YreQ 20.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Roksi, odezwij się kiedyś.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Roksi, hop hoooop!!!! Co słychać? Odezwiesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 06.11.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No jestem już... możecie znowu obserwować moje potyczki domowo - ogrodowo - życiowe. Całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nooooooooooooo koleżanko ............ pojechałaś po bandzie tą nieobecnością. To my na budowach takie problemy mamy, a Ty sobie z pracy do pracy jak motylek .......... Zastanawiam się czy Cię rozgrzeszyć .......... ale co tam.......dam się przekupić zdjęciem w pełni wykonanego tarasu Fajnie, że już dałaś znak życia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No, nareszcie zdjęcia! Superancki taras Aż kusi, żeby kawkę na nim wypić Co do wyczyszczenia kostki, to są takie preparaty do klinkieru i betonu, ale może poczekaj, aż się spłucze na dobre powierzchnia i utwardzi fuga, bo mogą jeszcze pojawiać się wykwity od cementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Piękny taras Za położenie 1mkw kostki u nas biorą 90 zł - więc nie zdarli z Ciebie I konkurs - preparat BETONI do czyszczenia klinkieru z zanieczyszczeń (z betonu również) a potem IMPREGNACJA preparatem silikonowym CT13 firmy Henkel. Dostanę kawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 13.11.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 I konkurs - preparat BETONI do czyszczenia klinkieru z zanieczyszczeń (z betonu również) a potem IMPREGNACJA preparatem silikonowym CT13 firmy Henkel. Dostanę kawę ? http://img252.imageshack.us/img252/2971/kawaczarnabialazdjeciaglb5.jpg czy taka zaspakaja twoje wirtualne kubki smakowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 13.11.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Co do wyczyszczenia kostki, to są takie preparaty do klinkieru i betonu, ale może poczekaj, aż się spłucze na dobre powierzchnia i utwardzi fuga, bo mogą jeszcze pojawiać się wykwity od cementu. Tak zamierzam zrobic...tzn, teraz ciągle u nas pada i wieje i nie zamierzam wychodzic na taras Poza tym musimy jeszcze podsypac żwirem fugi, bo tamten żwir częściowo wywiało, a częściowo się ubił. I teraz trzeba jeszcze uzupełnić I już nie moge się doczekać jak mały meszek zacznie tam rosnąć, oby nie zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 http://img252.imageshack.us/img252/2971/kawaczarnabialazdjeciaglb5.jpg czy taka zaspakaja twoje wirtualne kubki smakowe? Roksi - super.... właśnie piję ją na Twoim tarasie, fajnie się na nim siedzi.... choć po plecach trochę ciągnie.... wietrzyk oczywiście, wietrzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Bardzo fajnie urządzasz domek. Gdzie ty znalazłaś takiego zdolnego stolarza? Naprawdę meble przepiękne - moje klimaty mmmm.. I luksfery w łazience! Też chcemy zrobić z nich ściankę i oddzielić tym samym suszarnię. Zastanawiałam się, czy to będzie dobrze wyglądać, a teraz widzę, że bardzo dobrze . Wasz taras też muszę pokazać mężowi, napewno go zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.11.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Roksi,masz przepiękny taras ,ale zazdroszczę Tobie ,że jesteś już tak daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 28.11.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo fajnie urządzasz domek. A dziękuję ...staram się jak mogę. Gdzie ty znalazłaś takiego zdolnego stolarza? W Żninie, ale teraz tj. ma full pracy a moją kuchnię zacznie robić w styczniu i prawdopodobnie będzie się z nią zmagał do kwietnia. Więć jesli cos chciałabyś od niego to dopiero w kwietniu. I luksfery w łazience! Też chcemy zrobić z nich ściankę i oddzielić tym samym suszarnię. Zastanawiałam się, czy to będzie dobrze wyglądać, a teraz widzę, że bardzo dobrze . Powiem Tobie szczerze że nic a nic nie widac przez luksfery. Super sprawa może światła dużo nie daja ale jest coś innego coś ciekawego, cos na czym można zawiesić oko. Wasz taras też muszę pokazać mężowi, napewno go zainspiruje Mnie się badrzo podoba nasz taras. Uważąm że jest to jestna z lepszych decyzji jakie podjęłam. Zobaczymy jak będzie się zachowywał podczas uzytkowania. POzdrawiam i czekam na wasz ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 29.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Co do stolarza - czy mogłabyś podać mi jego namiary? Czy jest drogi? Do umeblowania mojej kuchni jeszcze trochę czasu minie, więc mogłabym zaczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 30.11.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Co do stolarza - czy mogłabyś podać mi jego namiary? Czy jest drogi? Czy drogi? Nie wiem, dla jednych tak, dla innych nie. W żninie mieszkają raczej dość skromni ludzie, więc częśto spotykałam się z opinią że drogi. Jednak skoro ma ciągle zajęcie (najczęściej schody robi) i ludzie składają u niego zamówienia to znaczy że są i tacy którym cena odpowiada. Musiałabys się z nim osobiście umówić pokazać projekt i wówczas będziesz wiedziała czy drogi. A namiar, to może na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Roksi napisz coś o swoich okienkach, bardzo ładny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 30.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Roksi - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 30.11.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Roksi - dzięki za namiary Nie ma sprawy, mam nadzieję że się zdecydujecie i nie będziecie żałowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 30.11.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Roksi napisz coś o swoich okienkach, bardzo ładny kolorek poprostu złoty dąb, ale to nic szczególnego. Marzą mi się okna drewniane z drewnianymi szproskami. Ale to za 10 lat Teraz proponują tylko okna z tworzywa okleinowane...np złotym dębem, a jeśli chce się szproski to takie cieńkie listewki złote czy jakiegoś innego koloru wstawiają. W każdym razie nasze okna sa z TROCALu, nie sa jakieś wymarzone, ale na tamten moment (na ten zresztą też) nie było (i nadal nie jest) nas stac na wymarzone drewnianne...ale całe życie przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Pewnie ale te są bardzo ładne, ja chciałabym orzech, ale są dość ciemne i boję się żeby po pewnym czasie nie spłowiały...A tak wogóle to rzeczywiście drewniane są przepiękne: http://images32.fotosik.pl/65/cd1893f1a847558cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Pięknych, radosnych Świąt, Roksi!http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts