lata1984 06.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witam wszystkich jestem nowy i prosze o pomoc. chciałbym zrobić sobie prosta szafę na balkon.balkon jest nieobudowany więc szafa będzie narażona na warunki atmosferyczne.z czego najlepiej ja zrobic.ma to byc szafa wielkości ok. wys. 2200 x szer. 900 x gr. 900. prosilbym o rozwiazania trwałe ale i w miare tanie. z góry dziękuję za wszystkie pomocne uwagi i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja proponuję stal nierdzewną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adozet 07.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kup gotową szafę z surowego drewna sosnowego i zabezpiecz ogólnie dostępnymi lakierami do zabezpieczania drewna" na zewnątrz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts