raffran 05.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czy moze ktos interesowal sie takimi rozwiazaniami jesli chodzi o podlogi i sciany?Moze ktos ma cos takiego,nie musi byc koniecznie w domu,moze byc i w biurze? http://www.pandomo.de Znalazlem cos takiego na forum,ale jakos pozostalo to bez echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabar1975 16.07.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Podbije temat - ma ktoś i może się pochwalić odczuciami z użytkowania, zdjęciami i wszelkimi spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Podbije temat - ma ktoś i może się pochwalić odczuciami z użytkowania, zdjęciami i wszelkimi spostrzeżeniami? moja koleżanka ma żywicę na podłodze (to własnię wygląda mi na żywice epoksydową tylko matową). Generalnie bardzo przyjemna w odbiorze, nie mają ogrzewania podłogowego ale podłoga gdy sie chodzi boso nie jest zimna. Tylko moja znajoma ma białą żywicę zatem żołkinie niemiłosiernie (uzytkują ok 3 lat) a miejscami szarzeje. Gdy była nowa wyglądała super ale wiadomo biała to wszystko widać więc dużo sprzątania. natomiast moja inna znajoma myslała że bedzie madrzejsza od poprzedniej w kwestii sprzatania i dała szarą żywicę ale niestety o ile na białej tego nie widać to na szarej już tak i to mocno a mianowicie rysy. rysuje sie niemiłosiernie. zatem jak każde rozwiązanie ma plusy (bez fug i w miarę ciepla) i minusy ( rysuje się ,jeśli biała to żółknie nno i cena dośc wysoka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabar1975 24.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Widziałem to cudo. Podsumowując ot kolejny materiał z tych których za darmo bym nie chciał w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts