marcin-jogo 15.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A ja kręćka dostałem : z tyłu siatka słupki metalowe i podmurówka systemowa I)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+ podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24+ przęsła tarcica drewniana w poziomie[cena niepowalająca] II)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24 +przęsła jakieś łaadne stalowe [tu cena już raczej powalająca] III)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24 + przęsła z pcv [wygląd jak stalowe]{w ciągu tygodnia wysłane 10 emailów ani jeden odpowiedzi odnośnie ceny, z tego co się zorientowałem znacznie taniej od stalowej}zastanawia mnie tylko czy płowieją A teraz zaczęły mi się podobać słupki z piaskowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 16.07.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A ja kręćka dostałem : z tyłu siatka słupki metalowe i podmurówka systemowa I)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+ podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24+ przęsła tarcica drewniana w poziomie[cena niepowalająca] II)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24 +przęsła jakieś łaadne stalowe [tu cena już raczej powalająca] III)front - słupki z klinkieru [bardzo rzadko ustawione]+podmurówaka jedna cegła klinkierowa położona na boku 6*24 + przęsła z pcv [wygląd jak stalowe]{w ciągu tygodnia wysłane 10 emailów ani jeden odpowiedzi odnośnie ceny, z tego co się zorientowałem znacznie taniej od stalowej}zastanawia mnie tylko czy płowieją A teraz zaczęły mi się podobać słupki z piaskowca No to masz fajną jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 16.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przelej mi 50 tysięcy na ogrodzenie to się odkręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 16.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przelej mi 50 tysięcy na ogrodzenie to się odkręce Dawaj nr. konta to śmignę do banku i kaskę poślę Kto9ś jeszcze chce 50 tysiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 17.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ogrodzenie betonowe 110 zł za przęsło z montażem.Front ogrodzenia drewniano - betonowe Dlaczego takie? Bo mnie na inne nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 19.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 a mnie się takie podobają : http://kamiendlaciebie.pl/user_img/big/fullit%20murek.jpg ...takie planujemy...kamień już kupiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 20.07.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a mnie się takie podobają : http://kamiendlaciebie.pl/user_img/big/fullit%20murek.jpg ...takie planujemy...kamień już kupiony... A ile za tą przyjemność ,bo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts