AgnesK 06.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Agnieszko Strasznie się cieszę, że do mnie zajrzałaś . W końcu jesteś moim idolem, od Ciebie zaczęła się moja przygoda z forum. Sylwia, ja Cie bardzo prosze, Ty mi tu z takimi nie wyskakuj.. (ale wydrukuję sobie ten fragment i przywieszę koło komputera A tak na marginesie - dostałaś zdjęcia ode mnie? Pozdrowienia A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.08.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Agnieszko Strasznie się cieszę, że do mnie zajrzałaś . W końcu jesteś moim idolem, od Ciebie zaczęła się moja przygoda z forum. Sylwia, ja Cie bardzo prosze, Ty mi tu z takimi nie wyskakuj.. (ale wydrukuję sobie ten fragment i przywieszę koło komputera A tak na marginesie - dostałaś zdjęcia ode mnie? Pozdrowienia A cieszę się, że mogę zagościć w Twoim pięknym domu (moim marzeniu ) choćby na ścianie Zdjęcia dostałam wielkie dzięki, już je powiesiłam na D07 , żeby wszyscy mogli oczy nacieszyć D07: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1955994&highlight=#1955994 miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hm.."zagościć u mnie choćby na ścianie"...hm... brzmi jakoś tak... mafijnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.08.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ale masz skojarzenia :lol: a pamiętasz jak się zachwycałam po przeczytaniu Twojego dziennika? Kiedy ja wreszcie będę mogła się cieszyć swoją chałupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Jesli brakuje Ci małego dziecko to może popilnujesz czasami któregoś z mojej dwójki? Jeszcze raz życzę udanych łowów działki. Poza tym to ponoć bardzo fajny okres znajdowanie swojego miejsca na ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki za szukanie nowego miejsca Udanego urlopu, mam nadzieję że wypoczywasz a nie tylko myślisz Co do dzieci - mam podbnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.08.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jesli brakuje Ci małego dziecko to może popilnujesz czasami któregoś z mojej dwójki? Jeszcze raz życzę udanych łowów działki. Poza tym to ponoć bardzo fajny okres znajdowanie swojego miejsca na ziemi... W sprawie dziecka, to dziękuję, staram się zwalczać w sobie te zapędy myśląc o teraźniejszości i naszych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.08.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki za szukanie nowego miejsca Udanego urlopu, mam nadzieję że wypoczywasz a nie tylko myślisz Co do dzieci - mam podbnie Dzięki, dzięki i szczerze przyznaję, żę odpoczywałam i nie wiele przemyśliwałam tak bardzo się wyzerowałam na tym wyjeździe, że miałam kłopoty z dojściem do używalności po powrocie Dzięki temu, że wróciliśmy dwa dni wcześniej mieliśmy czas, żeby szczegóły obgadać już na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja się tak wyluzowałam w te wakacje że dopiero dzisiaj dowiedziałam na którą dzieici wyprawić na rozpoczęcie roku szkolnego O reszcie ekwipunku szkolnego nie wspomnę Bardzo ciekawe nowe pomysły ale w projektach nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A masz linka do takiego bliźniaka? Jeśli mąż zmieni pracę to sugeruję wystąpić o kredyt jak podpiszą z nim umowę na czas nieokreślony. To zawsze dla Banku jest plus... Aczkolwiek ja dostałem podwyższenie kredytu mając.. umowę na czas określony.. A tak to Twój pomysł pod względem biznesowym jest OK. Powinnaś wyjść na swoje i jeszcze będziesz miała szansę wybrać sobie sąsiadów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.09.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Ja się tak wyluzowałam w te wakacje że dopiero dzisiaj dowiedziałam na którą dzieici wyprawić na rozpoczęcie roku szkolnego O reszcie ekwipunku szkolnego nie wspomnę nie jesteś wyjątkiem, ja odkładałam sprawy szkolne do ostatniej chwili, dopiero dziś kupiłam córce strój na rozpoczęcie... i bardzo mi się nie podoba, że znowu zaczynamy tą karuzelę z codziennym chodzeniem do szkoły, męczą mnie te poranki, mam nadzieję, że w 3 klasie moje maleństwo będzie już bardziej samodzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.09.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A masz linka do takiego bliźniaka? Jeśli mąż zmieni pracę to sugeruję wystąpić o kredyt jak podpiszą z nim umowę na czas nieokreślony. To zawsze dla Banku jest plus... Aczkolwiek ja dostałem podwyższenie kredytu mając.. umowę na czas określony.. A tak to Twój pomysł pod względem biznesowym jest OK. Powinnaś wyjść na swoje i jeszcze będziesz miała szansę wybrać sobie sąsiadów.. kze jakieś tam linki wkleiłam do dziennika, będę wdzięczna za sugestie... W sprawie zatrudnienia, niestety nie będzie umowy, tylko działalność dzięki za wsparcie , idę do Ciebie, ostatnio nie miałam czasu nacieszyć oczu zmianami w Twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja się tak wyluzowałam w te wakacje że dopiero dzisiaj dowiedziałam na którą dzieici wyprawić na rozpoczęcie roku szkolnego O reszcie ekwipunku szkolnego nie wspomnę nie jesteś wyjątkiem, ja odkładałam sprawy szkolne do ostatniej chwili, dopiero dziś kupiłam córce strój na rozpoczęcie... i bardzo mi się nie podoba, że znowu zaczynamy tą karuzelę z codziennym chodzeniem do szkoły, męczą mnie te poranki, mam nadzieję, że w 3 klasie moje maleństwo będzie już bardziej samodzielne Odkąd moja młodsza córa poszła do szkoły to też nie lubię tej karuzeli ale cóż trzeba to przeżyć, mam nadzieję że z roku na rok bedzie coraz lepiej Co do projketów mi najbardziej podoba się ten 1 projekt, choć ten podany w drugim poście też jest dośc ciekawy i ja akurat bardzo lubię tę pracownię a szprosów nie mam i żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.09.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja zdecydowanie wolę bez szprosów, dzisiaj oglądałam dokładnie Twoją prymulkę, podoba mi się wersja nr 4, w której dom jest trochę inaczej ustawiony http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=elewacje&sid=m4108aa79c1c3b jest rozpisany na porotherm, nie musielibyśmy już tego zmieniać i jest pokój nad garażem, czyli druga zmiana odpada, pozostaje powiększenie garażu. Dziś rano po godzinnej dyskusji z małżonkiem na temat projektów, usłyszałam, żebym wybrała to co mi się podoba zabawne skoczę do wątku o prymulkach, zobaczę co tam pisaliście, swoją drogą 75 stron postów, nie może się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak My wybieraliśmy projekt to nie byłu tylu wersji Prymulek, więc musieliśmy kombinować sami. W naszym wątku prawie wszyscy mają wersję podstawową czyly taką jak nasza. Ten projekt ktory pokazałas ma wejście w miejscu nasze dolnej łazienki, bez sensu też mi się wydaje przejście do garażu, pod schodami Góra jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.09.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U nas garaż będzie oddzielnym mieszkaniem, (dla Babci- to już ustaliliśmy przy Praktycznym), więc przejścia nie będzie. Na początku mi się wydawało, że wersja 4 to jest to co w podstawowej tylko z obrotem w bok, ale muszę jeszcze to dokładnie obglądnąć . Pamiętasz jaka jest powierzchnia licząc po podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 U nas pow. jest całkowicie inna niż na stronie ponieważ nasz doemk jest powiększony I tak po podłogach uzytkowej mamy 174, całkowitej 199 - wyliczenia są wylewkowe więc najdokładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.09.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aga J.G. Czy powiększenie wynika z pokoju nad garażem? Chociaż myślę, że za duża różnica, czy powiększaliście całą bryłę domu? Ten projekt Prymulek na stronie jest dosyć mały, salon jest jeszcze mniejszy niż w Praktycznym, to mnie trochę martwi. Na chwilę obecną w castingu na nasz domek Prymulki objęły prowadzenie. Wczoraj siedziałam 2 godziny na stronie Archonu i mam oczopląs, ich rzuty w porównaniu do projektów muratora, są mało wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 My jeszcze dodatkowo wydłużyliśmy dom o metr właśnie po to żeby salon był więszky - tym samym mam większą kuchnię ( choć u nas to jest jedno pom. ) i pokoje dziewczyny bo one są nad kuchnią i salonem Sylwia to nei oczopląs to poprostu przyzwyczajenie do tego w jakiej pracowni się siedzi... Jak ja siedziałam na Archonie bo jakoś ciągłą w tamtym kierunku to w innych pracowniach nic nie wodziałam Zycze powodzenia w yborach i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.09.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dzięki, tak właśnie myślałam o tym 1 metrze, nawet przy Praktycznym o tym myśleliśmy, dopiero jak go obejrzeliśmy to stwierdziliśmy, że nie trzeba powiększać salonu. Bardzo mi pomogłaś, bo właśnie ten 1 metr + garaż na dwa stanowiska, tzn. większe to mieszkanko dla Babci i domek byłby super. Chociaż marzy mi się jeszcze ścianka kolankowa taka jak w Praktycznym. Ciężko mi dogodzić a dziś jakiegoś doła mam, pewnie przez ten piękny jesienny deszczyk... nic mi się nie podoba i przeczytałam kolejne (niższe) wyniki oraz prognozy dla deweloperów i odechciewa mi się tego bliźniaka, są przecież inne sposoby na zarobek. Jakoś tak muszę to odczekać i przemyśleć a przede wszystkim porównać z innymi źródłami zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts