stuk 07.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czy ktoś z Was ma lub miał w domu drzwi wewnętrzne firmy "Natura" i może się wypowiedzieć na ich temat? Czy są solidne, jak się sprawują, jak z obsługą w tej firmie? Rozważamy ich kupno, bo to drewniane drzwi w dość przyzwoitej cenie. W sklepie wyglądają nieźle.Tutaj link do ich strony http://www.natura.pl/natura.php?mode=oferta_n&action=&id=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 12.07.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czy ktoś od tgo czasu kupił drzwi Natura i miałby ochotę podzielić się wrażeniami? Wkrótce planuję zakup drzwi wewętrznych i te są moim faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 13.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ja przymierzałam się do tych drzwi ale za cenę 1600-1700zł można było u nich zakupić drzwi sosnowe a ja za takie pieniądze znalazłam producenta drzwi dębowych wykonującego modele według indywidualnego projektu- wyszły pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 15.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 podłączam sie pod temat bo sama zamówiłam drzwi natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 15.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a czy ktoś zdecydował sie na drzwi zewnętrzne Natury:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 15.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witajcie, Ja, zamówiłam drzwi w Naturze z bocznymi doświetleniami po obydwu stronach drzwi. Meranti, kolor afromozja. Na Bartyckiej w Wwie maja ekspozycje, wiec mozna obejrzec z bliska. Wygladaja efektownie. Nasz kaseton na drzwiach bedzie gladki. Czekamy obecnie na realizacje, ale termin upływa w sierpniu..wiec jeszcze trochepozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 24.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam pelna stolarke okienna + drzwi i doswietle natura - meranti + kolor oliwka - wyszly pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts