Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Pewnie już nie miałaś czasu gotować :wink: , ale coś tam z wczoraj nam zostało

http://www.polhotels.com/warsz/Mazurkas/rest_table.jpg

Takich imprezek Ci życzę w nowej kuchni :D :D :D

OK, Ty pomyślałaś o mnie :p

ja wczoraj jadłam dopiero w Krakowie, aż mi się w głowie kręciło jak latałam za tą firanką.

Dzięki :wink:

No pomyślałam, że powinnaś się posilić :wink: Ale już daj spokój z tym Krakowem, i tak wiemy co robiłaś :D No nie, Bea?

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he , no jak nie jak tak ;)

Ale patrz jaka skromnisia się zrobiła - tiu tiu tiu, firaneczek szukałam plum plum :wink:

no...

i nie znalazłam :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

No właśnie, firaneczkami to byś się pochwaliła, nie?

Pytanie, co znalazłaś? :wink:

Bea już wiem, o co Ci chodziło :p

no to krzesło mam takie

http://www.probox.com.pl/zaplecze/te/krokus_c3020.jpg

tyle, że bordowe i aż sztuk... jedna bo na wiecej nie miałam miejsca :cry: .

Barek jest krótki, ma tylko 1m, niestety nie mam więcej miejsca, zeby był dłuższy, przejście do salonu byłoby wówczas za wąskie :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

właśnie...

więc...

zapodałam sobie wczoraj kosz na brudną bieliznę...

przeźroczyste osłonki wokół kontaktów...

dwie doniczki...

dzwonek do drzwi...

szczotę do czyszczenia kibelka ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), małż nalegał...

no i ...

krzesło, które wstawiłam piętro wyżej :lol: :lol:

a...

czekaj, czekaj...

o niczym nie zapomniałam?? :o

no i jeszcze węża (pyton??? :o ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) i słuchawkę do baterii wannowej

uff....

:lol: :lol: :lol: :lol:

właśnie...

więc...

zapodałam sobie wczoraj kosz na brudną bieliznę...

przeźroczyste osłonki wokół kontaktów...

dwie doniczki...

dzwonek do drzwi...

szczotę do czyszczenia kibelka ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), małż nalegał...

no i ...

krzesło, które wstawiłam piętro wyżej :lol: :lol:

a...

czekaj, czekaj...

o niczym nie zapomniałam?? :o

no i jeszcze węża (pyton??? :o ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) i słuchawkę :lol: do baterii wannowej

uff....

Masz węża i dopiero teraz się chwalisz??!!! :lol:

A dzwonek do drzwi to jaki? Bo mnie właśnie dzisiaj temat zaczął i interesować :D Bezprzewodowy może? Gadaj szybko, bo wpadłam na bandycki pomysł, a jak mi nikt bezprzewodowego dzwonka ze łba nie wybije, to go zrealizuję :evil: :wink:

OK, tak się składa, że ja mam zwykły :wink:

kabelek już dawno mam podciągnięty, wiec nie szalałam...

nie wiem, jak bardzo sprawdzają się tamte dzwonki, a w dodatku wolę zwykłe i krótki dong od słuchania tych niewiadomo jakich melodii. Jak wczoraj jedną załączyłam, to nie wiedziałam, czy ze sklepu uciekać, czy co...

GRATULACJE ANIU! Nareszcie po wielkich bolach i oczekiwaniach - piekna kuchnia - bardzo podobaja mi sie kolory i nawet ten barek dla twojego Malza jest super ;)

Bardzo ekskluzywne te kontakty masz moja Droga - bardzo sie podobajace ;) U nas plastik i prostota...buuu...

Fajny pomysl ze zlewozmywakiem na skosie, nie chcialas pod oknem, ptaszkow ogladac jak zmywasz 8)

Pozrawiam

LP

czekamy na dalszy ciag zdjec ;)

OK, tak się składa, że ja mam zwykły :wink:

kabelek już dawno mam podciągnięty, wiec nie szalałam...

nie wiem, jak bardzo sprawdzają się tamte dzwonki, a w dodatku wolę zwykłe i krótki dong od słuchania tych niewiadomo jakich melodii. Jak wczoraj jedną załączyłam, to nie wiedziałam, czy ze sklepu uciekać, czy co...

Aniu, tak się składa, że ja też kabelek mam już dawno podciągnięty :D I właśnie mój bandycki pomysł polega na bandyckim wykorzystaniu tegoż kabelka w inny, bardziej bandycki sposób. To się zaczęłam zastanawiać nad bezprzewodowym :roll: Nie ma takich, co mają zwykły pojedynczy dong? Albo jeszcze lepiej drrrryń? :o

GRATULACJE ANIU! Nareszcie po wielkich bolach i oczekiwaniach - piekna kuchnia - bardzo podobaja mi sie kolory i nawet ten barek dla twojego Malza jest super ;)

Bardzo ekskluzywne te kontakty masz moja Droga - bardzo sie podobajace ;) U nas plastik i prostota...buuu...

Fajny pomysl ze zlewozmywakiem na skosie, nie chcialas pod oknem, ptaszkow ogladac jak zmywasz 8)

Pozrawiam

LP

czekamy na dalszy ciag zdjec ;)

nio...

ptaszków to napewno bym tam nie dojrzała...

tylko sąsiada, który jest już w wieku nie do oglądania ( :wink: ), z którym na dodatek od początku mam problemy, bo mamy dom w granicy od jego strony...

Aniu, tak się składa, że ja też kabelek mam już dawno podciągnięty :D I właśnie mój bandycki pomysł polega na bandyckim wykorzystaniu tegoż kabelka w inny, bardziej bandycki sposób. To się zaczęłam zastanawiać nad bezprzewodowym :roll: Nie ma takich, co mają zwykły pojedynczy dong? Albo jeszcze lepiej drrrryń? :o

a jak Ty go chcesz wykorzystać :o :o ??

:lol: :lol: :lol:

OK, nie wiem, czy te bezprzewodowe mają normalne drrrryń, bo jak nacisłam dwa pierwsze z brzegu, to zrezygnowałam z naciskania reszty :o :o

ale pewnie i zwykłe melodie też mają :wink: