Senser 05.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zrobiłem/robię taki "małpi gaj" dla swojej Baby...Już zakupiłem dla dodatkowego zabezpieczenia/dekoracji grube okrętowe liny jutowe ( fi 50 mm).Będe niebawem je mocował do konstrukcji...Czy znane są wam może jakieś sposoby zabezpieczenia takowej liny przed zbytnim nasiąkaniem??Uczulam, że będzie to użytkowane bezpośrednio przez dzieci...Coś doradzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 05.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W Szwajcarii bawiłem kiedyś własne dzieci na takich linach i pamiętem specyficzny zapach liny i niczego więcej, mimo że lina non-stop na powietrzu wisiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.07.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W Szwajcarii bawiłem kiedyś własne dzieci na takich linach i pamiętem specyficzny zapach liny i niczego więcej, mimo że lina non-stop na powietrzu wisiała. 1. Co to wnosi do sprawy? 2. Czy chodzi ci o zapach "fabryczny"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts