pomonka 05.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Do niedawna byłam pewna, ze na 100% wiem co chciałabym połozyc w swoich łazienkach tj. w wiekszej Paradyż kolekcja Forest maxima, w mniejszej Tubądzin kolekcja Homme. Jednak codziennie zaczyna wpadac mi w oko cos nowego...Waham sie pomiędzy Forestą paradyża a kolekcja Fila (beże i brązy) firmy Pilch a do mniejszej łazienki pomiedzy Homme Tubądzin a Futuro Polcolorit. Czy ktoś ma takie płytki i mógłby podzielić sie swoimi spostrzeżeniami? Tubadzin i Paradyz maja niezlej jakosci plytki ale o firmie Pilch i Polcolorit niewiele slyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 05.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 daj link lub lepiej zdjecia- bedzie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomonka 05.07.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie potrafie wklejac zdjęć ale zostawiam linka:http://ppomonka.photosite.com/album1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 pomogę wkleić: foresta paradyża http://images23.fotosik.pl/17/ca89d8988cd52ee5m.jpg lub fila pilcha http://images27.fotosik.pl/17/ab31235ea6fc243dm.jpg homme tubądzina http://images30.fotosik.pl/17/79e1fce0b4027a1cm.jpg lub futuro polcoloritu http://images25.fotosik.pl/17/774effcfd7314661m.jpg ale wybrać nie pomogę - nie mój styl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.07.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A może wyjdź poza Tubądzin i Paradyż?Są tysiące o wiele lepszych i ładniejszych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 na obecnym etapie wybralem do malej pinea/pinus, a do duzej concerto z paradyza. znajac jednak chwiejnosc estetyczna moja i malzonki to wszystko sie jeszcze moze zmienic pozd. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jaki kolor samochodu polecacie? czerwony czy niebieski? droga pomonko to twoje mieszkanie i nie sugeruj się preferencjami innych bo każdemu podoba się co innego. pozostaje ci jeszcze projektant wnętrz ale on też narzuci ci swój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomonka 06.07.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Może nieprecyzyjnie sie wyraziłam, nie chodzi o pomoc w doborze kolorystyki bo w tym zakresie wiem czego chcę. Chodziło mi raczej o jakość płytek. Wiekszość znajomych, którzy maja Tubądzin lub Paradyż bardzo chwalą te płytki. Nie znam nikogo kto ma u siebie płytki Polcolorit lub Pilch a nie zawsze to co fajnie wygląda na wystawie w sklepie jest również ładne po miesiącu lub roku w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomonka 06.07.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jacekp71 tydzień temu widziałam u znajomych płytki pinea - bardzo ładnie wyglądają. Dla mnie ten brązowy jest troszeczkę za jasny, ale jeżeli szukacie płytek, które "ocieplą" wasza łazienkę - bardzo dobry wybór. Bardzo ładne sa płytki matta opczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 pomonka, dzieki za ten post ! lazienka jest raczej mala i do tego podzielona w polowie (czesc natryskowa), wiec optycznie jeszcze mniejsza licze na pinusa J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
captroy 08.07.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Może nieprecyzyjnie sie wyraziłam, nie chodzi o pomoc w doborze kolorystyki bo w tym zakresie wiem czego chcę. Chodziło mi raczej o jakość płytek. Wiekszość znajomych, którzy maja Tubądzin lub Paradyż bardzo chwalą te płytki. Nie znam nikogo kto ma u siebie płytki Polcolorit lub Pilch a nie zawsze to co fajnie wygląda na wystawie w sklepie jest również ładne po miesiącu lub roku w łazience Witam Chyba tez dosc istotna sprawa jest dostepnosc samych plytek..Mielismy juz pieczolowicie opracowany wzor naszej lazienki z plytkami wlacznie(Polcolorit..) Kiedy przyszlo do zamawiania plytek okazalo sie ,ze nasz wzor jest nieosiagalny,a dostepnosc innych rowniez jest pod znakiem zapytania.Musielismy wiec wybrac firme z wieksza mozliwoscia wywiazywania sie z zamowien..Na szczescie tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts