anna lt 05.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://www.archipelag.pl/projekty-domow/rozia-g2/?Kind=1&Name=r%C3%B3zia prosze o oceny jakie wady widzicie, sugestie radya może ktoś buduje albo już wybudował ten domek? pozdrawiamy Ania i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola15 01.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Hej AniaDomek całkiem fajny widziałam go w wersji pierwotnej bez zmian i jest ok.dla mnie ważne jest to że oddzielona jest część sypialniana od dziennej i to że jest spore pomieszczenie gospodarcze.Ogólnie jest bardzo funkcjonalny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oceanos 01.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ładny dom, podoba mi się.Budować.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts