maison 05.07.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Pomocy!!! Potrzebuję informacji na temat projektów dg01 i dg13 z firmy Bauherr. Szczególnie interesują mnie koszty budowy do stanu surowego zamkniętego i do stanu pod klucz w średnim standarcie wykończenia. Może ktoś buduje te domki. Może ma ktoś jakieś fotki z realizacji Dzięki!!! link do projektówhttp://www.dom-parterowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.07.2007 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Szczególnie interesują mnie koszty budowy do stanu surowego zamkniętego i do stanu pod klucz w średnim standarcie wykończenia. Najpewniejszym rozwiązaniem bedzie zlecenie szczegółowego kosztorysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maison 15.07.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Pomocy!!! Potrzebuję informacji na temat projektów dg01 i dg13 z firmy Bauherr. Szczególnie interesują mnie koszty budowy do stanu surowego zamkniętego i do stanu pod klucz w średnim standarcie wykończenia. Może ktoś buduje te domki. Może ma ktoś jakieś fotki z realizacji Dzięki!!! link do projektów http://www.dom-parterowy.pl coś mało tych opinii. Ponawiam pytanie i czekam na wasze opinie o tych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 15.07.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Uważam, że przybliżony koszt budowy domu to około 2500 - 3000 zł/m2 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maison 16.07.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Uważam, że przybliżony koszt budowy domu to około 2500 - 3000 zł/m2 brutto Dziękuję za odpowiedź, ale wyjaśnij mi czy kwota odnosi się do powierzchni użutkowej, powieżchni zabudowy czy innej... chodziło ci o stan pod klucz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 16.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Zleć zrobienie kosztorysu odpowiedniej osobie. Koszt takiego ogólnego to około 300 zł a będziesz miał punkt odniesienia. Naewt na forum znajdziesz osoby, które się tym zajmują.Pozdrawiam,kolecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 16.07.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Uważam, że przybliżony koszt budowy domu to około 2500 - 3000 zł/m2 brutto Dziękuję za odpowiedź, ale wyjaśnij mi czy kwota odnosi się do powierzchni użutkowej, powieżchni zabudowy czy innej... chodziło ci o stan pod klucz ? 5 osób pisze ci sensownie abyś wydał te 300 zł i zrobił kosztorys - to sensowne. a kwota którą ci podałem jest nieprzekładalna na formułę "pod klucz" Domy i projekty znacznie się do siebie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts