Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tymianka R&W

Recommended Posts

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nic się nie dzieje... zupełnie nic. Kasy brak, na wykańczanie domu ... teraz mamy 3 główne cele:

1. realizacja na wiosnę - lato - ogrodzenie z przodu domu (słupki ogrodzeniowe, brama itp.)

2. zmiana samochodu (ale najwcześniej na jesień)

3. wrzesień - to realizacja trzeciego najkochańszego celu - utrzymanie ciąży i urodzenie pięknego zdrowego dziecka, a co się z tym wiąże urządzenie maluszkoweego pokoiku i przygotowanie do przyjścia maleństwa na świat ;)

Tyle u nas słychać, jak zacznie się coś dziać to dam znać.

O...skłamałam kupiliśmy żaluzje w IKEA ;) hehehe...tyle się zmieniło ;)

Dzięki za życzenia laseczki ;)

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
witam i chwalić będę-kuchnia przeeeepiękna :o , aż mi gały wyszły na wierzch :o, przeglądałam mnóstwo kuchni-bo ja na etapie wyboru, ale Twoja porostu przepiękna-chyba się powtarzam :oops: , napisz proszę z czego ta kuchnia, skąd takie piękne uchwyty, jaka cena kuchni, z czego są te drzwi w łazience?pozdrawiam

;) faktycznie kuchnia się stolarzowi udała, zreszta jak wszytko o co go poprosilismy ;)

Kuchnia jest dębowa, a uchwyty ..... nie pamiętam, musiałabym zapytac stolarza. Wiem na bank że były po 12 zł jeden i zamawiane u jakiegos pośrednika w W-wie, bo z tego co kojarze to sa włoskie. Ale to nie jest najważniejsze ...ważne że po roku nadal mi sie podobaja i nadal kocham te kuchnie tak samo.

A koszt kuchni ciężko okreslić, bo po

1. robił ja mój kuzyn (stolarz) - to pierwsza i jak narazie ostatnia jego taka kuchnia w Polsce (wcześniej robił takie w USA), póki co ludzie wola z płyt mdf i głównie na takie ma zlecenia, pewnie ze względu na cenę.

po 2. jest niewielka,

po 3. była po części prezentem.

Jesli masz jeszcze jakies pytania to prosze na priva ;)

Pozdrawiam ;)