madzia.a 29.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witaj! Czy mogłabyś napisac jakiej firmy sa te piękne meble łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 29.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Roksi co nowego u was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 01.02.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nic się nie dzieje... zupełnie nic. Kasy brak, na wykańczanie domu ... teraz mamy 3 główne cele: 1. realizacja na wiosnę - lato - ogrodzenie z przodu domu (słupki ogrodzeniowe, brama itp.) 2. zmiana samochodu (ale najwcześniej na jesień) 3. wrzesień - to realizacja trzeciego najkochańszego celu - utrzymanie ciąży i urodzenie pięknego zdrowego dziecka, a co się z tym wiąże urządzenie maluszkoweego pokoiku i przygotowanie do przyjścia maleństwa na świat Tyle u nas słychać, jak zacznie się coś dziać to dam znać. O...skłamałam kupiliśmy żaluzje w IKEA hehehe...tyle się zmieniło Dzięki za życzenia laseczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 10.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Trzymam kciuki za wszystkie cele, ale ten trzeci najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://wielkanocnykurczak.pl/jasabar,318383/[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 witam i chwalić będę-kuchnia przeeeepiękna , aż mi gały wyszły na wierzch , przeglądałam mnóstwo kuchni-bo ja na etapie wyboru, ale Twoja porostu przepiękna-chyba się powtarzam , napisz proszę z czego ta kuchnia, skąd takie piękne uchwyty, jaka cena kuchni, z czego są te drzwi w łazience?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 04.09.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 faktycznie kuchnia się stolarzowi udała, zreszta jak wszytko o co go poprosilismy Kuchnia jest dębowa, a uchwyty ..... nie pamiętam, musiałabym zapytac stolarza. Wiem na bank że były po 12 zł jeden i zamawiane u jakiegos pośrednika w W-wie, bo z tego co kojarze to sa włoskie. Ale to nie jest najważniejsze ...ważne że po roku nadal mi sie podobaja i nadal kocham te kuchnie tak samo. A koszt kuchni ciężko okreslić, bo po 1. robił ja mój kuzyn (stolarz) - to pierwsza i jak narazie ostatnia jego taka kuchnia w Polsce (wcześniej robił takie w USA), póki co ludzie wola z płyt mdf i głównie na takie ma zlecenia, pewnie ze względu na cenę. po 2. jest niewielka, po 3. była po części prezentem. Jesli masz jeszcze jakies pytania to prosze na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts