OK 01.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Pewnie już nie miałaś czasu gotować , ale coś tam z wczoraj nam zostało http://www.polhotels.com/warsz/Mazurkas/rest_table.jpg Takich imprezek Ci życzę w nowej kuchni OK, Ty pomyślałaś o mnie ja wczoraj jadłam dopiero w Krakowie, aż mi się w głowie kręciło jak latałam za tą firanką. Dzięki No pomyślałam, że powinnaś się posilić Ale już daj spokój z tym Krakowem, i tak wiemy co robiłaś No nie, Bea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 01.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 marzenia sie spełniają Dario polej pod te zrealizowane marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 He he , no jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.11.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Noooooooooooooooooooooooooooo wreeeeeeeeeeeeeeeszcieeeeeeeee!!! I Ania wróciła i kuchnia postawiona ładnie ci się ta ładność udała w tej ładnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 He he , no jak nie jak tak Ale patrz jaka skromnisia się zrobiła - tiu tiu tiu, firaneczek szukałam plum plum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 He he , no jak nie jak tak Ale patrz jaka skromnisia się zrobiła - tiu tiu tiu, firaneczek szukałam plum plum no... i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 01.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ania kuchnia śliczna ale ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 ja tak skromnie powiem... dzękuję AAsienkaaa, ale Cię u mnie dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 He he , no jak nie jak tak Ale patrz jaka skromnisia się zrobiła - tiu tiu tiu, firaneczek szukałam plum plum no... i nie znalazłam No właśnie, firaneczkami to byś się pochwaliła, nie? Pytanie, co znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Bea już wiem, o co Ci chodziło no to krzesło mam takie http://www.probox.com.pl/zaplecze/te/krokus_c3020.jpg tyle, że bordowe i aż sztuk... jedna bo na wiecej nie miałam miejsca . Barek jest krótki, ma tylko 1m, niestety nie mam więcej miejsca, zeby był dłuższy, przejście do salonu byłoby wówczas za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No właśnie, firaneczkami to byś się pochwaliła, nie? Pytanie, co znalazłaś? właśnie... więc... zapodałam sobie wczoraj kosz na brudną bieliznę... przeźroczyste osłonki wokół kontaktów... dwie doniczki... dzwonek do drzwi... szczotę do czyszczenia kibelka ( ), małż nalegał... no i ... krzesło, które wstawiłam piętro wyżej a... czekaj, czekaj... o niczym nie zapomniałam?? no i jeszcze węża (pyton??? ... ) i słuchawkę do baterii wannowej uff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No właśnie, firaneczkami to byś się pochwaliła, nie? Pytanie, co znalazłaś? właśnie... więc... zapodałam sobie wczoraj kosz na brudną bieliznę... przeźroczyste osłonki wokół kontaktów... dwie doniczki... dzwonek do drzwi... szczotę do czyszczenia kibelka ( ), małż nalegał... no i ... krzesło, które wstawiłam piętro wyżej a... czekaj, czekaj... o niczym nie zapomniałam?? no i jeszcze węża (pyton??? ... ) i słuchawkę do baterii wannowej uff.... Masz węża i dopiero teraz się chwalisz??!!! A dzwonek do drzwi to jaki? Bo mnie właśnie dzisiaj temat zaczął i interesować Bezprzewodowy może? Gadaj szybko, bo wpadłam na bandycki pomysł, a jak mi nikt bezprzewodowego dzwonka ze łba nie wybije, to go zrealizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 OK, tak się składa, że ja mam zwykły kabelek już dawno mam podciągnięty, wiec nie szalałam... nie wiem, jak bardzo sprawdzają się tamte dzwonki, a w dodatku wolę zwykłe i krótki dong od słuchania tych niewiadomo jakich melodii. Jak wczoraj jedną załączyłam, to nie wiedziałam, czy ze sklepu uciekać, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 GRATULACJE ANIU! Nareszcie po wielkich bolach i oczekiwaniach - piekna kuchnia - bardzo podobaja mi sie kolory i nawet ten barek dla twojego Malza jest super Bardzo ekskluzywne te kontakty masz moja Droga - bardzo sie podobajace U nas plastik i prostota...buuu... Fajny pomysl ze zlewozmywakiem na skosie, nie chcialas pod oknem, ptaszkow ogladac jak zmywasz Pozrawiam LP czekamy na dalszy ciag zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 01.11.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 gratulacje z nowej kuchni cos fanego wam wyszło prosta forma w ciemnej kolorystyce. udanego gotowania ps przynajmniej jak sie cos przypali nie bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 OK, tak się składa, że ja mam zwykły kabelek już dawno mam podciągnięty, wiec nie szalałam... nie wiem, jak bardzo sprawdzają się tamte dzwonki, a w dodatku wolę zwykłe i krótki dong od słuchania tych niewiadomo jakich melodii. Jak wczoraj jedną załączyłam, to nie wiedziałam, czy ze sklepu uciekać, czy co... Aniu, tak się składa, że ja też kabelek mam już dawno podciągnięty I właśnie mój bandycki pomysł polega na bandyckim wykorzystaniu tegoż kabelka w inny, bardziej bandycki sposób. To się zaczęłam zastanawiać nad bezprzewodowym Nie ma takich, co mają zwykły pojedynczy dong? Albo jeszcze lepiej drrrryń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 GRATULACJE ANIU! Nareszcie po wielkich bolach i oczekiwaniach - piekna kuchnia - bardzo podobaja mi sie kolory i nawet ten barek dla twojego Malza jest super Bardzo ekskluzywne te kontakty masz moja Droga - bardzo sie podobajace U nas plastik i prostota...buuu... Fajny pomysl ze zlewozmywakiem na skosie, nie chcialas pod oknem, ptaszkow ogladac jak zmywasz Pozrawiam LP czekamy na dalszy ciag zdjec nio... ptaszków to napewno bym tam nie dojrzała... tylko sąsiada, który jest już w wieku nie do oglądania ( ), z którym na dodatek od początku mam problemy, bo mamy dom w granicy od jego strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 gratulacje z nowej kuchni cos fanego wam wyszło prosta forma w ciemnej kolorystyce. udanego gotowania ps przynajmniej jak sie cos przypali nie bedzie widac lepiej, żeby się nie przypaliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Aniu, tak się składa, że ja też kabelek mam już dawno podciągnięty I właśnie mój bandycki pomysł polega na bandyckim wykorzystaniu tegoż kabelka w inny, bardziej bandycki sposób. To się zaczęłam zastanawiać nad bezprzewodowym Nie ma takich, co mają zwykły pojedynczy dong? Albo jeszcze lepiej drrrryń? a jak Ty go chcesz wykorzystać ?? OK, nie wiem, czy te bezprzewodowe mają normalne drrrryń, bo jak nacisłam dwa pierwsze z brzegu, to zrezygnowałam z naciskania reszty ale pewnie i zwykłe melodie też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 01.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Łał a wydawało mi się że kuchnia była taka piękna, teraz jest zdecydowanie piękniejsza. No to Aniu pod tą kuchniehttp://img223.imageshack.us/img223/9069/szampanob1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts