OK 01.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Czyli imprezka spóźniona o dzień, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Oj wkońcu i jak pięknie się od razu zrobiło - to wpraszam się na bezalkocholowe piwo...tylko kiedy? Ale pięknie jest - no jak kuchnia jest to jest wszystko...można mieszkać Ja tam nie wiem, kiedy, ale znalazłam na forum, że mnie jutro Ania na imprezkę do Tosinka zabiera Cholera, nawet się nie spytała, czy mam czas Taka pewna a... to Ci nie powiedziałam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Oj wkońcu i jak pięknie się od razu zrobiło - to wpraszam się na bezalkocholowe piwo...tylko kiedy? Ale pięknie jest - no jak kuchnia jest to jest wszystko...można mieszkać Ja tam nie wiem, kiedy, ale znalazłam na forum, że mnie jutro Ania na imprezkę do Tosinka zabiera Cholera, nawet się nie spytała, czy mam czas Taka pewna a... to Ci nie powiedziałam ??? Chyba zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 nio... się zdarza.. ale to tak na jedno pifko skoczymy chyba, bo jutro nadszedł ten dzień... już jest pewne, że się przeprowadzamy dziś po obiadku jadę sprzątać na ziher, potem wpadam do domu, pakuję część manatków i jadę znów.. ale tylko to przewiozę i wracam tak więc myślę, że gdzieś od 21.00 będę miała z godzinkę na spokojne pifko i potem znów pakowanko... a jutro już mnie tu nie będzie zaraz dzwonię do tp załatwiać internet... bo nie dam rady wytrzymać bez netu, przecież musicie wiedzieć co się tam ze mną dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To jeszcze nie dzwoniłaś ? Dzwoń szybciutko Pewnie, że musimy wiedzieć, co u Ciebie, a Ty co u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aniu -czy w krakowie (masz blisko -to wiesz zapewne), jest jakiś sklep gdzie można pooglądac i pomacac panele drewniane i parkiety? (tylko nie obi czy praktiker bo tam mają tylko barlinek -a ja go nie chcę). Jeszcze jakby był czynny w niedzielę to git by było. Bo będziemy pojutrze w krakowie przejazdem to bym sobie dechy pomacała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To jeszcze nie dzwoniłaś ? Dzwoń szybciutko Pewnie, że musimy wiedzieć, co u Ciebie, a Ty co u nas dzwoniłam... i do du... to wszystko żeby mieć internet, to musiałabym płacić ponad 100 zł miesięcznie.. ok. 40 zł za abonament na stacjonarny i 60 z groszem za neta . Chyba mnie nie stać, buuuu... Na dodatek, jeszcze tutaj będę musiała płacić 67 zł za internet, bo dopiero w kwietniu kończy mi się umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aniu -czy w krakowie (masz blisko -to wiesz zapewne), jest jakiś sklep gdzie można pooglądac i pomacac panele drewniane i parkiety? (tylko nie obi czy praktiker bo tam mają tylko barlinek -a ja go nie chcę). Jeszcze jakby był czynny w niedzielę to git by było. Bo będziemy pojutrze w krakowie przejazdem to bym sobie dechy pomacała Jeszcze w Leroy coś widziałam z parkietów, ale napewno w Komforcie coś możesz pomacać I mają czynne w niedzielę. Jest jeszcze Krak-parkiet na zakopiańskiej, ale w niedzielę niestety nieczynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 hej wcześniej nie pisałam bo nie miałam neta prawie miesiac-wasze poddasze jest suuuuuuuuuuperrrrrrrrrrr nic dodac nic ujac a my byliśmy zmuszeni wziac neta blue connect z ery ale taniej bo chyba 39 zł-tak na próbe i czekamy jak tpsa łąskawie doprowadzi linie-maja na to 10 m-cy powodzenia w przeprowadzce-my na szczeście po troszku zwozimy od rodziców to co potrzebne do danego skończonego pokoiku ale i tak jest sajgon bo my już mieszkamy w niewykończonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Za 60 to ja w zeszłym roku mogłam wziąć iPlusa, wzięłam droższy, bo model dużo lepszy, ale tylko rok większy abonament - zaraz będę zmieniać A ceny zdaje się na te rzeczy poleciały na dół przez ten rok Ale jakby przez komórę, to sprawdź najpierw, co u Ciebie ma najlepszy zasięg Ale internet musisz mieć Może jakaś konkurencja tpsy tam jest w okolicy - u mnie w robocie netia hula bdb. Nie wiem, co tam macie u siebie, ale coś na pewno jest. Ja w ogóle z tpsy zrezygnowałam, po co mi? Komórkę i tak mam, telefon jest. Stacjonarny w robocie dla oszczędnych znajomych. No i teraz siedzę u Mamy, do kompa kolejka, a ja sobie na laptopiku piku piku Szukaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Miraśka ja się zastanawiałam nad modemem z jakiegoś operatora komórkowego, ale tam kompletnie nie ma zasięgu!!! Co za zadupie ... my też jeszcze wiele rzeczy nie mamy zrobionych (najbardziej to mnie te okna martwią ), ale już mi się tam chce iść i nie ma rady. Jak się baba zaprze... i zwozić też będziemy wszystko po trochu, naraz nie ma sensu niepotrzebnie się gracić jeszcze nie wiem co gdzie będzie i pewnie ze cztery razy będę wszystko przekładać, więc im mniej rzeczy do przekładania tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Za 60 to ja w zeszłym roku mogłam wziąć iPlusa, wzięłam droższy, bo model dużo lepszy, ale tylko rok większy abonament - zaraz będę zmieniać A ceny zdaje się na te rzeczy poleciały na dół przez ten rok Ale jakby przez komórę, to sprawdź najpierw, co u Ciebie ma najlepszy zasięg Ale internet musisz mieć Może jakaś konkurencja tpsy tam jest w okolicy - u mnie w robocie netia hula bdb. Nie wiem, co tam macie u siebie, ale coś na pewno jest. Ja w ogóle z tpsy zrezygnowałam, po co mi? Komórkę i tak mam, telefon jest. Stacjonarny w robocie dla oszczędnych znajomych. No i teraz siedzę u Mamy, do kompa kolejka, a ja sobie na laptopiku piku piku Szukaj!!! już dzwoniłam i do tp i do netii, ceny podobne zdecydujemy się na netię, ale za jakieś może 2 tyg, bo muszę się najpierw zorientować ile pójdzie kasy w rachunki, ile na żarełko, no i ile nam zostanie do dyspopzycji. Już mamy dwie komórki, za które płacimy po ponad stówie miesięcznie, jakby tak doszła trzecia stówa za stacjonarkę i neta, to prawie połowa wypłaty przeciętnego polaka... I jeszcze ten nieszczęsny abonament za neta tutaj, który musimy płacić netii jeszcze pół roku a nic tam nie ma zasięgu z komórkowców, plus ma największy (bo na 2 kreski z 7 jak na moim telefonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A nie możesz przenieść tego starego abonamentu z netii? Powalcz trochę z nimi W każdym razie z moich doświadczeń wynika, że netia jednak lepsza od tpsy. W robocie mam obie i z netią zero problemów, a z tpsą bez przerwy Raz do roku taka awaria, że przez parę dni nic nie działa, a reklamacją zaczynają się przejmować dopiero po stwierdzeniu, że przekazuję sprawę naszemu prawnikowi W netii jak awaria, to jednak jakoś sympatyczniej i sprawniej działają A z zasięgiem to fakt, jak na telefonie masz mało, to dla internetu już w ogóle pewnie go nie ma Kombinuj, kombinuj, bo z kim ja się napiję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 OK nie dam rady przenieść netu stąd, bo tu modem jest podpięty do telefonu rodziców, a im przecież go nie zwinę ni ma rady jeszcze popytam o radiówkę czy coś tam... będę walczyć, bo z kim ja będę pifko wieczorami piła??? Tobie to jeszcze całef orum zostanie (juz parę osób twierzi, że się przez nas rozpiło i że im dobrze ), a mi?? Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 to do wieczorka OK, Ty pamiętaj, że idziemy na pifko do Tosi. Jak ktoś chce, to zgarniemy po drodze . Jadę działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Aniu -dzięki -myślałam, że jest może jakieś takie super wypasione centrum materiałów -płytki, parkiety i everything (w Rzeszowie jest np takie -od śrubki po pustaki i meble)... A co do inetu -nie myślałaś o satelitarnym?? my taki mamy. To jest siec lokalna -30domów. Koszt miesięczny 35zł. Tylko instalacja droga -bo musisz kupic jakieś anteny na dach itd (u nas 400zł) ,ale jak ktoś ma więcej pod sobą tyo mniej bierze czasem. U nas w każdej mscowości jest taka siec -nawet jak tp czy netia nie hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Pochwalę się -chociaż to nie moje -a co mi tam 31.10 mojemu bratu urodził się syn (ma już 2 córki) -oto ON: http://foto1.m.onet.pl/_m/36b961ca5fcd9d0c4538723141c99311,5,19,0.jpg (jeszcze w szpitalu dlatego wygląda jak babuszka a nie jak bobas CUDOWNY jest- chyba przyśpieszę to swoje macierzyństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 02.11.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kachna przyśpieszaj to macierzyństwo przyśpieszaj - nie ma na co czekać...zegar biologiczny tyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 to do wieczorka OK, Ty pamiętaj, że idziemy na pifko do Tosi. Jak ktoś chce, to zgarniemy po drodze . Jadę działać Oczwście, że pamiętam Kachna28, gratulacje dla brata - śliczne maleństwo Cholercia, mój brat też ma dwie córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ania czy u ciebie też wyszły jakieś pęknięcia na parterze po postawieniu poddasza? Bo myśmy wczoraj w kilku miejscach zauważyli takie pajęczynki pęknięć na suficie przy ścianie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts