Nefer 31.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.12.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Sylwio, Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń o Nowym Domku !!! http://www.polonia.net/kartki/images/nr/18.jpg Fajerwerki, śnieg, muzykajuż szampana każdy łyka Stary rok się w Nowy zmienia,a ja Tobie ślę życzeniaZdrowia, Szczęścia, Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kurcze, Sylwia, co się stało? Jakieś fatum nad wami wisi? Trzymaj się, mimo wszystko i mam nadzieję, że niebawem wrócisz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 O kurcze! Sylwia! Strasznego chyba masz pecha... Może chociaz minimalie uchylisz rąbka tajemnicy... Może jakoś pomożemy Ci... PS Powiem szczerze, że poprzedni avatarek bardziej podobał mi się. Może dlatego, że był bardziej tajemniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.02.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Słoneczka moje to nie fatum, to separacja ale nie z powodu problemów z działkami, one są jedynie rezultatem. Oceniam, że tak miało być, nie ma co walczyć z przeznaczeniem a avatarek zmienił się wraz z nastrojem ... w sprawie pomocy to potrzebuję wynająć mieszkanie 2 lub 3 pokoje, nachętniej na pradze dziękuję i pozdrawiam ps. Dominiko też się odmieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.02.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Qurcze, dawno tu nie zaglądałam, bardzo dziękuję za wszystkie życzenia, liczę że się spełnią i w końcu będzie coraz lepiej sorki za opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Separacja?? Współczuję.. O kurcze no to rzeczywiście nie masz teraz głowy do budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ojej, strasznie to brzmi Miałam napisać coś pocieszającego, ale jakoś głupio mi wychodzi. Więc tylko cię ściskam D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.02.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dominiko, jak mnie ściskasz to ja sie czuję pocieszona a tak naprawdę to samo dojście to tej decyzji jest już pocieszające, teraz pozostaje mi tylko smakowanie nowego stanu i oswajanie się z nim tak czy owak jestem niepoprawną optymistką i wiem, że będzie mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sylwia! Pewnie, że będzie lepiej!!! Najwazniejsze to być optymistą!!! Brawo, za decyzję. Na pewno były przesłanki. W kazdym wypadku jestem z Tobą i trzymam za Ciebie kciuki. No to teraz zacznie się smakowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzięki Krzysztof już się nie mogę doczekać jak się rozsmakuję muszę sobie chyba co nieco przypomnieć Na razie oglądam mieszkania, to chyba jakaś złośliwość losu, bo zawsze byłam przeciwna kupowaniu mieszkania, a teraz wyliczyłam, że nie opłaca mi się wynajmować (kto to słyszał, żeby płacić tyle pieniędzy komuś do kieszeni )... po co ja się uczyłam matematyki działam na dwóch frontach - szukam czegoś do wynajęcia na już i w międzyczasie do kupna za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Tylko nie kupuj niczego z wielkiej płyty! To ma spaść w najbliższym czasie... A wynajem? W końcu skoro 1mkw mieszkania tyle kosztuje to normalne, że wynajęcie tez musi kosztować... Matematyka? Toż to królowa nauk! Wszędzie jest przydatna. Oby w rozsmakowaniu nie przeszkadzały Ci za bardzo dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.02.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Wiem, że mają spaść, może nawet powinniśmy używać słowa rozpaść , ale wczoraj oglądałam coś takiego, blisko mnie czyli blisko szkoły dzieci i poniżej 6500 za metr... I cały mój rozsądek legł w gruzach, bo matematyka nie bierze pod uwagę przewidywań na rynku z drugiej strony, to mam nadzieję, że pomieszkam tam 2 lata, przez ten czas za najem dałabym 50 000 zł i z moim niepoprawnym optymizmem, zakładam, że mieszkanie nie straci tyle na wartości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 6,5tyś to dobra cena.. Tylko lepiej pomyśl o czymś nie z płyty... Przecież tam też może być azbest i inne świństwa... Pewnie nie spadnie o 50tyś Z drugiej strony jeśli byś kupiła mieszkanie 60mkw to nie wiem, czy nie spadnie o 10-15% w ciagu 3 lat... Znowu ta matematyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.02.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Znalazłam rama h, 4 pokoje piękna cena poniżej 6,5 teraz tylko intercyza i ruszam z kredytem i może być już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To gratulacje!! A w jakiej dzielnicy? Ile mkw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.02.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Bardzo się cieszę, to jest na Bródnie, dwa domy dalej jest szkoła podstawowa, więc córka nie będzie musiała nawet przechodzić przez jezdnię w dodatku nie ma windy, której ona się boi. Wprawdzie to 3 piętro ale nie zmęczyłam się wchodząc, dlatego liczę, że dam radę, najwyżej zakupy będę wciągać przez okno mieszkanko malutkie jak na taką ilośc pokoi po 57 metrów, dziewczyn pokoje 10 i 11 metrów, moja sypialnia 6 m, pokój dzienny 14 i kuchnia 6, już wiem, że połączę pokój z kuchnią i będzie 20 metrów to całkiem fajnie - dzięki temu będę miała miejsce na stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 57mkw to nie jest mało... Generalnie gratuluje i cieszę się, że udało Ci się znaleźć mieszkanie w tak dobrym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Sylwia również ściskam cię mocno i trzymam kciuki, aby wszystko ułożyło się po twojej myśli Wiesz, podziwiam cię za optymiz i chęć działania...jak dla mnie jesteś WIELKA Trzymaj się cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.02.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Moniko baaardzo Ci dziękuję i myślę dokładnie tak samo jak masz to ujęte w podpisie dziękuję też za ciepełko, teraz mi się bardzo przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts