Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szczerze odradzam firmę ANEKMET. Strona http://www.anekment.com.pl Postaram się zamieśącic tutaj foto fuszerki, jaką zrobili.

Otóż wielkie dwuskrzydłowe drzwi do mieszkania ZAWIESILI NAD PODŁOGĄ!!!! Pod progiem z metalowej ramy miałam szczelinę w jednym rogu aż dwucentymetrową - piękne światło z klatki schodowej wpadało mi do mieszkania a całkiem grube koperty z listami można było wsuwać również. Od połowy kwietnia, czyli przez 3 miesiące reklamowałam drzwi: pisałam e-maile, dzwoniłam do właściciela i NIC!!! Umawiali się ze mną i BEZCZELNIE NIE PRZYCHODZILI!!!! Aż w końcu cóż, zaczęłam płacić za usuwanie fuszerek i wad. ODRADZAM tą firmę!

Oprócz opianowania szczeliny i założenia progu, który szczelinę zakryje muszę płacić jeszcze za:

wymianę jednego zamka, bo nie da sie go ani otwierać ani zamykać

oraz za poprawkę w zamku głównym, który jest w tej chwili dziurą na wylot i pełni głównie funkcję drugiego wizjera.

Ta firma działa na zasadzie WZIĄĆ KASĘ i ZPIER... Jeśli z niej skorzystacie to czeka was plus co najmniej 10% dopłaty za poprawki po nich! Reklamacje są bezskuteczne, i cóż nam po umowie i kierowaniu sprawy do sądu, skoro chcemy mieszkać...

ANEKMET - NIGDY W ŻYCIU!!!! NIC u nich NIE ZAMAWIAJCIE!!!

I życzę jak najmniej oszustów i partaczy!!!

https://forum.murator.pl/topic/82190-odradzam-anekmet-firma-drzwi-wej%C5%9Bciowe-antyw%C5%82amaniowe/