Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Marzenie o D07-Dziennik SylviaW"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj,

Przylazlam do Ciebie od JOLI I KRZYSKA :wink:

Przeczytalam Twoj dziennik...

Musze przyznac, ze sporo przejsc mieslicie :roll: Ale, wiesz co?? Teraz bedzie juz TYLKO LEPIEJ :D

Odnosnie "aneksu dla babci" mysle, ze to bardzo fajny pomysl.

20 m2, to sporo miejsca, tym bardziej dla starszej osoby, nie bedzie musiala duzo chodzic... Powaznie, wydaje mi sie, ze to baaaaaaaaardzo rozsadny pomysl :wink:

Ale nie pisalas co w takim wypadku z Twoim gabinetem??

Wrzuc fotki Waszej dzialeczki, wiem pisalas, ze "dosc zabudowana" poki co :wink: ale Wasza 8)

Firma Centrum Serwisowe zajmuje się profesjonalną naprawą telewizorów LCD oraz Plazma wszystkich marek zarówno powszechnego użytku jak i między innymi dla hotelarstwa, medycznych oraz przemysłowych zgodnie z międzynarodowymi standardami IPC. Początki działalności naszej Firmy związane były z monitorami CRT a następnie LCD dzięki czemu w tej dziedzinie jesteśmy pionierami. O ile dawne telewizory CRT tkz. kineskopowe znacznie różnią się od dzisiejszych LCD to już monitor LCD to identyczna technologia jak telewizor LCD. Zdobyte wieloletnie doświadczenie w połączeniu z wysokiej klasy sprzętem diagnostyczno pomiarowym daje nam nieograniczone możliwości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na wykonane naprawy telewizorów udzielamy już od wielu lat 6 miesięczny okres gwarancji, natomiast w przypadku wymiany modułów 12 miesięcy gwarancji. Większość serwisów działających na Polskim rynku ogranicza się do stwierdzenia: „uszkodzona płyta główna, uszkodzona matryca, uszkodzony zasilacz itd. konieczna wymiana na nowe”. Firma SERWIS zajmuje się złożonymi naprawami poszczególnych modułów, ze szczególnym naciskiem na lokalizację przyczyn powstawania usterek a nie jedynie usuwanie ich skutków. Ponadto zarówno w telewizorach LCD jak i Plazma stosowane są komponenty BGA wymagające specjalistycznego sprzętu. Jako nieliczni na rynku jesteśmy przygotowani na takie rozwiązania techniczne.

Pozdrowionka i trzymam za Was kciuki,

Marta

Edytowane przez marta_zaz

Witaj,

Przylazlam do Ciebie od JOLI I KRZYSKA :wink:

Przeczytalam Twoj dziennik...

Musze przyznac, ze sporo przejsc mieslicie :roll: Ale, wiesz co?? Teraz bedzie juz TYLKO LEPIEJ :D

Odnosnie "aneksu dla babci" mysle, ze to bardzo fajny pomysl.

20 m2, to sporo miejsca, tym bardziej dla starszej osoby, nie bedzie musiala duzo chodzic... Powaznie, wydaje mi sie, ze to baaaaaaaaardzo rozsadny pomysl :wink:

Ale nie pisalas co w takim wypadku z Twoim gabinetem??

Wrzuc fotki Waszej dzialeczki, wiem pisalas, ze "dosc zabudowana" poki co :wink: ale Wasza 8)

Pozdrowionka i trzymam za Was kciuki,

Marta

Witaj Marto :D cieszę się, że mnie odwiedziłaś, pięknego szkraba masz w avatarku :D

dziękuję za miłe słowa, gabinet przeniesiemy do pokoju na górze obok schodów. Tam miał być pierwotnie zanim podjęliśmy decyzję o likwidacji garażu, ale wtedy jeszcze myśleliśmy, że wyprowadzimy się bez Babci, a ostatnio to się niestety zmieniło...

Co do zdjęć działki to ja się po prostu wstydzę je pokazywać, tak jak wspominałam w dzienniku tam jest straszne śmietnisko, ostatnio mieszkali tam bezdomni i naznosili bardzo dużo róznych skarbów :-? dlatego pokazałam tylko zdjęcie z googla bo z góry nie widać tych atrakcji :lol:

pozdrawiam serdecznie

Sylwia,

nie ma co, trochę niespokojnie u Was 8) :roll: . Hala produkcyjna ? :o

Cholipcia - jedź i słuchaj szumu fal, może coś wymyślisz :wink:

Trzymam kciuki ! :)

Dzięki Adriano Komputero,

od tego myślenia to zaczyna mnie głowa boleć :wink:, tak się pocieszam, że teraz też mamy bloki dookoła i jakoś żyjemy, qurcze zachciało mi się działki w mieście :roll:

Czesc Sylwia,

Dzieki, dzieki - ale fotke Arturka musze wrzucic "swiezsza" :wink:

Gabinet planujecie w fajnym miejscu.

Tylko co z ta hala produkcyjna... :roll:

A dzialki sie nie wstydz, tylko zrob fotki i wrzucaj, za jakis czas sie bedziesz z tego smiala :D A pamiatka zostanie :wink:

Nie ma sie co wstydzic, w koncu "nie od razu Rzym zbudowano..." 8)

Zycze milego wypoczynku i duzo pozytywnej energii i sil do dzialania :wink:

Pozdrowionka,

Marta

Dzięki za życzonka i pokaż synka, tak miło popatrzeć na malucha, moje córki dawno mają już te czasy za sobą 8)

Sylwia,

nie ma co, trochę niespokojnie u Was 8) :roll: . Hala produkcyjna ? :o

Cholipcia - jedź i słuchaj szumu fal, może coś wymyślisz :wink:

Trzymam kciuki ! :)

Dzięki Adriano Komputero,

od tego myślenia to zaczyna mnie głowa boleć :wink:, tak się pocieszam, że teraz też mamy bloki dookoła i jakoś żyjemy, qurcze zachciało mi się działki w mieście :roll:

Sylwia, jak teren niezagospodarowany , to nigdy tak naprawdę nie wiadomo co na nim będzie stało w przyszłości 8) . W moich okolicach ma np. przebiegać autostrada :o :roll: . Nie wiadomo co lepsze :roll:

Nie martw się na zapas. Będzie dobrze !!! :wink:

P.S. Ale kasa :o :o :o . Taką walizeczkę chętnie bym potrzymała :wink:

A swoją drogą ta P. Notariusz nie powinna obsługiwać już klientów. Co za zołza ... :evil:

Ale kasa :o :o :o . Taką walizeczkę chętnie bym potrzymała :wink:

A swoją drogą ta P. Notariusz nie powinna obsługiwać już klientów. Co za zołza ... :evil:

W sprawie Notariusz chcemy złożyć informację do Krajowej Rady Notarialnej, mam nadzieję, że w ten sposób uchronimy choć nielicznych przed jej usługami :-?

O kurcze! Ale miałaś jazdy.. :o :o Po przeczytaniu Twojego dziennika dalej nie moge wyjść z szoku... :oops: :o

Gatuluje wygranej batali. 8)

Ta hala obok brzmi niewesoło, ale... Mi tez zachciało się działki w mieście chyba z podobnych powodów.. :lol: Śmiało wklejaj zdjęcia. Ja cały czas ciut wstydzę sie, że wybrałem taką działkę, że za płotem mam szklarnie, ale.. Może szklarnie kiedyś znikną.. :roll: A tak to przynajmniej mamy dobrze skomunikowane działki w mieście. Co prawda za dużo tego super świeżego powietrza nie ma, ale.. Nie ma co narzekać, bo inni mieszkają w bloku w mieście.. :wink:

Powodzenia w budowie i liczę na więcej zdjęć.

Oczywiście z chęcią obejrzę Twoją działkę i zapraszam do oglądania mojej. 8)

Cześć Sylwia.

Wybrałem się do Ciebie z rewizytą. Tylko czy ja trafiłem na dziennik budowy czy na rękopis Joe Alex? Niezłe kryminałki. Po takich początkach musi być tylko lepiej, jak napisała Marta. Niepokoi mnie tylko, że będziecie później mieszkać wśród szemranych sąsiadów [choć nie wszystkich]. Ten człowiek od hali produkcyjnej może sprawiać kłopoty. Ale cóż, może to tylko złe przeczucia.

Domek, który wybrałaś jest milutki i duży w środku jak na tak małą w sumie bryłę. Szanując wiek Starszej Pani sądze, że to dobry pomysł z osobnym mini mieszkankiem - choć byłoby to wymarzone miejsce na przyjmowanie interesantów.

Pozdrawiam, Krzysiek

O kurcze! Ale miałaś jazdy.. :o :o Po przeczytaniu Twojego dziennika dalej nie moge wyjść z szoku... :oops: :o

Gatuluje wygranej batali. 8)

Ta hala obok brzmi niewesoło, ale... Mi tez zachciało się działki w mieście chyba z podobnych powodów.. :lol: Śmiało wklejaj zdjęcia. Ja cały czas ciut wstydzę sie, że wybrałem taką działkę, że za płotem mam szklarnie, ale.. Może szklarnie kiedyś znikną.. :roll: A tak to przynajmniej mamy dobrze skomunikowane działki w mieście. Co prawda za dużo tego super świeżego powietrza nie ma, ale.. Nie ma co narzekać, bo inni mieszkają w bloku w mieście.. :wink:

Powodzenia w budowie i liczę na więcej zdjęć.

Oczywiście z chęcią obejrzę Twoją działkę i zapraszam do oglądania mojej. 8)

Miło mi bardzo, że mnie odwiedziłeś. Chętnie Cię zaproszę jak już będzie można się tam poruszać, najpierw muszę zaprosić pana ze spychaczem :D

Cześć Sylwia.

Wybrałem się do Ciebie z rewizytą. Tylko czy ja trafiłem na dziennik budowy czy na rękopis Joe Alex? Niezłe kryminałki. Po takich początkach musi być tylko lepiej, jak napisała Marta. Niepokoi mnie tylko, że będziecie później mieszkać wśród szemranych sąsiadów [choć nie wszystkich]. Ten człowiek od hali produkcyjnej może sprawiać kłopoty. Ale cóż, może to tylko złe przeczucia.

Domek, który wybrałaś jest milutki i duży w środku jak na tak małą w sumie bryłę. Szanując wiek Starszej Pani sądze, że to dobry pomysł z osobnym mini mieszkankiem - choć byłoby to wymarzone miejsce na przyjmowanie interesantów.

Pozdrawiam, Krzysiek

Witaj :D ja wcale nie miałam ochoty opisywać jakieś cienkie kawałki, samo tak wyszło, wierz mi, że w założeniach wszystko miało być spokojnie i szczęśliwie. Co do mieszkańców to zajrzyj do dziennika, zaraz opiszę wczorajszą wizytę na działce :wink:

Rzeczywiście w dosyć oryginalnym miejscu wybrałaś sobie działkę.. Jestem pełen podziwu.. Może po spychaczu będzie spokojniej i okoliczni menele nie będę przychodzić. Tylko w takim wypadku mam pytanie: Czy w Twojej okolicy jest bezpiecznie? No bo skoro jacyś wytatułowani chodzą i imprezują na Twojej nieruchomości.. :roll: :o

Bardzo ładne i podobne do mamy są córki.. 8)

Kze muszę się przyznać, że ja mieszkam na pradze północ, jako dziecko mieszkałam na targówku - tylko po drugiej stronie torów, i uwierz mi, że żadna z tamtych okolic nie jest bezpieczna, ale przyzwyczaiłam się. Głównym atutem tej działki jest jej położenie, dla mnie to tylko 4 - 5 km różnicy w miejscu zamieszkania.

Wprawę już mamy, będziemy dalej walczyć o normalność

dziękuję za troskę i pozdrawiam :wink:

To życzę udanego wylotu nad morze. Do Stegien?

Na początku to jeszcze sa małe kwoty, ale jak zacznie się budowa to człowiek marzy o kwotach 800-1000zł.. :(

Lecimy do Karwieńskich Błot II, tak jak Ci pisałam nie lubię tłoku :D

a avatarka mam właśnie z Krynicy z kwietnia tego roku :wink:

co do budowy to marzę, żeby się wreszcie zaczęło :D

miłego :D

I ja dotarłam :)

Pana Praktycznego znam osobiście :wink: :) bardzo wygodny domek :)

Pomysł z mieszkaniem dola baci bardzo dobry - ja bym napewno wybrała tę opcję :)

Trzymam kciuki za budowe mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej :)

Udanego wypoczynku :)

o dzięki Aguś, będę wypoczywać, że ho ho, zaraz się zrywam z roboty i ziuuu

a Twój dziennik sobie skopiowałam i będę czytać już na miejscu (brak netu) :D

pa