jacekp71 07.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 wykladziny powiadacie ?? wczoraj ogladalem dom pana 50Cent`a (taki raczej znany raper) w MTV .... dom wileki, dom naprawde luksusowy, jak ze snu o bogactiwe ....ale do rzeczy .... w wielu pomieszczeniach, korytarzach a nawet na przepieknych schodach dominowaly wlasnie wykladziny, to mi sie rzucilo w oczy. i chociaz jakos skojarzylo mi sie to z hotelem, to jednak wygladalo cieplo, domowo i nawet dosc ekskluzywnie. wykladziny sa popularne u anglosasow. i dobrze polozone oraz dopasowane do wnetrza moga sporo wniesc tworzac przyjemny nastroj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 07.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 tez bym chciala wykladzine dywanowa. Obecnie w mieszkaniu mamy taka wykladzine i mi to odpowiada. Oczywiscie w salonie, gdzie duzo przebywamy sa plamy, ale jak sobie przypomne co tam ladowalo to i tak zle nie wyglada:) Maz ma alergie na kurz a dodatkowo lubi solidne rzeczy, wiec zamowilismy drewno na podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 07.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a tak przy okazji to powiem, ze znalaz sie i taki spec , ktory w lazience na wykladzinie poprzyklejal kafelki.Nie robcie tego w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 08.02.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 tez bym chciala wykladzine dywanowa. Ale my tu nie o dywanowych prawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 08.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 fakt, zaczelo sie od linoleum, ale skoro temat wyraznie nie precyzuje, to poszerzylismy go nieco jak widac, warto, bo poza linoleum i dywanowki zaczynaja wracac do lask .... czyzby po tapetach czas na come back wykladzin wszelakich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 08.02.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Może i decydowałbym się na wykładzinę do kuchni czy salonu, ale jednak nie mam przekonania. Chodzi mi o ślady jakie pozostawiają meble. Wiem, że nie przestawia się mebli tak często, ale jadnak jakby co to ślad zostaje a na panelach/kafelkach nie. W sypialni taka włochata mechata jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Odświeżę wątek bo i mnie się zaczęły podobać te wykłądziny PCV, jest teraz tylko super wozrów i drewna i innych, a poz tym w utrzymaniu łatwa. Proszę użytkowników o jakieś opinie i fotki by się przydały. Nadmienię, że chciałbym położyć na ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts