Zabax 06.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Na stronie Ikei znalazłam taką aranżację pokoju dziecięcego(niestety nie mogę wkleić zdjęcia)http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/rooms/childrens_room Aktualnie jestem na etapie urządzania pokoju dla dwóch dziewczynek 2 i 5 lat. Ma to być tymczasowo pokój do zabawy, a jak dziewczyny podrosną to każda będzie miała swój pokój, na rezie bedą spały razem, i za parę lat pokój zabaw zlikwidujemy.Mam prośbe do znawców Ikei napiszcie proszę jak to można zrobić. Czy szafka na tym zdjęciu jest gotowa, czy tylko obudowa, a drzwi trzeba samemu pomalować, jeśli tak to jakie by tutaj pasowały? Wiem, że Beniamin Moore ma specjalną farbę do tablic.PozdrawiamZabax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zabax 06.07.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 nie widać od razu pokoju z tablicą, trzeba kliknąć na aranżację pierwszą z prawejZabax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A nie lepiej kupic gotową tablicę. Ikea ma takie w sprzedaży. Na nóżkach, wygląda jak sztalugi. Z jednej strony tablica czarna do rysowania kredą a z drugiej biała magnetyczna. O ile nie przepadam za IKeą to różne drobne rozwiązania mają świetne. Właśnie ta tablica w tym się mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts