SylviaW 12.09.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kze jesteś wielki bardzo dziękuję Dzięki. Wielki, jak wielki - raczej średniego wzrostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.09.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dziękuję za życzonka ! Mam wielką nadzieję, że i ja niebawem będę mogła Ci podobne złożyć Jak zawsze trzymam kciuki ! niebawem? to zależy od sposobu w jaki się postrzega czas w przyszłym tygodniu podpisujemy ostateczną umowę sprzedaży naszej działki a później to już siłą rozpędu lecimy z dalszymi planami I bardzo dobrze ! Siła rozpędu jest adekwatna do siły startu Czas biegnie bardzo szybko. Ani się nie obejrzysz , jak będziesz mieszkać we własnym domu o jak ja bym chciała już w nim mieszkać, lubię małżonkowi podokuczać, że sprzedał działkę a mieliśmy we wrześniu zacząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kze jesteś wielki bardzo dziękuję Dzięki. Wielki, jak wielki - raczej średniego wzrostu... PS Aktualnie zajmuje sie po prostu projektami informatycznymi z zakresu ubezpieczeń bankowych i inwestycyjnych - stąd coś tam wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.09.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 gratuluję zajęcia a jak już się naczytamy i nauczymy to poproszę Cię o opinię, zanim coś zainwestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 gratuluję zajęcia a jak już się naczytamy i nauczymy to poproszę Cię o opinię, zanim coś zainwestuję Nie ma sprawy. Jesli będę w stanie pomóc. Genaralnie: dywersyfikacjia ryzyka i przerzucenie na specjalistą ryzyka inwestowania - taka jest moja sugestia. Teraz jest sporo firm, które taką usługe oferują - zarządzanie wpłaconymi pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.09.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Muszę znaleźć specjalistę, któremu zaufam. Rozmawialiśmy z "doradcą" a raczej handlowcem z firmy Efect (Doradztwo Inwestycyjne Sp. z o.o.) ale ich działalność kojarzy mi się z handlem odkurzaczami Rainbow albo z Amway, wcale nie nabrałam pewności, że chciałabym podpisać z nimi umowę, ale gadkę miał świetną. Rozmawiałam ze znajomy z firmy Finest, liczę, że On też nas trochę ukierunkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A jakiś Ekspander lub OpenFinanse?Mozna poczytać na bankier.pl lub w googlach poszukac na temat doradztwa finansowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 12.09.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 właśnie zajrzałam na stronę bankier http://www.bankier.pl/inwestowanie/multiarticle.html?article_id=1185305 akurat dla mnie nauka A jakiś Ekspander lub OpenFinanse? nie pomyślałam o nich, kojarzyli mi się jednoznacznie ach te moje ograniczenia myślowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Też często korzystam z informacji znajdujacych sie na bankier.pl To co znalazłaś to rzeczywiście jest całekiem niezłym opisem podstaw (i nie tylko) na temat funduszy inwestycynych. Na tym portalu mozna spotkać dużo takich artykułów opisujacych jakieś pojęcia finansowe od podstaw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zajrzałam, przeczytałam ...trzymam kciuki! Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.09.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zajrzałam, przeczytałam ...trzymam kciuki! Powodzonka! witam Cię słonecznie i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.09.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak wygląda dziecko, które odkryło, że fasolka jest na krzaczku ( do tej pory była z marketu ) Rewelacja :) Moje dziecko odkryło ostatnio skąd się bierze mleko - to było zdziwienie Mam wrażenie że nas mieszczuchów po prostu "WIEŚ i NATURA NAPADŁA " Pozdrawiam i zyczę szybkiego startu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.09.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tak wygląda dziecko, które odkryło, że fasolka jest na krzaczku ( do tej pory była z marketu ) Rewelacja :) Moje dziecko odkryło ostatnio skąd się bierze mleko - to było zdziwienie Mam wrażenie że nas mieszczuchów po prostu "WIEŚ i NATURA NAPADŁA " Pozdrawiam i zyczę szybkiego startu..... napadła zauroczyła i pochłonęła WIEŚ oczywiście dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lubicz68 24.09.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Fajne miejsce gratuluję, ale jak pomyślę o tych 27km. dojazdów!!!!!!!!! Pozdrawiam Piotr PS A mogłaś mieszkać na Targówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.09.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Fajne miejsce gratuluję, ale jak pomyślę o tych 27km. dojazdów!!!!!!!!! Pozdrawiam Piotr PS A mogłaś mieszkać na Targówku Piotrze pamiętasz gości, których miałam na działce? A tam cisza i spokój a jak się przeprowadzimy to nie będzie już potrzeby jeżdżenia na Pragę Ty też kawałek dojeżdżasz na budowę, a na budowę będę jeździła z pracy (Wola ) Ja Ci powiem tak, sprzedaj ten swój kawałek i kup działkę obok mnie, jeszcze Ci zostanie na dobry samochód i zamiast pociągów będziesz słuchał samolotów powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lubicz68 24.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zły argument. Samolotów słucham codziennie (uroki Ursusa) a jest coraz gorzej. Latem w porze charterów wieczorem nie da się oglądać telewizji. Pociągi są jednak nieco cichsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.09.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 szkoda, że nie trafiłam, starałam się myślę, że za kilka lat będziemy mogli ocenić, po której stronie Wisły się lepiej czujemy, wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sylwia gratuluję działeczki i trzymam kciuki żeby wszytsko poszło gładko Co do inwestowania to chyba musze podesłać męża do Twoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Sylwia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Tu na razie jest ściernisko , ale będzie....Wasz dom ... Widać radość na twarzach dziewczynek, Ty jesteś szczęśliwa...nic tylko budować! Trzymam kciuki! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 26.09.2007 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Sylwia gratuluję działeczki i trzymam kciuki żeby wszytsko poszło gładko Co do inwestowania to chyba musze podesłać męża do Twoich komentarzy dzięki, dzięki i podsyłaj, ja swojemu tez podsyłam link do naszych komentarzy stwierdził, że dopóki nie musi nic dementować, to się nie ujawnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts