Jacek1204 06.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czy mozliwe jest zrobienie w pomieszczeniu 1,1 x 2,00 prysznica ( brodzik bez kabiny) , WC i małej umywalki ? Czy można to pogodzić w takiej "kiszce" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 brodzik bez kabiny=non stop zalana podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.07.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 brodzik bez kabiny=non stop zalana podłoga. tu się nie zgodzę - ja mam bez kabiny i nie zalewa mi podłogi - a jak na razie nie dorobiłam się żadnych drzwi ani nawet zasłonki (bo jej nie chcę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jacek - zastanów się czy jest Ci ten prysznic potrzebny. Nam projektantka też chciała "wcisnąc" na dole w wc prysznic, ale ja się nie zgodziłam i wolałam zmniejszyć pomieszczenie z zyskiem dla pozostałej części dziennej domu - u nas ten prysznic byłby zupełnie nie przydatny. Sypialnie są na górze i dużą łazienka z wanną i prysznicem tez i z tego nastrysku na dole nie wiem kto miałby korzystać Inaczej natomiast jest u moich rodziców - na górze tez mają sypialnie dla mojego rodzeństwa i jeden pokój gościnny i do tego łazienka z wanną a na dole jest sypialnia rodziców, wiec w łazience oprócz wc i umywalki zrobili murowany prysznic - tzn bez brodzika a ścianka z luksferów - nie wiem ile ma dokładnie ta ich łazienka, ale chyba troszkę wiecej niż Twoja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 06.07.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Miałem na mysli brodzic wymurowany i "coś" jako zasłonkę.Moje główne pytanie czy się to zmieści, czy nie zawracać sobie głowy.oże polecicie jakis program do zaplanowania. Nic nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 06.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czy mozliwe jest zrobienie w pomieszczeniu 1,1 x 2,00 prysznica ( brodzik bez kabiny) , WC i małej umywalki ? Czy można to pogodzić w takiej "kiszce" ? Uważam że da się zrobic coś takiego. Sama mam podobna łazieneczke (na razie w planach) i zamierzam tam wstawić kabinę 90, narożny kibelek i małą umywalkę. Na stronach producentów ceramiki sa programiki do aranżacji wnętrz łazienek (ma to chybA SANPLAST I KOŁO). Ja znalazłam coś takiego też na stronce jakiegoś salonu łazienek ale w tej chwili nie bardzo mogę to znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 06.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ten program ze strony KOŁA jest bardzo prosty, najdłuzej zajmuje wpisanie wymiarów ściannawet jak nie chcesz projektować..to znajdziesz gotowe projekty małych łazienek i będziesz już wiedziałtu link:http://mojalazienka.kolo.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 06.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jasne ,że sie zmieści . Sama mam łazienkę 1,3X2,2 a w niej kabinę 90X90, małą umywalkę rogową i sedes . I wyszło bardzo wygodnie. Ważne jest dobre rozmieszczenie tych sprzętow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts