Gość MK 08.07.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Witam Mam takie pytanie:Chcę wykonać ściankę o rozpiętości 5.80m pomiędzy pokojem a tarasem.W ściance maja byc drzwi balkonowe, a sama konstrukcja powinna być ciepła (min 15cm),lekka (w tym miejscu w stropie jest belka ale nie na scianę tradycyjną) i wytrzymała.Myślałem o konstrukcji szkieletu drewnianego ale jak ją wykonać?Proszę o pomoc - jakie drewno(przekroje),sposób łączenia, itp (opis, może jakas strona www). MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 08.07.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Podaj adres na priva, w wyślemy Ci "Katalog Budownictwa Drewnianego 2003", gdzie np. znajdziesz rozwiązania budowy ściany czy też nadproży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts