymiary dla tych rolet), więc zatargałam tam mojego największego byka (kfiatka... się znaczy...) trochę zwiednięty, bo wczoraj go przesadzałam i dziś na tym zimnie trochę se postał... ale wróci do formy, monstera jest ponoć baaardzo wytrzymała http://images32.fotosik.pl/28/e4b80e36f6918274med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Piękny filodendron Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a teraz... pierwsza odsłona schodów.. taaaadaaaa http://images34.fotosik.pl/28/1dff4f427b6d10d6med.jpg http://images33.fotosik.pl/28/3543fd359e49f2f6med.jpg jeszcze nie ma barierki, no i zrobione są tylko górne schody i połowa podestu, dopiero jak się przeprowadzimy to będzie robiona reszta, żeby ich nie uszkodzić na świeżo no i nie ma jeszcze fug :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Piękny filodendron Piękny nio tak się uchował, że sama się dziwię OK, to Ty popytaj o te pytony ( ) bo my tu ciekawskie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Może znasz rodzinkę Grabków z ul. Gwarków? Pewnie za parę tygodni tam zawitamy z wizytą , bo już dawno nie odwiedzałam cioci i wujka.Nie widzieli jeszcze mojego drugiego synka pozdrawiam ja jeszcze w tej sprawie... jak tylko masz ochotę i czas, to jak najbardziej kafka aktualna dzidzię chętnie sama zobaczę, bo odkąd jestem mamą to kocham wszystkie maleństwa, a Dawidek to już wogóle uwielbia dzidzi nic innego tak jego uwagi nie przykuwa.. ostatnio nawet taką lalkę dorwał, co wygląda jak malutki bobas i nic, tylko ją tuli, kładzie do spanka i robi jej cacy Aż mi się wierzyć nie chce, że 15 miesięczne dziecko może być tak opiekuńcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 O ja pitolę Aniu to te płytki to na schody były ?! To Ty rzeczywiście odważna jesteś Mówiłaś, że na klatkę, ale myślałam, że gdzieś na ściany chcesz je dać, czy co I wystarczy je odurzaczem przelecieć co jakiś czas... A Ty je na podłogę Och Ale wyglądają fantastycznie, rewelacyjny efekt No i piękna monstrualna monstera Jak jej siekierą nie przesadzałaś, to nic jej nie będzie Zresztą od siekiery to by się mogła tylko rozmnożyć A wracając do pytonów, to jak to sobie wyobrażasz? Że zadzwonię do kolesia, którego pół roku nie widziałam, a przedtem to chyba ze 6 lat minęło, i powiem: "Cześć Stary! A jak tam Twoje pytony? Masz je jeszcze?" Sorki kochani, ale gafę życia mam już za sobą Zostaniecie w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 O ja pitolę Aniu to te płytki to na schody były ?! To Ty rzeczywiście odważna jesteś Mówiłaś, że na klatkę, ale myślałam, że gdzieś na ściany chcesz je dać, czy co no nie... one mają V klasę ścieralności, czyli w sumie prawie najwyższą.. to chyba się nadają na schody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts