Grazia-Ol 05.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nadszedł moment wyboru wkładu do kominka i wzoru obudowy. Wtki kominkowe śledzę od kilku miesięcy. Ale jak nadszedł moment wyboru, wpadłam w popłoch. Jaki rodzaj? Jotul? Czy inny? Jaka moc?. Nie znam się na tym - mam awersję do pieców. Kominek ma służyć jako ogrzewanie uzupełniające ( chyba oszczędzające) do ogrzewania olejowego. Pow. domku 152 m 2. (salon 35 m2). Chciałoby się dobry, ładny i niedrogi? Gdzie szukać? KTO DORADZI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 05.07.2007 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Co nikt nie ma kominków? To skąd te zdjęcia w wątku kominki nasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 05.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 kominki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 06.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jest tego duzo na forum, ja mam wkład spartherm dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts