Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

bosz... to ja wolę zdecydowanie coś mniejszego gabarytowo...

zdecydowanie

koty, psy, szczury, myszy... zółwie i tego typu milusińskie zwierzątka... pajęczaków żadnych chyba bym miec nie mogła, bo normalnie zeszłabym na zawał, że taki wylezie i będzie się pałetał po mieszkaniu... i jeszcze zabiłabym kapciem np. w nocy z zaskoczenia zwierzątko domowe ;)

a węże lubie w terrarium w zoo oglądać i nic poza tem ;)

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co do zwierzaków jeszcze...

Kumpel z poprzedniej pracy (facet ok. 60) ten to miał problem :o

Małżonka zafundowała sobie 2 pytony :lol: :lol: :lol: Jak podrosły ponad 2 m, to się ich pozbyć nie mógł, a zajęły mu całą piwnicę :D :D :D Rozdawał na lewo i prawo :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no, znowu dziecko obudzę, a tyle co się uśpił :lol: :lol:

najbardziej, to podoba mi się fakt, że to żona kupiła i mało tego, że dwa to jeszcze pytony...

:lol: :lol: :lol: :lol:

i jakoś mi się to kojarzy dziwnie, że małż już nie starczał...

Małżonka zafundowała sobie 2 pytony :lol: :lol: :lol: Jak podrosły ponad 2 m, to się ich pozbyć nie mógł, a zajęły mu całą piwnicę :D :D :D Rozdawał na lewo i prawo :wink:

najbardziej, to podoba mi się fakt, że to żona kupiła i mało tego, że dwa to jeszcze pytony...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dwa metry to zdecydowanie dużo :oops: :oops: :oops:

Może to było boa? Nie jestem pewna, jakieś wielkie. Ale on chyba też miał takie podejrzenia :wink: Małżonka zdaje się lubiła takie, bo zwierzaków dziwacznych mieli więcej, tylko z tymi dwoma problem :roll:

muszę Wam coś napisać...

trochę mnie nosi i poszłam na wnętrza obadać co tam słychać we wątku szczyt kiczu..

a tam ktoś rzucił się na venge..

ja nie wiem, co kiczowatego jest w takim a nie w innym kolorze mebli, więc trochę przyszałałam i napisałam kilka słów...

Aż się boję, jaki będzie odzew :o :o :o

się kłócić nie chciałam, a nie wiem, czy nie sprowokowałam kogoś ...

:roll: :roll: :roll:

muszę Wam coś napisać...

trochę mnie nosi i poszłam na wnętrza obadać co tam słychać we wątku szczyt kiczu..

a tam ktoś rzucił się na venge..

ja nie wiem, co kiczowatego jest w takim a nie w innym kolorze mebli, więc trochę przyszałałam i napisałam kilka słów...

Aż się boję, jaki będzie odzew :o :o :o

się kłócić nie chciałam, a nie wiem, czy nie sprowokowałam kogoś ...

:roll: :roll: :roll:

Nie napisałaś nic złego , masz racje w swoim poście.

żyrandol w kryształki tej osoby nie razi a ma pretensje że wszędzie jest venge.

To co dla innych jest szczytem piękna innych śmieszy.

Nawet nie wiedziałam że jest tam taki temat, muszę sobie go dokładnie przeczytać :roll:

W temacie pytonów :oops: , to muszę Was zmartwić - nie mam pojęcia, czy dalej w tej piwnicy nie rosną :D :D :D Zmieniłam pracę i nie wiem, co się z nimi stało :-? Biedactwa :lol: :lol: :lol: :lol: Wprawdzie ostatnio była jakaś imprezka po latach, ale zapomniałam się dopytać o zdrówko węży - było sporo innych tematów :wink: :lol:

A co do wenge, to, hhhmm :roll:

Po co Ty się tak denerwujesz dziewczyno :wink: Brak Ci innych powodów do wku...? Nie wierzę :D :wink: Chociaż muszę powiedzieć, że ten bojowy ton idealnie mi pasuje do miny Dawidka w Twoim awatarku :lol:

Ale bardzo mądrze napisałaś :wink: I chyba ucięłaś tę dyskusję przy okazji :wink: :D

Parafrazując: nie to ładne, co modne, ale co się komu podoba :wink: :D

i bardzo wam dziękuję :wink:

bo nie chodziło mi o to, żeby się kłócić czy coś, tylko każdy ma swój gust i że akurat coś jest w modzie co mu się podoba, to nie znaczy, że za nią ślepo podąża.

no, może troszkę...

:wink: :wink: :wink:

właśnie wróciłam z domku, bo byłam pomierzyć okna (muszę jutro podać dokładne wymiary dla tych rolet), więc zatargałam tam mojego największego byka (kfiatka... się znaczy...)

trochę zwiednięty, bo wczoraj go przesadzałam i dziś na tym zimnie trochę se postał...

ale wróci do formy, monstera jest ponoć baaardzo wytrzymała :wink:

http://images32.fotosik.pl/28/e4b80e36f6918274med.jpg

a teraz...

pierwsza odsłona schodów..

taaaadaaaa :wink:

http://images34.fotosik.pl/28/1dff4f427b6d10d6med.jpg

http://images33.fotosik.pl/28/3543fd359e49f2f6med.jpg

jeszcze nie ma barierki, no i zrobione są tylko górne schody i połowa podestu, dopiero jak się przeprowadzimy to będzie robiona reszta, żeby ich nie uszkodzić na świeżo :wink:

no i nie ma jeszcze fug :wink: :wink

Może znasz rodzinkę Grabków z ul. Gwarków? :D

Pewnie za parę tygodni tam zawitamy z wizytą , bo już dawno nie odwiedzałam cioci i wujka.Nie widzieli jeszcze mojego drugiego synka :)

:D pozdrawiam

ja jeszcze w tej sprawie...

jak tylko masz ochotę i czas, to jak najbardziej kafka aktualna :wink:

dzidzię chętnie sama zobaczę, bo odkąd jestem mamą to kocham wszystkie maleństwa, a Dawidek to już wogóle uwielbia dzidzi :roll:

nic innego tak jego uwagi nie przykuwa..

ostatnio nawet taką lalkę dorwał, co wygląda jak malutki bobas i nic, tylko ją tuli, kładzie do spanka i robi jej cacy :o :o :o

Aż mi się wierzyć nie chce, że 15 miesięczne dziecko może być tak opiekuńcze :roll:

O ja pitolę :o :o :o

Aniu to te płytki to na schody były :o ?! To Ty rzeczywiście odważna jesteś :o Mówiłaś, że na klatkę, ale myślałam, że gdzieś na ściany chcesz je dać, czy co :roll: I wystarczy je odurzaczem przelecieć co jakiś czas...

A Ty je na podłogę :o :o :o Och :o

Ale wyglądają fantastycznie, rewelacyjny efekt :o :o :o

No i piękna monstrualna monstera :lol: :lol: :lol: Jak jej siekierą nie przesadzałaś, to nic jej nie będzie :D Zresztą od siekiery to by się mogła tylko rozmnożyć :wink:

A wracając do pytonów, to jak to sobie wyobrażasz? Że zadzwonię do kolesia, którego pół roku nie widziałam, a przedtem to chyba ze 6 lat minęło, i powiem: "Cześć Stary! :D A jak tam Twoje pytony? :lol: :lol: :lol: Masz je jeszcze?" :lol: :lol: :lol:

Sorki kochani, ale gafę życia mam już za sobą :lol: :lol: :lol: :lol:

Zostaniecie w niepewności :D :D :D

O ja pitolę :o :o :o

Aniu to te płytki to na schody były :o ?! To Ty rzeczywiście odważna jesteś :o Mówiłaś, że na klatkę, ale myślałam, że gdzieś na ściany chcesz je dać, czy co :roll:

no nie...

one mają V klasę ścieralności, czyli w sumie prawie najwyższą..

to chyba się nadają na schody????

:o :o :o