OK 30.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pies trącał klasę ścieralności, ale ta fakturka To czyszczenie Cię nie przeraża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A wracając do pytonów, to jak to sobie wyobrażasz? Że zadzwonię do kolesia, którego pół roku nie widziałam, a przedtem to chyba ze 6 lat minęło, i powiem: "Cześć Stary! A jak tam Twoje pytony? Masz je jeszcze?" Sorki kochani, ale gafę życia mam już za sobą Zostaniecie w niepewności ale tak przy okazji to może się zapytasz??? mi to spokoju nie daje biedne pytony... muszę iść lulu tak mi przykro, bo normalnie się rozstać z Wami nie mogę jutro o 5tej pobudka, przed 7.00 ma przyjechać stolarz z meblami i będzie ciężki (ale jakże radosny zarazem dzień ) jakoś dzisiejsze pifko, które wypiłam świętując już za jutro ( ) dało się we znaki i woła do łóżia trzymajcie kciuki, żeby było dobrze, a jutro wieczorkiem zapraszam na pifko i oblewanie kuchni (chyba...) zdjęcia będą napewno, bo aparat już spakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Pies trącał klasę ścieralności, ale ta fakturka To czyszczenie Cię nie przeraża? no.... jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Obiecuję z ręką na sercu, że jak będzie okazja, to zapytam Powiem, że mam koleżanki chętne na pytony To trzymamy kciuki za kuchnię. Już się cieszę na jutrzejszą imprezkę Ale pięęęękne masz te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.10.2007 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 OK dzięki i powiem tylko tyle, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej, normalnie aż mi się wierzyć nie chce, że to moje schody no, to staw się na imprę jutro, bo Ty to musisz być napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 30.10.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Aniu schody superowe ,wydawało mi się co prawda że kafle były jasniejsze,ale nie jestem pewna, a nie chce mi się cofać tyle stron, bo postów tu przybywa w tempie zastraszającym. Jutro (oj chyba dzisiaj) na pewno zajrze do ciebie bom kuchni ciekawa. i trzymam kciuki oczywiście. Co do pieska to jest nasza osobista sunia,ma już 10 lat i jest pełnoprawnym członkiem rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 OK dzięki i powiem tylko tyle, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej, normalnie aż mi się wierzyć nie chce, że to moje schody no, to staw się na imprę jutro, bo Ty to musisz być napewno A Ty sobie wyobrażasz, że ja jakąś imprezkę ominę Oj, Aniu, Aniu - chyba że swoją własną stypę Chociaż też pewnie wpadnę, zobaczyć te miny :lol: Będę na pewno, przecież czekam na te foty już tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ania a mnie się tylko przyśniło że te płytki miały być beżowe czy ty zmieniłaś koncept? Bo jakoś tak jasno na zdjęciu wyglądały dałabym se głowę uciąć....Oczywiście fakt zagadkowej zmiany koloru nie przeczy ich niebywałej urodzie a zapewne świadczy o zdolnościach niespotykanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 31.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 widze DarioAS ze udało sie wam ładnie wyjsc z opresji pt. dom z lat 60 z dziwnym strychem.My tak nazywamy domy takie jak macie i my mielismy po częsci.Jakis czas temu tez nam chodziło po głowie aby podniesc dom do góry i zrobic podasze ale prawdopodobnie kosztowąło by to nas tyle troche mniej niz to co teraz mamy.Powód-dziadki co budowały w tamtych czasach dom ustawili go zle w stosunku do stron swiata i wejscie mielismy od zachodu itp. Jezeli bysmy chcieli cos zrobić ( zmienic ustawienia pokoi najlepiej było by zwalic dach, strop isciany dzaiłowe i na nowo dzielic dom) . Architekt teraz co nam robił projekt troche sie ukombinował aby połączyc stare z nowym bez koniecznosci stosowania duzych niepotrzebnych przestrzeni jak korytarz i klatka schodowa, zosatło to zminimalizowane. gratuluje konsekwencji i własnego poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 31.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Schody wyszły bardzo bardzo ładnie:) A do czyszczenia to chyba zalezy czy są śliskie, czy chropowate. Śliskie nawet z taką fakturą powinny się łatwo czyścić. Czekam na kuchnię........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Oj jakie schodki piękne wyszły - ale nie wydaje mi się żeby były specjalnie tródne do czyszczenia - nie są bardzo jasne a do tego mają jeden podstawowy atut...są chropowate więc nie powinny być śliskie...a po parapetówie to może być różnie - zdecydowanie takie będą bezpieczniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Może znasz rodzinkę Grabków z ul. Gwarków? Pewnie za parę tygodni tam zawitamy z wizytą , bo już dawno nie odwiedzałam cioci i wujka.Nie widzieli jeszcze mojego drugiego synka pozdrawiam ja jeszcze w tej sprawie... jak tylko masz ochotę i czas, to jak najbardziej kafka aktualna dzidzię chętnie sama zobaczę, bo odkąd jestem mamą to kocham wszystkie maleństwa, a Dawidek to już wogóle uwielbia dzidzi nic innego tak jego uwagi nie przykuwa.. ostatnio nawet taką lalkę dorwał, co wygląda jak malutki bobas i nic, tylko ją tuli, kładzie do spanka i robi jej cacy Aż mi się wierzyć nie chce, że 15 miesięczne dziecko może być tak opiekuńcze Witam , Dziękuje za zaproszenie , na pewno skorzystamy jak tylko będziemy w Trzebini Ale wcześniej Cie uprzedzę I ja tez zapraszam jak tylko będziecie w Krakowie Dla Dawidka to by było fajne ale prawdziwe dzidzi Między moimi dziećmi jest 22 miesiące różnicy , teraz Tobi ma 2 latka a Remik 7 miesięcy i mój synek bardzo cieszy się ze ma dzidzi w domu. A mały uwielbia jak Tobi skacze koło niego i się wygłupia, piszczy wtedy i się śmieje. Schody są piękne , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Aniu ja już od rana trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko idzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Aniu!!! Co z tą kuchnią - bo mi zaraz kciuki odpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 OK spokojnie - Ania pewnie w domku nowym siedzi i pilnuje majstrów...a kuchnie mam nadzieję że wieczorkiem pokaże...też czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 OK spokojnie - Ania pewnie w domku nowym siedzi i pilnuje majstrów...a kuchnie mam nadzieję że wieczorkiem pokaże...też czekam... Łatwo Ci mówić, wiesz, jak się kiepsko z takimi zaciśniętymi kciukami funkcjonuje Ale też myślę, że wszystko jest w porządku, bo już chyba byśmy wiedziały, jakby coś nie tak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Wiesz no - majstry prędzej czy później zrobią tak jak powinno być - dajmy im czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No ja wiem, ale już dzisiaj wylądowałam na dywaniku, przez te kciuki to nie wszystko mogę robić No i co ja na to poradzę, że taka niecierpliwa jestem Ania imprezkę obiecała w nowej kuchni, to się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 31.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Hej Aniu, Piekne schody, te plytki sa bardzo ladne, podoba mi sie i kolor i faktura Mam wachania co do sprzatania, ale Tobie nic strasznego wiec ... Jak ci stolarze? Kiedy fotki? Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Czekamy i cczekamy i dalej nic...no teraz to i ja niecierpliwa zaczynam być...gdzie ta kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts