Gość Kubus 1 27.07.2003 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Niezabieramgłosuwtymtemaciejakwidziszcośinaczejtonapisz GDZIE JEST TWOJA FIRMA CO HANDLUJE KOMINKAMI IDLACZEGO RAZ JESTEŚ JAKO REKLAMODAWCA A RAZ JAKO BEZSTRONNY DORADCA? Pozatym forum jest poto aby wymieniać doswiadczenia i poznawać nieznane a TY robisz z tego SKANSEN . Jak ktos promuje tandete INVICTA to niech nie próbuje zamykać ust szukających dobrych rozwiązań. NIEJESTEŚMY NA BIAŁORUSI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 27.07.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Miotasz się Kubusiu po temacie a sensownego to nic nie powiedziałeś. Żadnym reklamodawcą nie jestem (niby gdzie te reklamy?).Doradzam każdemu kto do mnie napisze.A z firmą którą wymieniłeś mam tyle wspólnego że wiem że istnieje na naszym rynku.Oj Kubusiu - pojedz miodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 27.07.2003 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 zaraz, zaraz, jako miedzy innymi pszczelarz wiem, ze miodek nie pomoze:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus1 29.07.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Reklamy na foru muratore z nr tel. 605... i oferty " mam taki wkład za..." . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.07.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Przeszkadza Ci to?Czy to reklama czy informacja skierowana do konkretnej osoby?Czepiasz się.Ciesz się swoim kominkiem z dobrej firmy (nie wymienię jej chociaż wiem która Ci ten kominek postawiła - bo uznasz to znowu za reklamę).Ale nie gadaj pierdół bez sensu!Kończę dyskusję bo do niczego ona nie prowadzi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 30.07.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Foresttakich kubusiow juz przerabialismy na forum, w domu niedoceniany, gdzies sie musi wyzyc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 31.07.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wracając do meritum. Czy gdzieś można znaleźć informacje (rysunki) jak zaprojektować (noi wykonać) obudowę. Szczególnie jest to temat istotny dla podstawy, góra wydaje się łatwiejsza. Interesuje mnie wynurowanie całości z cegły. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 31.07.2003 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Witam.Łatwiejsza do zrobienia we ełasnym zakresie jest podstawa, bo...nie służy niczemu innemu jak tylko ozdobie.Chociaż też trzeba ją postawić z pewną logiką.Połaź po "stronach kominkowych" - jest pełno rysunków.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 01.08.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Witam. Łatwiejsza do zrobienia we ełasnym zakresie jest podstawa, bo...nie służy niczemu innemu jak tylko ozdobie. Chociaż też trzeba ją postawić z pewną logiką. Połaź po "stronach kominkowych" - jest pełno rysunków. Pozdrawiam. No właśnie, zdjęć jest pełno ale rsunków... Może jakiś przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts