Baru 04.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Marek!A czytałeś co napisałam na temat traktorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No ale dalej nie wiem jaką kosiarę se kupić!!!! A Ty jaką masz? Ja koszę elektryczną. Spalinowski dla mnie są zbyt głośne i upierdliwe (miałem taką bez napędu). Pisałem o tym wyżej. I tej wiosny chce jeszcze ograniczyć trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No fakt - pisałeś, jakoś nie zatrzymałam się przy poście, bo mignęła mi elektryczna - to spasowałam. My mamy działkę wąską 22-25m i długą - coś koło 120m, to musiałabym mieć kilometry tego kabla i jeszcze go tachać na sobie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 05.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No fakt - pisałeś, jakoś nie zatrzymałam się przy poście, bo mignęła mi elektryczna - to spasowałam. My mamy działkę wąską 22-25m i długą - coś koło 120m, to musiałabym mieć kilometry tego kabla i jeszcze go tachać na sobie chyba Da się zrobić Ale nic na siłę. Jeśli Ci się podoba spalinówka to ok. P.S. Zazwyczaj mamy jakieś oświetlenie w ogrodzie. Można wyciągnąc z niego dodatkowe gniazdko i wtedy kabelek 40m wystarczy. Ważny jest kształ działki, rabat i drzew. Ale to już na inny wątek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No właśnie nie mam oświetlenia w ogrodzie - musiałabym od domu ciągnąć kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 18.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jestem świeża w temacie... przymierzam się do zakupu spalinowej kosiarki. Jakie macie doświadczenia z silnikami Briggs&Stratton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kkammill 19.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Zamierzam kupić kosiarkę AL-KO 520BRV czy są tutaj posiadacze takiego sprzętu? Macie jakieś zastrzeżenia do tych modeli? Dodam że jest tam silnik B&S 675 Ready Start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 19.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Macie może doświadczenie z kosiarkami spalinowymi fmy NAC? chciałem zakupić coś w okolicach 800zł-1000zł. jest dużo nowych kosiarek na alledrogo - w tej cenie widziałem nawet jakąś z napędem. za 800 zł dostajemy sprzęt z Silnikiem 4,75KM a za 1000zł silnik 6,75KM. Mam do koszenia 10a trawy i koszenie kosiarką elektryczną (8h) nie jset zbyt miłym zajęciem, szczególnie jak trawa podrośnie - dlatego szukam jakiegoś mocniejszego rozwiązania... Jestem posiadaczem kosiarki NAC z silnikiem Honda 5.5KM , oczywiscie z napędem, działka 18arów, minus dom i polbruk. Mam ją ponad dwa lata, działa bezproblemowo. Kupiona w Makro za ok 1100PLN (w promocji) Jedynie kołpaczki spadywuja, ale to szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 19.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Zamierzam kupić kosiarkę AL-KO 520BRV czy są tutaj posiadacze takiego sprzętu? Macie jakieś zastrzeżenia do tych modeli? Dodam że jest tam silnik B&S 675 Ready Start. Mam ta kosiarke 3 sezony i smiga extra. pali bez problemu.(nawet na starej benzynie z zeszłego roku co zostala w baku po napompowaniu paliwa odpaliła za 1 razem). Kosi bardzo dobrze. I jest oszczedna bo na skoszenie okolo 20ar starcza max 1,5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kkammill 19.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Świetnie:) dziękuję za opinie! Zamawiam ją i dam znać jak się będzie u mnie sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 19.03.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 rozumiem, że powyższe rekomendacje przemawiają za zakupem kosiarki z B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kkammill 17.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Zdecydowanie TAK! Kosiarka rewelacyjna! Kosiłem cały sezon i uważam że nie ma lepszej! No może traktorek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts