OSIN 01.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 (Stara zasada: klient zapłacił to już można klienta olać) Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 31.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam! Na początku gratuluję zalegalizowania związku No i naturalnie tej ekipy. Napisz ile w końcu "zaśpiewała"? To dobrze, że zrobią wszystko od początku do końca. (oby! ) Trzymamy kciuki! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 31.08.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dziekuje za gratulacje Co do ekipy to chyba jakis cud. Wstępnie powiedzieli 100 do 150 zl za m2 Jak tak sobie licze to w 20k sie powinienem zmiescic (bez garazu). Czekam na zmiany w projekcie. Jak juz je bede mial to mam zrobic xero projektu i dać majstrowi jako lektura na zimowe wieczory. Wtedy dokładnie mi wyceni. Mam nadzieje że bedzie OK. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 07.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Łorety!!!!! Aleśta dziurę wykopał!!! Swoją drogą to głęboko macie tą wodę... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 08.10.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 OSIN a co z waszymi poczynaniami ?? Czekam zaglądam a tu waszego dziennika nie widać. Czy potrzeba wam mobilizatora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.10.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cześć! Gdzie mi tam do Was..!!! Ja dopiero WZ dostałem niedawno... Do DG przyjadę w listopadzie i będę szukał jakiegoś architekta, co domki rysuje... Pytałem w GB, ale nikt nie odpowiedział, czy zna kogoś dobrego.... Poza tym miotamy się trochę.... z poddaszem czy parterowy (ostatnio ten właśnie)... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 19.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pozdrawiamy Dąbrowiaków i zyczymy powodzenia.Fajna macie działke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 19.10.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzięki za odwiedziny dziennika. Co do działki to mnie ona przeraża jeśli pomyślę o koszeniu i odśnieżaniu Ale jesteśmy dobrej myśli. Startujemy jak tylko w 2008 zejdą śniegi. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Gratuluję pozwolonka - pierwsze koty za płoty. Byłą ekipą się nie przejmujcie - szkoda nerwów. Trzymam kciuki. P.s. z kredytem też mieliśmy przeboje - ale dom z dachem już stoi... Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 11.02.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Czas wydawania kaski nadchodzi wielkimi krokami. Oj chciał bym juz mieć co wklejać do dziennika. A najbardziej byc na Waszym etapie i widzieć już dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 12.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 łłłłłłłłooooooooo dawno mnie nie było.. i co widzę??? LEJ!!! ale dziura!!! powiedzcie, ile warstw bloczków betonowych będzie do stropu? tak z ciekawości to jednak wielki dom no i gratulije studni; u nas też piach i woda na 0,9 metra powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 02.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam Widze że wykonwca preferuje izolacje przeciwwilgociową bezpośrenio na bloczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 18.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No odwaliliście kawał niezłej roboty! Mój wykop w porównaniu do waszego to mała dziurka Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 28.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Długa cisza, ale na budowie działo się sporo Gratuluję postępów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts