jasabar 24.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Spokojnych i radosnych świąt!!!http://lh4.google.pl/jolibis/R270d-9SuqI/AAAAAAAAAYA/4yE-xxyOSyA/Obrazek%201.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 cześć Stęskniłam się za Tobą i Waszym domkiem. Co słychać ? ci od tarasu to nieźli byli najedli, napili i 2x więcej policzyli Faktycznie - i ja muszę się nauczyć, że umowa to tylko punkt wyjścia ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.03.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/189/2ae7ea86f2fe6e3b.jpg Pogodnych i radosnychŚwiąt Wielkanocnych,skocznego zajączka,smacznego jajkaoraz mokrego dyngusa ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No że ostatni wpis w listopadzie to już nie wspomnę hop hop mówi się...... co słychać, jak się mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Co tak cichutko w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 17.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No to teraz czekam z niecierpliwością, aż pochwalisz się fotkami swojej nowiuteńkiej rozpakowanej już kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czekam z niecierpliwością na zmontowaną majętną kuchnię - to ta z drewpolu rozumię hę? ...i współczuję z powodu odejścia bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 18.07.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 kuchnię - to ta z drewpolu rozumię hę? nieeeee....Stolarz robił sam własnoręcznie fronty Z drewpolu by nas przedrożyło, a tak mam piekna dębową kuchnią, której uroku zdjęcia niestety nie oddają nawet w 1%. Ja chyba nie potrefia robić zdjęć tym moi aparatem postaram się jeszcze wieczorem przy sztucznym swietle zrobić może efekt będzie ciekawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 18.07.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam Roksi kuchnia i cała reszta cudo. szafki w kuchni i ten okap marzenie tak właśnie chcę mieć w swoim domku. Bardzo Ci gratuluję i czekam na więcej fotek. czy mogę poprosić o namiary na stolarza?? te płytki w łazience to Tubądzin?? widziałam podobne też travertino w Cersanicie szczerze mówiąc takie wymarzyłam sobie w górnej łazience pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Roksi, bardzo mi przykro z powodu smutnych zdarzeń... ...................................................................................................... Kuchnia jest przecudna! Pięknie wykończona - te listwy, gzymsiki - rewelacja. Okno super obudowane - jestem zachwycona, jak świetnie to wszystko ze sobą gra. Słowem - gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ROKSI - przecudna kuchnia, wszystkie szczegóły dopieszczone - TAK JAK LUBIĘ. Jestm w szoku pod wrażeniem jej uroku Jak długo złota rączka robił Ci to cudo? Warto było czekać - i ja dla takiego efektu pokochłabym na jakiś czas marmurek GRATULUJĘ - TO BĘDZIE MOJA DRUGA ULUBIONA KUCHNIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Pierwszy raz jest u Ciebie, Roksi z wizytą i muszę przyznać, że dopieszczone masz te wnętrza. Taras też! Ładnie zgrane kolorystycznie, cieplutko tak, domowo ... Czy mogłabyś napisać, jakie masz wymiary sypialni i i jaka jest odległość łózka od okna. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czy mogę poprosić o namiary na stolarza?? oczywiście, wyslę ci na priva, żeby mnie z forum nie wywalili za reklamę ;D te płytki w łazience to Tubądzin?? widziałam podobne też travertino w Cersanicie szczerze mówiąc takie wymarzyłam sobie w górnej łazience łazienkę robiliśmy w pierwszym tygodniu stycznia 2006, a płytki kupowaliśmy w 2005 (żeby załapac się na odliczenia podatkowe ), więc nie było zbyt wielkiego wyboru w Tubądzinowych płytkach , my mamy cersanitu Travertino (dwa kolory = beż i brąz, jednak na zdjęciach tego nie widać do chgara od ziemi mamy ciemniejsze a od cygara do sufitu mamy jaśniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Jak długo złota rączka robił Ci to cudo? Dokładnie nie wiem jak długo robił, ale nam się nie spieszyło, za bardzo, ponieważ zbieraliśmy kase, na zakup AGD, więc stolarz wiedział że może naszą kuchnie robic ale w między czasie coś innego i tak zleciało jakieś 4-5 miesiący, bo chyba w lutym wpłacilismy zaliczkę na materiał a w 22 czerwca jedliśmy pierwszy niedzielny obiad ugotowany w tej kuchence Choć nie pierwszy w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Czy mogłabyś napisać, jakie masz wymiary sypialni i i jaka jest odległość łózka od okna. Sypialnie mamy maleńką, zreszta jak wszytko w domu, bo wychodzimy z założenia że im mniej pomieszczeń tym mniej okien, paneli, wykoczeniówki i mniej oszczędzania , ale tak prawde mówiąc mamy 3 pokoje i salon połączony z jadalnia i kuchnią i nam jeszcze jednego pomkoju brakuje A odległość od łóżka do okna to 75 cm, z luzem dla szafki nocnej zrobiłam szybki niedokładny projekt naszej sypialni, ale wymiary sa dokładne, na tyle na ile dałam rade sama zmierzyć 4 ściany http://img182.imageshack.us/img182/8761/sypialniarn1.jpg Architektem to ja nie będę...choć zawsze o tym marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ajjjj....i żałuję strasznie że mój zdolniasty stolarz nie może przeczytac tych wszytkich pochwał na temat swojego dzieła. W sumie przeczytać i usłyszeć...bo nie ukrywam że odwiedzającym mnie znajomym też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Czy mogłabyś napisać, jakie masz wymiary sypialni i i jaka jest odległość łózka od okna. Sypialnie mamy maleńką, zreszta jak wszytko w domu, bo wychodzimy z założenia że im mniej pomieszczeń tym mniej okien, paneli, wykoczeniówki i mniej oszczędzania , ale tak prawde mówiąc mamy 3 pokoje i salon połączony z jadalnia i kuchnią i nam jeszcze jednego pomkoju brakuje A odległość od łóżka do okna to 75 cm, z luzem dla szafki nocnej Architektem to ja nie będę...choć zawsze o tym marzyłam - całkiem dobrze Ci wyszło Bardzo dziękuję za odpowiedź i rysunek ! Co do Twojej wypowiedzi, to jest mi niezmiernie bliska, bo myślę niemalże identycznie . Dlatego zresztą buduję dla nas mały domek. Wychowałam się w piętrowym domu, podziwiałam u koleżanek domki ze skosami na poddaszu, byłam w domach o pow. 200 m2 i ... najlepiej się czułam u babci w domu - "czworaku". Może to śmieszne, ale miejsca dość dla wszystkich, sprzątania nie za dużo i bliskość wszystkich domowników i to jest to!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Roksi cudnie juz u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Roksi witaj!!! Fajny klimacik stworzyłaś w swoim doku - gratuluję. Podziwiam te ż Twoją ogromną radość z każdej nowej rzeczy. Czuć ją w tekście pisanym...na prawdę !!! jeszcze raz gratuluję. Wyśmienita kuchnia i cudna łazienka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 22.07.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzięks za miłe słowa...ale "cudnie" jest tylko tam gdzie robię zdjęcia. Wiele rzeczy czeka jeszcze na przypływ gotówki Więc powtarzam moje ulubione zdanie budowa się nigdy nie kończy...tylko czasami nazywane jest remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts