jacekb 08.07.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Czy spotkaliscie sie z informacja od kiedy "wchodzi" 22%VAT ? Od poczatku roku czy od momentu wejscia do UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 09.07.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Cześć! Sprawa wałkowana ostatnio na forum - motto nie pytaj ,najpierw szukaj odpowiedzi. Ja dzwoniłem 2 tyg. temu do ministerstwa finansów i oni tam twierdzą, że od 1 maja. Ale tak naprawdę to będzie wiadomo jesienią, jak uchwalą budżet na przyszły rok. Jak masz taki sam problem jak ja , że zaczynasz, a chcesz trochę zaoszczędzić, to przy odrobinie zaufania do hurtowni, często możesz kupić towar wcześniej, a odebrać go np. za 2 miesiące Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts